Walmart se descrie ca fiind cel mai mare retailer cu mai multe canale și oferă vânzătorilor posibilitatea de a-și obține produsele în fața a milioane de clienți. Și peisajul pentru ceea ce Walmart vinde online sa schimbat în ultimii ani.

Cu Marc Lore convingând consiliul Walmart își concentrează atenția asupra cărților, electronicii și jucăriilor la zonele de produse care devin din ce în ce mai populare: îmbrăcăminte, alimente proaspete și "esențiale de zi cu zi" cum ar fi articolele de droguri, răsucirea pentru piața Walmart eCommerce a început.

De atunci, Walmart a devenit o piață on-line universală de catering pentru aproape toate tipurile de persoane de la cumpărători de la mame de lucru la iubitorii de gadgeturi.

În prezent, Walmart permite vânzătorilor terță parte din categoriile de produse 35+ să-și ofere produsele pe Marketplace.

De la îmbrăcăminte și accesorii la alimente gourmet și de la produse de sănătate și de îngrijire personală până la bijuterii și computere și bunuri sportive, aproape totul se regăsește pe piața Walmart Marketplace.

Schimbarea pazei din partea de sus a declanșat mai multe modificări care au început să obțină rezultatele dorite.

lui Walmart vânzările de comerț electronic au crescut cu 43% în T3, 2018 care este semnul tuturor lucrurilor pozitive întâmplătoare pentru Walmart.

Walmart se schimbă

Deci, ce sa schimbat de la Walmart de la sosirea lui Lore?

 • Un design mai ușor de utilizat.
 • Livrare gratuită la comenzi de peste 35 USD, care stimulează consumatorii să construiască coșuri mai mari, rezultând o creștere a AOV.
 • Opțiunea de a economisi bani suplimentari prin adăugarea BOPIS (cumpărare online în magazin).

Dar de ce aceste schimbări? Ei bine, are de a face cu comportamentul de cumpărare milenară.

Millennialii sunt motoarele schimbării vechii mărci (inclusiv Walmart)

Sunt 83,1 milioane de milenii care formează un sfert din populația S.U.A. 88% din milenii trăiesc în zone metropolitane.

Peste 40% dintre aceștia sunt părinți, prin urmare, în mod invariabil, ei ajung să cheltuiască mai mult pe lucrurile esențiale de zi cu zi.

Împreună au cheltuit 600 de miliarde de dolari în fiecare an și să facă 54% din achizițiile lor online.

60% din milenii preferă să cumpere mărci generice pe mărci de nume.

Combinând toți factorii menționați mai sus, Walmart a adoptat o nouă strategie prin deschiderea ușilor către vânzători terți, cu produse excelente, servicii excelente pentru clienți și o istorie de livrare rapidă. Walmart a început să achiziționeze mărci excelente în cadrul categoriilor de produse.

vânzarea pe piața Walmart comerț electronic Walmart

Toate eforturile depuse de echipa Walmart au început să arate rezultate pozitive. Vânzările Walmart în comerțul electronic din SUA au crescut cu 40% în trimestrul II al anului 2018, în creștere de la 33% în primul trimestru.

La sfârșitul anului 2018, Walmart a depășit Apple.com ca al treilea cel mai mare comerciant online. Venitul lor total a fost de 128,03 miliarde de dolari.

vânzarea pe piața Walmart merge digital

Spre deosebire de Amazon, Walmart nu pare să replice produsele celor care au reușit pe platforma sa. Compania nu este etichetă albă; achiziționează sau extinde servicii suplimentare către terți.

Având în vedere creșterea mărcii în ultimii ani, acum este momentul potrivit pentru a începe să investiți în obținerea produselor dvs. pe piața Walmart. Deci, să începem cu tot ceea ce trebuie să știți pentru a începe și a reuși la Walmart în 2019.

Cuprins:

 1. Pro-urile de vânzare pe piața Walmart.
 2. Contra de vânzare pe Walmart Marketplace.
 3. Criteriul de eligibilitate pentru piața Walmart.
 4. Cum să vindeți pe Walmart Marketplace.
 5. [DOs] Practici care fac ca produsele să se încarce mai repede.
 6. [DOs] Practicile care fac ca listarea dvs. să iasă în evidență.
 7. [Don’ts] Practici care pot duce la suspendarea contului dvs. de vânzător Walmart.
 8. [Don’ts] Practici care împing produsele dvs. de pe Walmart Marketplace.
 9. [BONUS] Walmart din SUA terțe părți vânzătorii pot lista pe Walmart Canada: Tot ce trebuie să știți.
 10. Rezumat.

Pro-urile de vânzare pe piața Walmart

1. Nu există taxe de instalare lunare sau inițiale.

Piețele diferite plătesc mai multe tipuri de taxe, de la comisioanele lunare (de către Sears și Amazon) până la listarea articolelor individuale (Etsy) în plus față de comisionul de comision de categorie sau combinarea tuturor taxelor menționate.

Cu toate acestea, Walmart nu percepe comisioane numai pentru categorii.

A se referi la această pagină pentru a obține comisionul de comision aplicabile în funcție de categorie.

2. O bază de clienți mai largă.

Acest Starea studiului Inbound 2018 a constatat că 61% dintre comercianți consideră că atragerea publicului relevant pe site-urile lor este cea mai mare provocare.

Prin urmare, obținerea accesului la 440 milioane + clienți care vizitează Walmart, oferă produselor dvs. o expunere fără precedent, care altfel este dificil de realizat.

3. Concurență mai redusă.

Walmart Marketplace, deși în creștere, continuă să rămână în spatele pieței Amazon, care are peste 2 milioane de vânzători.

Prin urmare, concurența la Walmart pentru un spațiu de produs este încă mai ușoară decât Amazon sau eBay.

4. Listați pe site-urile web afiliate ale Walmart.

Nu numai că Walmart vă oferă o oportunitate de a vă lista produsele pe piața lor de comerț electronic – veți obține, de asemenea, acces la site-urile lor afiliate:

5. Autoritar și credibil.

Un studiu combinat realizat de USPS și comScore a constatat acest lucru 97% dintre clienți navighează pentru prima dată pe o piață înainte de a efectua o achiziție finală.

Clienții noi sunt mai confortabili cumpărând de la un nume stabilit ca Walmart, în loc să viziteze un nou site web.

6. Tranzacții fără efort.

25% din clienții din SUA își abandonează căruțele deoarece opțiunea de plată preferată nu era prezentă.

Walmart asigură vizitatorilor experiență mai rapidă de verificare a paginilor și are toate opțiunile de plată preferate, cum ar fi cărți de credit, carduri cadou, Paypal, Visa Checkout, Cash, Chase Pay, Amex Pay și multe altele.

În plus, Walmart extinde același confort și pentru vânzătorii online.

Cu care au colaborat Payoneer să ofere salarii săptămânale comercianților lor Marketplace.

7. Prezența mobilă.

Deoarece Walmart are o aplicație mobilă excelentă cu o călătorie optimizată de cumpărare, clienții dvs. potențiali pot găsi produsele dvs. atunci când caută de pe telefonul mobil / tableta.

de vânzare pe app Walmart piață

Sursa imaginii: aplicația Walmart | Magazin Google Play

vânzarea pe tablete de smartphone smartphone de piață Walmart

Sursa de informatie: Nielsen.com

În afară de motivele menționate mai sus, unii dintre vânzători au raportat o creștere a traficului site-ului, datorită faptului că numele lor de marcă apare împreună cu produsele lor.

Contra de vânzare pe Walmart Marketplace

1. Marje de profit mai mici.

Întreaga filozofie a lui Walmart se învârte în jurul clienților, economisind mai mult.

Cu câțiva comercianți care concurează pentru produse similare, precum și comisioane de comisioane de categorie înțelept, marjele dvs. pot avea un rezultat pozitiv.

2. Transport și suport.

Walmart.com așteaptă vânzătorii să furnizeze toate operațiunile post-vânzare, de la transport și manipulare până la servicii pentru clienți, schimburi și returnări.

Informațiile de urmărire, dacă sunt disponibile, pot fi accesate prin Walmart.com "Contul tău".

Walmart neagă în mod explicit vânzătorii săi de la utilizarea FBA pentru împlinire.

În plus, se așteaptă ca comercianții să livreze produsul în ambalaje fără marcă și îi împiedică să pună în pachet orice material promoțional asociat mărcii.

3. Probleme potențiale privind listarea.

Atunci când mai mulți vânzători oferă același produs la același preț, Walmart promovează automat elementul care a fost afișat primul.

Luați în considerare exemplul Nike Air Huarache Pantofi pentru bărbați negru / alb pantofi și presupuneți că JMS a enumerat produsul mai întâi înainte de oricine altcineva (pentru moment, uitați de prețurile produselor).

Acum ca acest produs va avea acelasi UPC / GTIN, JMS va avea preferinta mai intai pe baza primului venit, primul serveste si toti ceilalti vanzatori vor fi in lista de vizibilitate inferioara de mai jos.

Singura modalitate de a bate elementul primului vânzător este prin scăderea costului articolului.

de vânzare pe walmart piață lista problema

4. Reguli stricte de stabilire a prețurilor.

Walmart se așteaptă ca vânzătorii săi să ofere aceleași produse la cel mai de jos punct al său piața de comerț electronic.

Dacă constată că un anumit vânzător oferă același produs la un preț mai mic în altă parte (chiar dacă un alt vânzător o face), acesta va dezabona elementul dvs.

Criteriul de eligibilitate pentru Walmart Marketplace: Și vânzătorii din afara SUA pot aplica

Din moment ce Walmart este o piață a invitațiilor, trebuie mai întâi să aplicați pentru a vinde pe Walmart.

Acum, chiar și vânzătorul non-american se poate aplica pentru a vinde pe piața de comerț electronic Walmart. Aprobarea depinde în mare măsură de următoarele:

1. Condiții obligatorii.

Trebuie să aveți afacerea dvs. înregistrată în SUA și să aveți și o adresă americană pentru depozitele dvs.

Pentru cei din afara SUA, aveți nevoie de un număr DUNS – un standard mondial care atribuie un identificator numeric unic unei singure entități de afaceri.

Citiți aici detalii despre DUNS. De asemenea, pentru vânzătorii internaționali, le-a solicitat să ofere o adresă de sediu internațională.

2. Specialist în categorii.

Conștientă pentru achiziționarea de Bonobos, Modcloth, Moosejaw și altele, oferta dvs. de afaceri poate fi foarte nișă pe bază de catering pentru o secțiune de cumpărători.

Afacerea dvs. se poate specializa în oricare din categoriile pe care Walmart le vinde.

3. Evaluări excelente.

Afacerea dvs. ar trebui să aibă recenzii pozitive în altă parte pe internet, unde deja vindeți.

Cum să vindeți pe Walmart Marketplace?

Odată ce sunteți aprobat vinde pe Walmart, veți primi un e-mail care conține linkul pentru înregistrarea afacerii dvs.

Aici, trebuie să vă înregistrați urmând link-ul furnizat în acest e-mail.

vânzarea pe e-mail de invitație pe piața Walmart

Întregul proces de înregistrare este clasificat în 5 pași:

 1. Crearea de cont.
 2. Înregistrarea companiei.
 3. Impozite (W-9).
 4. Informatii plată.
 5. Informații despre expediere.

1. Crearea de cont.

Acest pas vă solicită să furnizați numele de utilizator și parola pentru contul dvs.

Profilul de nume de utilizator este completat automat (preluat din aplicația dvs.).

vânzarea pe contul Walmart crearea de cont

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

2. Înregistrarea companiei.

Acest pas necesită completarea tuturor informațiilor necesare privind afacerea dvs.

Walmart utilizează aceste informații pentru a crea un cont partener.

 • Numele afisat: Numele pe care doriți să îl vedeți pe Walmart.com.
 • Adresă corporativă: Adresa completă a companiei dvs., inclusiv codul poștal și numărul de telefon.

vânzarea pe firma Walmart pe piața înregistrării companiei

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

După completarea detaliilor, faceți clic pe "Salveaza si continua." Odată cu finalizarea acestui pas, contul dvs. de partener este creat oficial.

3. Impozite (W-9).

Acest pas constă în completarea unui formular W-9 în scopuri fiscale.

Câmpurile obligatorii includ numele, adresa și numărul de identificare al contribuabilului.

vânzarea pe taxe pe piața Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

4. Informații de plată.

Walmart a încheiat un parteneriat cu Payoneer.com pentru a procesa plățile partenerilor Marketplace. Pentru a primi plățile de la Walmart, trebuie să vă înregistrați la Payoneer.

vânzarea pe plati pe piata Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

PRO TIP: Pentru a evita taxele suplimentare de retragere de către Payoneer pentru fiecare tranzacție, evitați înregistrarea direct pe Payoneer. În schimb, configurați-vă contul de la Centrul de vânzători Walmart.

După finalizarea acestui pas, faceți clic pe "Continuați cu Pasul următor".

5. Informații despre expediere.

Această secțiune reprezintă modelele dvs. standard de livrare pentru toate articolele dvs. de pe Walmart.com.

vânzarea pe transport maritim walmart marketplace

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

 • Selectați modelul dvs. de preț
 • Selectați metodele și regiunile de expediere

Odată ce ați configurat setările de livrare, examinați-vă selecțiile și apoi faceți clic pe "A depune."

Aceste setări pot fi modificate mai târziu, dacă este necesar.

Cu acest pas, veți fi conectat (ă) la Centrul de vânzări, în care va trebui să completați elementele listei de lansare.

Aceasta completează panoul dvs. Înregistrare pentru parteneri pe Walmart.

[DOs] Practici care fac ca produsele să se încarce mai repede

Acum ați terminat cu pașii inițiale de înregistrare și este timpul să vă lansați contul folosind "Liste de verificare lansare".

vânzarea pe lista Walmart Market Checklist

Lansați lista de verificare

Acești pași sunt necesari pentru a fi completați pentru ca produsul să apară pe Walmart Marketplace. Este recomandat să finalizați aceste măsuri devreme, astfel încât să puteți începe cu un flux de venituri sănătos.

1. Completați profilul partenerului dvs.

Aceasta include expertul înscriere și profilul vânzătorului. Scopul este de a face consumatorii familiarizați cu afacerea dvs.

Principalii pași ai acestei liste de verificare sunt:

 • Informații despre companie.
 • Serviciu clienți.
 • Livrare.
 • Politica de returnare.
 • Politica de confidentialitate.
 • Informații fiscale.

vânzarea pe profilul partenerului de pe piața Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

După ce ați finalizat toți pașii, elementele din lista de verificare vor fi marcate ca fiind complete.

2. Verificați depozitul bancar.

Conectați-vă la contul bancar pe care l-ați utilizat în timpul înregistrării dvs. Walmart. Verificați-vă tranzacțiile pentru un depozit de $ 0.01 de la Walmart.com cu descrierea "WM Marketplace Penny Test".

Pentru a confirma că testul Penny este complet, faceți clic pe "Marcați ca terminat" în lista de verificare a lansării.

Notă: De obicei, depozitul penny durează 1-2 zile lucrătoare pentru a apărea în contul dvs., dar uneori poate dura până la 4 zile. Dacă încă nu vedeți depozitul după 4 zile, mergeți înapoi și verificați dacă informațiile despre cont, numele firmei etc. au fost introduse corect.

3. Testarea completă a produselor și a comenzilor.

Aceasta este cea mai importantă parte a procesului de creare a contului dvs. Walmart și a procesului de îmbarcare.

Aici găsiți informații despre elemente, cum ar fi imagini, titlu, descrieri lungi și scurte, atribute etc.

Pași pentru setarea completă a elementului:

 1. Identificați categoria și subcategoria potrivită pentru articolele dvs.
 2. Creați-vă adresele sau fișierele imaginii.
 3. Pregătiți feedul de configurare a elementului cu toate detaliile elementului.
 4. Încărcați / încărcați fișierele pentru feedul de articole.
 5. Vizualizați elementele dvs. pe Walmart.com și Testarea completă a produselor și a comenzilor.

După ce încărcați feedul de articole în Centrul de vânzări Walmart, acesta va fi mutat Staged Staged.

Trebuie să efectuați testarea produselor și a comenzilor înainte ca produsele dvs. să devină live pe piața Walmart.

Iată cum să faceți asta.

În Centrul de vânzări, selectați "Elementul de previzualizare" pentru a verifica informațiile despre element și prețurile din Staged Stage.

Aceleași informații sunt afișate clienților dvs. odată ce contul este live. Aceasta este pagina care apare:

vânzarea pe teste de comenzi de pe piața Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

Pentru a efectua a Ordin de încercare, actualizați starea inventarului de articole ca 1.

vânzarea pe inventarul de actualizare a pieței Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

După actualizarea inventarului, faceți clic pe "Actualizați inventarul." Acum, faceți clic pe "Articol publicat".

vânzarea pe testul de publicare pe piața Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

Odată ce dați clic pe articolul publicat, elementul respectiv devine disponibil pentru clienții Walmart. După ce articolul dvs. este publicat, faceți clic pe "Postul de cumpărare".

vânzarea pe testul de cumpărare pe piața Walmart

Sursa imaginii: Ghidul Walmart Help Guide

De îndată ce faceți clic pe articolul de achiziție, veți fi redirecționat (ă) către pagina de elemente live, unde puteți achiziționa elementul dvs. pe Walmart.com. Dar înainte de aceasta, va trebui să vă creați contul de client pe Walmart.

Notă: Evitați să adăugați mai mult de 3 comenzi în coș cu același cont în decurs de o oră. Dacă faceți acest lucru, sistemul de fraudă al lui Walmart va anula comenzile presupunând că acestea sunt frauduloase.

De asemenea, trebuie să efectuați următoarele teste:

 • Analiza de anulare a comenzilor.
 • Comandați testul de expediere.
 • Ordine de testare a rambursării.

4. Lansați-vă contul.

Când toate elementele din lista de verificare a lansării sunt marcate ca fiind complete, apare un mesaj pop-up pentru a confirma dacă sunteți gata de lansare.

Odată ce selectați "a confirma," o cerere de lansare va fi declanșată. Echipa Walmart Marketplace Integration va revizui profilul tău și dacă totul pare bine, produsele tale vor fi live în 24 de ore.

PRO TIP: VĂ RUGĂM 10% DIN TOTAL PRODUSE CATALOG:

Ați finalizat toți pașii menționați mai sus, dar nu primiți comenzi sau produsele dvs. sunt încă în starea de revizuire.

Motivul probabil ar putea fi, odată ce cererea dvs. de vânzare este procesată de Walmart.com, ele determină că nu ați încărcat cel puțin 10% din totalul produselor din catalog.

Walmart se așteaptă ca vânzătorii săi să încarce 10% din totalul produselor catalog (depuse mai devreme la Walmart.com) sau să încarce 1000 de produse – oricare dintre acestea este mai redusă.

[DOs] Practicile care fac ca listarea dvs. să iasă în evidență

Lista de produse excelente are puterea de a transforma browserele casual în cumpărători.

Acestea includ metodele ecologice și plătite.

Metodele organice constau în scrierea de titluri, descrieri, imagini și prețuri corespunzătoare. De asemenea, asigurați-vă că actualizați periodic înregistrările.

Metodele plătite includ utilizarea mecanismului de publicitate al companiei Walmart pentru a spori vizibilitatea produsului dvs.

vânzarea pe vizibilitatea produselor de pe piața Walmart

Lista standard Walmart

1. Cartografierea categoriilor și a atributelor.

Această acțiune este imperativă. Cartografierea categoriilor determină locul în care apare produsul dvs.

Dacă nu faceți acest lucru, drumul potrivit va duce la apariția produselor dvs. în locurile greșite.

Atributele ajută la definirea modelului unui produs. Walmart a definit categorii și atribute corespunzătoare. Cartografierea corectă ajută utilizatorii atunci când utilizează o combinație de filtre ale Walmart pentru a ajunge direct la rezultatul lor.

vânzare pe categoria de piață walmart

2. Titlul.

Titlul produsului reflectă tipul produsului. Trebuie să fie unic (nu este folosit de dvs. oriunde altundeva), ușor de utilizat (include cuvinte cheie, termeni generici sau orice atribut specific) pe care clienții să le poată căuta și găsi cu ușurință.

vânzare pe titlul de piață walmart

Rețineți că vânzătorul a inclus NUMELE BRANDULUI, UTILIZATORUL SĂI și MAKE-ULUI produsului. Prin urmare, aceștia au inclus toți factorii importanți într-un titlu optimizat.

3. Descrierea.

descrierea produsului (sau, "Despre acest element") secțiunea este locul unde ați pus informații complete despre element.

De la baza de utilizatori la ocazii, de la factorii de decizie la materiale și orice altceva (de asemenea, atributele Walmart), ar trebui să includeți toate informațiile necesare pentru un potențial cumpărător.

Ca urmare, rata de conversie a listei crește.

4. Imagini.

O imagine poate fi un punct de make-or-break atunci când vine vorba de obținerea de vânzări. Există anumite orientări stabilite de Walmart care trebuie urmate.

 • Imaginile trebuie să fie focalizate, bine luminate și amplasate central, cu un fundal alb.
 • Imaginile nu trebuie să includă accesorii care nu fac parte din produs.
 • Imaginile trebuie să respecte standardele de încredere și siguranță; ei nu ar trebui să fie obscene.
 • Nu includeți filigrane, logo-uri, grafice, ilustrații sau texte pe imagini.

5. Cuvinte cheie Meta.

Cuvintele cheie Meta reprezintă informații suplimentare pe care un potențial client le poate pune în căutare pentru a ajunge la rezultate.

Cuvintele cheie Meta contribuie la creșterea vizibilității elementului dvs. și ajută orice client să ajungă la produsele magazinului dvs.

Luați în considerare următoarea imagine, de exemplu: Titlul conține informații – "High Top Lace-Up" – cuvinte cheie pe care un utilizator le poate introduce pentru a căuta produsul dorit. Prin urmare, utilizați cuvintele cheie strategice în titlul și descrierea elementului.

vânzare pe meta descriere piață walmart

Cuvinte cheie Meta sunt cuvinte cheie sau combinații de cuvinte cheie care sunt asociate cu produsul și pe care un cumpărător le poate introduce pentru a ajunge direct la rezultatele dorite.

6. Alăturați-vă programului Walmart Free 2-Day Shipping.

Promisiunea de livrare mai rapidă este responsabilă pentru succesul masiv al companiei Amazon Prime.

În plus față de cumpărătorii milenari, transportul de 2 zile face apel la procrastinatorii care întotdeauna fac cumpărături în ultima clipă și cumpărătorii care au nevoie bruscă sau surpriză.

de vânzare pe walmart piață 2 zile de transport maritim

Importanța expedierii pe 2 zile poate fi măsurată prin faptul că articolele disponibile cu Expediția de 2 zile reprezintă primul filtru pentru sortarea produselor.

Prin urmare, alăturarea programului Walmart de 2 zile de transport marchează vizibilitatea listelor dvs.

7. Câștigați caseta de cumpărare.

Câștigarea casetei de cumpărare înseamnă că înregistrarea dvs. va fi prima alegere pentru un client.

Walmart folosește acest concept pentru a încuraja concurența între vânzători atunci când mulți dintre aceștia oferă același element.

Câștigarea unei casete de cumpărare crește conversia unei liste în mod exponențial.

vânzarea pe caseta de cumpărare pe piața Walmart

Pentru a câștiga Buy Box, un vânzător ar trebui să ofere același produs la cel mai mic preț. Aceasta include și prețul de expediere.

8. Opțiuni plătite.

Walmart oferă clienților săi diverse opțiuni de anunțuri, de asemenea.

Ele sunt în general anunțuri CPC (cost pe clic) care pot fi utilizate în scopuri diferite – Brand Lift, Vizualizare produs Lift, Procentul de cumpărături expuse, Adaugă în coș, Căutare Lift, și ROAS.

Întrucât acestea sunt anunțuri de performanță (CPC), vânzătorii sunt taxați numai atunci când un client face clic pe anunț pentru a ajunge la pagina dorită. Anunțurile apar în mai multe locații – printre grilele de căutare a produselor, anunțurile bannere și bannerele native.

 1. A) Anunțuri bannere native pe pagina principală a categoriei:


  vânzarea pe bannere pe piața Walmart

  Iată un exemplu de anunț banner nativ de la Jetstream, care promovează routerele sale pe pagina de pornire a categoriei electronice. Scopul acestui anunț ar putea fi Brand Lift, Product View Lift și Procentul clienților expuși.
 2. B) Anunțurile de pagină de destinație dintr-o anumită categorie de produse:


  vânzarea pe pagina de destinație a pieței Walmart

  Brinley își promovează pantofii într-un anunț de pagină de destinație pentru categoria de produse. Scopul acestor anunțuri este din nou să crească Brand Lift, Product View Lift și Procentul clienților expuși.

 3. C) Anunțuri sponsorizate în rețeaua de produse:
  vânzarea pe produse sponsorizate pe piața Walmart
  Acesta este exemplul de anunțuri sponsorizate (anunțuri de performanță). Scopul acestui anunț ar putea fi creșterea volumului Adăugați în Coș, Căutarea Liftului și ROAS (rentabilitatea cheltuielilor publicitare).

[Don’ts] Practici care pot duce la suspendarea contului dvs. de vânzător Walmart

Walmart oferă asistență mare vânzătorilor prin intermediul directorilor, conținutului, publicității și analizei produselor.

Prin urmare, se așteaptă ca vânzătorii săi să adere la linii directoare, iar orice încălcare a regulilor sale va duce la suspendarea contului dvs. de vânzător Walmart.

Motive pentru suspendarea contului:

 1. Interpretarea performanței vânzătorului.
 2. Încălcarea Acordului privind comerciantul cu amănuntul.
 3. Operațional de încălcare standard.
 4. Încredere în liniile directoare privind siguranța și siguranța.

1. Încălcarea standard a performanței vânzătorului.

Această valoare se bazează pe ODR (Rate Defect Order) care se calculează pe o perioadă de 90 de zile prin împărțirea numărului de comenzi cu cel puțin un defect la numărul total de comenzi din această durată.

Se calculează pentru o perioadă de 90 de zile de la 120 de zile în urmă până la 30 de zile în urmă. Punctul de pornire de 30 de zile este de a contabiliza elementele aflate sub data de întoarcere.

Defectele de comanda includ anularile, returnarile, defectele de livrare si reclamatiile clientilor.

Notă: Defectele multiple pe o singură comandă sunt considerate ca fiind una. Când ODR se situează între 2% și 6%, trebuie să lucrați proactiv pentru a aborda problemele. O ODR mai mare de 6% cauzează suspendarea contului vânzătorului Walmart.

2. Încălcarea Acordului privind comerciantul cu amănuntul.

Vânzătorii de pe Walmart sunt obligați să semneze un contract care să accepte mai multe măsuri și politici.

Încălcarea oricăror dintre aceste politici poate duce la suspendarea contului dvs. de vânzător Walmart.

Unele dintre ele sunt după cum urmează:

 1. Vânzătorii ar trebui să respecte legea terenului.
 2. Produsele oferite ar trebui să fie disponibile pentru vânzare numai pe teritoriul SUA.
 3. Trebuie să aveți drepturi legale de a vinde produsele.
 4. Nu trebuie să vindeți produse contrafăcute, ilegale sau produse greșite.
 5. Nu trebuie să vindeți produse interzise.
 6. Nu furnizați conținut neautorizat Walmart.

Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Contract de vânzări pe piață.

3. Încălcare standard operațională.

Vânzătorii de pe Walmart sunt așteptați să mențină standarde de funcționare excelente, care includ transportul la timp, livrarea la timp și serviciile excepționale pentru clienți.

Standardele livrării la timp și livrarea la timp au fost deja explicate mai sus.

 • Informații precise de urmărire> 95%.
 • Vânzătorii de top pe produse de navă Walmart în decurs de 5 zile lucrătoare.
 • Rata de livrare în timp> 99%.

4. Încălcarea legii de încredere și siguranță.

De asemenea, contul dvs. de vânzător Walmart poate fi reziliat / suspendat din cauza nerespectării regulamentelor privind încrederea și siguranța din Programul de vânzări Walmart Marketplace.

Pe lângă suspendarea contului vânzătorului, Walmart își rezervă dreptul de a elimina o anumită listă care încalcă aceste reguli.

Principalul motiv pentru aceasta este punctul de preț mai ridicat al unui element a cărui echivalent este disponibil la prețuri mai mici. Există două reguli de stabilire a prețurilor:

 • Regulă privind paritatea prețului: Această regulă scutează automat articolele de pe Walmart Marketplace dacă un client economisește mai mult prin achiziționarea aceluiași articol de la același vânzător pe site-ul unui concurent (adică alte site-uri de pe piață). Prețul include și costul de expediere.
 • Prețul de conducere a prețului / prețul rezonabil nu este satisfăcut: Această regulă dezactivează automat și articolele din Walmart Marketplace dacă un client economisește drastic prin achiziționarea aceluiași articol pe un site concurențial, indiferent de vânzător. Acest calcul ia în considerare, de asemenea, costul de transport maritim.

Prin urmare, vânzătorii trebuie să fie atenți la toți acești factori pentru a continua vânzarea pe Walmart Marketplace.

Cu toate acestea, există și alți factori la nivel de produs, care pot fi responsabili pentru produsele care nu apar pe Walmart Marketplace.

[Don’ts] Practici care împing produsele dvs. de pe Walmart Marketplace

Uneori vânzătorii au respectat toate recomandările; punctele lor de preț sunt perfecte și încă, produsul lor nu este disponibil la Walmart de vânzare.

Mai multe probleme minore sau informații lipsă ar putea fi motivul.

Verificați dublu că toate informațiile următoare sunt corecte, deoarece ar putea fi motivul pentru care produsul nu apare.

1. SKU lipsă.

Aceasta este cea mai frecventă greșeală făcută de vânzătorii online. Dacă nu ați definit codul SKU al produsului la magazinul dvs. online, produsul respectiv nu va fi disponibil pentru vânzare pe Walmart Marketplace.

SKU-urile sunt identificatorii unici care îi ajută pe Walmart să vă acorde comenzi.

2. Tipul de produs lipsă.

O altă greșeală obișnuită lipsește tipul de produs.

Asigurați-vă întotdeauna definirea tipului de produs pentru fiecare element.

3. Lipsește categoria de cartografiere.

Cartografierea categoriei de produse de produse îi ajută pe Walmart să înțeleagă locul de afișare a produselor.

Nu numai că este esențial să faceți cartografierea categoriilor, dar este, de asemenea, esențial să faceți acest lucru în mod corect.

Imaginați-vă un pantof care apare în categoria aparatului. O să-l cumpere cineva?

4. Nume / titlu de produs nevalid.

Walmart are un set de standarde și restricții pentru numele produsului pe care trebuie să-l țineți cont.

Nu includeți caractere speciale (de ex., ½, @, ^, *, inimi sau forme) sau fraze de marketing: Nou, original, original, 100% retragere.

Puteți să vă referiți la Walmart Product Content Policy for more information.

5. Avoid using watermarked images.

Walmart.com discourages sellers from using watermarked images for their products.

Thus, if your images have a watermark on them, it could be the reason your product is not appearing for sale.

You can refer to the Walmart Product Content Policy for more information on Image Quality Standards.

6. Missing/invalid/duplicate barcode.

A barcode is another important aspect of a product and serves as a unique identifier for that product.

În cazul în care barcode is missing, invalid, or aduplicat, the product will not be accepted by Walmart.

The table below indicates the four types of Product IDs accepted by Walmart.

selling on walmart marketplace bar code

[BONUS] Walmart U.S. third-party sellers can list on Walmart Canada: Everything you need to know

Walmart Canada ranks among the top 10 influential brands in Canada and oversees the influx of 600,000 customers daily, and 1 out 3 Canadians is a visitor to their website.

These conditions make it beneficial to sell on Walmart Canada.

Third party sellers on Walmart (U.S.) have an additional advantage as well as they can extend their listings to Walmart Canada too.

Walmart Canada gives no preference to sellers of Canada over US.

However, the sellers should be Custom Self-Assessment program (CSA), pre-approved importer.

For more information refer to Canada Border Services Agency.

All Walmart Sellers (U.S.) need to know:

Eligibility for CSA:

Online sellers wanting to list their products on Walmart Canada must meet the following criteria to be able to apply to the CSA program.

 • They must have a history of actively importing for at least 90 days prior to their application.
 • They are residents of Canada or the United States.
 • They do not have a history of contraband or major commercial infractions.
 • They are prepared to make an investment in business systems.
 • Authorize senior management to audit their records, commercial business processes, customs interfaces and internal control procedures.

Returns:

Customer can return the products in-store at 400 locations at Walmart Canada, or they can return directly to sellers.

In-store return updates required at Seller Level:

 • Return address.
 • Contact information.
 • Return permissions.
 • Preferred carrier accounts.
 • Customs broker (for international sellers only).
 • Return authorization number.

At-item Level:

 • Country of origin.
 • HS codes.
 • Hazardous product alert.

Perks and Cost Savings:

 • Walmart covers customer transaction fees at checkout and cost of fraud verification.
 • Walmart MasterCard cardholders purchasing Marketplace products through Walmart.ca will earn 1.25% rewards just like our core business.

Targeted Buyer Persona:

Online sellers wishing to list on Walmart Canada should consider this to better target their listings: 56% of all the customers are new parents or those purchasing products when they expand their houses.

Recent graduates and soon-to-be-married Canadians are the fastest growing customer segments. (Statistics from Walmart Canada.)

Major eShopper Profiles:

The following illustration is the demographic representation of people purchasing from Walmart Canada:

selling on walmart marketplace profile eComm

Information Source: Walmart Canada

With high average income households, high familiarity and popularity of the platform and the ease of comerțul transfrontalier between the U.S. and Canada, sellers have a great opportunity to gain additional visibility for their products with Canadian audiences.

Executive Summary

It remains to be seen whether Walmart will make their online marketplace universal.

Until then, only a chosen few can sell on Walmart Marketplace.

While Walmart will still need a long time to catch up with Amazon, it has presented itself as great alternative for independent brand labels to connect with their potential customers through adopting a multichannel strategy.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *