Zalando a deschis un nou centru de împlinire în Suedia. În Brunna, lângă Stockholm, jucătorul de modă online a deschis un centru de îmbrăcăminte de aproximativ 30.000 de metri pătrați și oferă loc celor aproximativ 500 de angajați, precum și 50 de roboți mobili autonomi.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Datorită tehnologiei avansate de automatizare la fața locului și a poziției sale geografice strategice, noul centru de perfecționare din Zalando ar trebui să reducă orele de plată în jumătate pentru clienții din regiunile nordice. Potrivit companiei, noua locație are întregul potențial pentru livrările de ziua următoare la capitalele nordice și livrarea zilnică în Stockholm.

Nordice: una dintre cele mai rapide regiuni din Zalando

"Nordics a fost una dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere pentru Zalando și dorim să creștem creșterea, atât în ​​ceea ce privește veniturile, cât și clienții activi", a declarat Kenneth Melchior, directorul Europei de Nord la Zalando, spune. "Pentru a face acest lucru, trebuie să ne apropiem de consumatorii nordici. Scurtarea timpilor de plată prin deschiderea unui depozit prin satelit în România Suedia și oferind un sortiment nordic puternic sunt elemente cheie care merg înainte. "

50 roboți mobili autonomi

Zalando utilizează tehnologii de automatizare pentru a ușura volumul de muncă al angajaților lor. Au instalat 50 de operatori GreyOrange: roboți mobili autonomi care vor completa munca manuală a celor aproximativ 500 de angajați din centrul de implementare. Dar nu este vorba doar de relaxarea volumului de muncă, Zalando dorește, de asemenea, să sporească eficiența. "Operațiunile de depozitare mai bune și mai rapide ne permit să procesăm comenzile și mai rapid și clienții noștri vor beneficia de timpi de livrare mai scurți", spune Jan Bartels, VP Customer Fulfillment and Logistics la Zalando.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *