Cel mai popular magazin francez online Vente-Privee a fuzionat cu alte cinci branduri pentru a forma un nou magazin on-line numit Veepee. Acest nou nume va fi utilizat acum în paisprezece țări diferite în care sunt active Vente-Privee, Vente-Exclusive și celelalte trei mărci europene.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Grupul Vente-Privee a consolidat brandurile Privalia (active în Spania, Italia, Mexic și Brazilia), Vente-Exlusive (Benelux), Designer & Friends (Danemarca), Zlotewyprzedaze (Polonia), Eboutic Franța și Germania) sub un conglomerat unificat numit Veepee. Potrivit companiei, este un nou capitol al istoriei europene a companiei.

Cifra de afaceri totală de 3,7 miliarde de euro

A fost o operațiune de transformare a diferitelor branduri și platforme într-un magazin online de tip one-stop. Se așteaptă ca întregul proces de integrare să fie finalizat în primăvara anului viitor. În final, în 2018 va exista un jucător de top în domeniul comerțului electronic cu o cifră de afaceri totală de 3,7 miliarde de euro (inclusiv taxa) și un total de 72 de milioane de membri.

Site-ul web al lui Veepee

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *