Walmart.com "width =" 1082 "height =" 411 "srcset =" https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/03/Walmart.com_.jpg 1082w, https: // www. practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/03/Walmart.com_-300x114.jpg 300w, https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/03/Walmart.com_-768x292.jpg 768w, https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/03/Walmart.com_-570x217.jpg 570w "dimensiuni =" (max-width: 1082px) 100vw, 1082px "/>

<p class=Vânzările Walmart de comerț electronic au crescut cu 23% în al patrulea trimestru din 2017. În ciuda acestui fapt, stocul său a scăzut, pe măsură ce analiștii așteptau mai mult.

Luna trecută, Departamentul de Comerț și-a anunțat estimările privind vânzările de comerț electronic cu amănuntul din S.U.A. pentru al patrulea trimestru din 2017. Departamentul emite două seturi de cifre. Una este ajustată sezonier, iar una nu este.

Vânzările de comerț electronic fără ajustări pentru al patrulea trimestru au fost de 143,1 miliarde de dolari, o creștere de 33,7% față de cel de-al treilea trimestru al anului 2017 și de 16,8% în trimestrul IV 2016. În schimb, vânzările totale cu amănuntul – online și brick-and-mortar – au crescut cu 5,3% în al patrulea trimestru al anului 2016. Comerțul electronic a reprezentat 10,5% din totalul vânzărilor de 2017 de vânzare cu amănuntul.

Pentru întregul an, vânzările totale de comerț electronic au ajuns la 453,5 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de 16% față de 2016 pe o bază neconcordată.

Walmart

Pentru majoritatea companiilor, creșterea trimestrială a comerțului electronic de 23% ar fi cauza serbării. Dar nu pentru Walmart. Actiunile sale au scazut dupa ce au anuntat finantarile din trimestrul patru, care au scazut sub asteptarile analistilor.

Acțiunile Walmart au scăzut cu 10,2%, cea mai mare scădere procentuală pe o singură zi în 30 de ani, obținând aproximativ 30 de miliarde de dolari din plafonul de piață. Rata de creștere a vânzărilor online a scăzut de la o creștere de 50% în al treilea trimestru al anului 2017. Rezultatele includ veniturile de la Jet.com, pe care Walmart le-a achiziționat în august 2016.

Consensul este că scăderea valorii are mai puțin de-a face cu performanța de comert electronic a Walmart și mai mult de a face cu eșecul său perceput de a pune o dentă în dominația lui Amazon.

Pentru întregul an, vânzările de comerț electronic ale Walmart au crescut cu 44%, ajungând la 11,5 miliarde de dolari, contribuind cu aproximativ 3% la vânzările totale de comerț electronic din S.U.A. În schimb, Amazon a contribuit cu aproximativ 44% (199 miliarde dolari) la toate vânzările de comerț electronic din S.U.A. anul trecut și aproximativ 4% din cifra totală de vânzări cu amănuntul a țării, potrivit lui One Click Retail, un furnizor de servicii de comerț electronic.

Walmart a câștigat 1,33 dolari pe acțiune în timpul celui de-al patrulea trimestru, scăzând cu patru cenți decât estimările analiștilor. În plus, marjele brute ale companiei au scăzut în timpul celui de-al patrulea trimestru din cauza activităților de promovare.

Deși Walmart și-a majorat salariul minim la 11 dolari pe oră la începutul anului 2017, a anunțat de asemenea închiderea a 63 de magazine Club Sam și disponibilizări ale mii de angajați la sedii și magazine.

Planurile lui Walmart din 2018

Dupa ce au ajuns la jumatatea de a cumpara Jet.com, Walmart in 2018 se va concentra pe clientii cu venituri mai mici, care vor cumpara bunuri pe Walmart.com si nu pe Jet.com.

Compania se va concentra pe vânzarea online a produselor alimentare către clientul Walmart de bază și intenționează să dubleze numărul de magazine, la 2.000 de locații, unde pot fi comandate online și preluate curbside.

În convorbirea câștigată luna trecută, C.E.O. Doug McMillon a declarat: "Costul achiziționării unui nou client la nivel național este mai ieftin cu marca Walmart, așa că am investit mai mult pe Walmart.com pe o bază națională și am scăzut investițiile de marketing în Jet, cu excepția anumitor piețe urbane . Datorită acestei schimbări, Jet nu va crește atât de repede ca în primele zile, dar va fi bine poziționată acolo unde am ales să focalizăm marca. "

McMillon prognozează o rată de creștere a comerțului electronic de 40% pentru 2018.

Pentru a-și susține oferta, Walmart a anunțat săptămâna aceasta că Sam's Club este parteneră cu Instacart pentru a furniza livrările de produse de aceeași zi începând cu 1 martie pentru a contracara serviciul similar al companiei Amazon. Inițial, serviciul va fi disponibil numai în Dallas, Austin și St. Louis. Clienții Instacart vor putea să facă cumpărături fără un membru al Clubului Sam.

Amazon vs. Walmart

Mai mulți analiști financiari au declarat deja că Walmart a pierdut lupta cu Amazon. Dar este prea devreme să-l declarăm pe Amazon victorios. Se așteaptă ca produsele alimentare și articolele de îmbrăcăminte să fie categoriile de produse în care cele două companii vor concura cel mai agresiv. Walmart încearcă să se potrivească cu Amazon în aceste zone.

Walmart a anunțat, de asemenea, luna trecută că lansează patru mărci de îmbrăcăminte cu caracter privat, pentru că își îmbunătățește ofertele de îmbrăcăminte atît online, cît și la magazinele sale de cărămidă și mortar.

Potrivit firmei de cercetare a pieței SimilarWeb, Walmart se concentrează pe căutare – cu aproape 48% din traficul său online în ultimele 18 luni provenind din căutarea ecologică și plătită. Compania subliniază, de asemenea, recomandările și îmbunătățește ratele de conversie a recomandărilor. Walmart dedică resurse substanțiale pentru creșterea vânzărilor online.

Analiștii de pe Wall Street par să uite că, în timp ce Amazon avea mereu venituri robuste, a durat mulți ani pentru ca acesta să devină profitabil. Lipsa profiturilor a afectat rar prețul acțiunilor Amazonului. Deși are aproximativ o treime din veniturile Walmart, Amazon are un plafon de piață mai mare, la 700 de miliarde de dolari, față de 310 de miliarde de dolari pentru Walmart.

Provocarea cea mai mare a lui Walmart va fi transformarea bazei sale de clienți de bază în magazinele online. În cazul în care compania poate face acest lucru, ar putea deveni în timp un important rival online pentru Amazon.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *