Retailerul de modă Zalando își va extinde relativ noua categorie de frumusețe în Europa. În următoarele două luni, compania germană de comerț electronic va începe să vândă produsele sale de frumusețe în Suedia, Danemarca, Franța, Belgia și Italia.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Zalando se transformă de la un comerciant online într-o platformă online de modă și frumusețe. O parte din această strategie este categoria de frumusețe, introdusă în martie anul trecut.

Noi piețe în Europa

Și acum e extinderea acestei afaceri. După ce a lansat anul trecut Beauty on Zalando în Germania, Austria și Polonia, compania se extinde acum în întreaga Europă. În această săptămână, clienții din Suedia și Danemarca pot cumpăra produse de frumusețe la Zalando, în timp ce Franţa și Belgia va urma mai târziu în această lună. Și Italia va vinde produse de frumusețe undeva în aprilie.

Extinderea colaborării cu Estée Lauder

În afară de lansarea sectorului de frumusețe pe mai multe piețe din Europa, Zalando și-a extins și mai mult colaborarea cu companiile Estée Lauder. Acesta adaugă opt mărci din portofoliul lor la sortimentul de frumusețe din magazinul german Zalando și va include mai multe dintre aceste mărci în lansarea Beauty pe piețele nou aduse.

"Amplasamentul nostru de frumusețe cu peste 10000 de produse de la peste 250 de mărci rezonează bine cu clienții din România Germania, Austria și Austria Polonia, și suntem incantați să extindem oferta noastră de frumusețe către mai mulți clienți europeni ", spune Pamela Wade-Lehman, șefa frumuseții din Zalando.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *