Zalando își va lansa categoria de frumusețe în Elveția pe 11 decembrie, oferind clienților elvețieni posibilitatea de a-și completa ținutele cu produse cosmetice potrivite. Introducerea categoriei sale de frumusețe în Elveția urmează după lansările pe mai multe piețe europene, inclusiv în Olanda, Suedia și Danemarca.


PublicitateIndicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Lansarea de pe 11 decembrie nu este, desigur, o coincidență. Este la timp pentru sărbători. Noua categorie va cuprinde peste 4.000 de produse de la peste 110 mărci, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Zalando Beauty în toată Europa

Elveția nu este cu siguranță prima piață din Europa unde Amazon își va lansa categoria de frumusețe. În martie anul trecut, această extindere a sortimentului a început în Germania cu vânzările de produse doar pentru femei. După jumătate de an, au fost adăugate produse pentru bărbați. Și la sfârșitul anului 2018, Zalando Beauty s-a lansat și în Polonia și Austria. În luna martie a acestui an, s-a extins în Belgia, Olanda, Suedia, Danemarca, Italia și Franța.

Lisa Miczaika, VP Europa Centrală la Zalando, așteaptă cu nerăbdare lansarea. „Piața produselor cosmetice din Elveția crește an de an, produsele de îngrijire personală fiind categoria pentru care clienții elvețieni cheltuiesc majoritatea banilor”, a spus ea explică. „În prezent, doar 21% din piața produselor cosmetice și de îngrijire personală din Elveția sunt online. Pentru Zalando, aceasta este o oportunitate excelentă de a răspunde nevoilor clienților elvețieni și de a deveni punctul lor de plecare pentru modă și stil de viață. ”

3 din 5 Clienții Zalando Beauty cumpără articole vestimentare

Conform Zalando, deja înființate piețele Zalando Beauty arată că ambele categorii (modă și frumusețe) merg mână în mână, trei dintre cinci clienți completându-și cumpărăturile de frumusețe cu articole de modă.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *