Clienții sunt mai informați decât oricând.

Cu un acces mai mare la informații și diminuarea atenției, concurența pentru această atenție nu este o sarcină ușoară.

Publicitatea video este o formă adesea insuficient utilizată, dar în continuă creștere, de implicare a clienților dvs., care oferă valoare altor medii pur și simplu nu poate.

Anunțurile video reprezintă o combinație ideală între viziuni și o narațiune – ideală pentru introducerea mărcii dvs., pentru prezentarea produselor individuale sau pentru vânzările de automobile.

Participarea ecologică la videoclip este mai mare decât orice alt tip de suport media, și 80% dintre utilizatori pot retrage un anunț video pe care l-au văzut în ultimele 30 de zile.

Video schimbă modul în care oamenii fac cumpărături și iau decizii de cumpărare – 85% din mileniile spun că au făcut o achiziție după ce au vizionat un videoclip de marketing.

Anunțurile video pot ajuta la deplasarea clienților potențiali prin mai multe etape ale canalului mai repede decât aproape orice alt tip de punct de atingere.

În cuvintele lui Mark Zuckerberg, "videoclipul este o megatrendă", și toată lumea ar trebui să poată profita de avantajele publicității video.

La piatră de hotar, împuternicim companiile de comerț electronic să creeze anunțuri video premium în câteva secunde, cu producătorul nostru video online.

În procesul de eliminare a decalajului creativ și a achiziționării de anunțuri pentru clienții noștri, am învățat multe despre optimizarea campaniilor de anunțuri video.

Iată o detaliere completă a stării actuale a publicității video și a modului în care puteți să sari pentru a-ți construi marca de comerț electronic și mutați produsul.

Ce este publicitatea video?

Ei bine, depinde de cine întrebi.

Rețelele puternic investite în afișare pot solicita publicitatea video să cuprindă orice anunț digital care conține videoclipuri, inclusiv anunțuri în interiorul bannerului și în text.

Ar putea spune că orice reclamă care se încadrează într-un flux video se califică drept publicitate video.

Ceea ce facem în această postare este o definiție a publicității video care se concentrează pe conținutul video care vă spune povestea, vă diferențiază de concurența dvs. și conduce publicul dvs. la acțiune.

Acestea pot trăi într-o mulțime de locuri diferite și arată foarte multe moduri diferite.

Videoclipurile de publicitate video evoluează cu formate de anunțuri și altele platforme media sociale din ce în ce mai mult, să prioritizeze videoclipurile în raport cu alte tipuri de conținut, devine crucială să îți cureți comunicarea video.

Vom profita de ceea ce face publicitatea video diferită și de modul în care o puteți folosi dezvoltați marca dvs. de comerț electronic.

Cum se schimbă videoclipurile modul în care facem reclame

Zorii vârstei de publicitate video au creat o schimbare de paradigmă pentru marketerii.

Potrivit Forbes, Anunțurile video reprezintă acum peste 35% din totalul cheltuielilor publicitare online.

Video vă permite să spuneți mai mult cu mai puțin – pentru a construi o poveste pentru brand-ul dvs. care este angajat și împachetează un pumn.

Nu numai că, dar se așteaptă ca videoclipul online să facă acest lucru 80% din traficul global pe Internet până în 2019.

Platformele media sociale prioritizează videoclipurile în raport cu alte tipuri de conținut, iar videoclipurile ajută mărcile să construiască mai multă încredere decât anunțurile tradiționale. Toate aceste tendințe dau o importanță deosebită pentru a vă prezenta prezența video.

1. Ei fac apel la atenția scurtă a atenției zilelor noastre.

Peisajul media digital este aglomerat. Toți am auzit din nou și din când în când.

Vestea bună este că consumatorii au mult mai multe șanse să vizioneze un videoclip decât să citească un bloc de text sau să petreacă 15 secunde având în vedere o imagine.

Anunțurile video înregistrează în mod constant mai multe rate de angajare și timp petrecut decât alte tipuri de anunțuri.

Nu numai asta, dar 80% dintre utilizatori pot să reamintească un anunț video pe care l-au văzut în ultima lună.

Deci, dacă doriți să angajați clienții, anunțurile video reprezintă o modalitate ușoară de a capta atenția publicului dvs. și de a ieși în evidență.

2. Acestea vă permit să atrageți în mod eficient interesul într-o perioadă scurtă de timp.

Anunțurile video pot comunica mai mult decât un slogan – pot promova o vânzare, pot construi o poveste, pot schița propunerea dvs. de valoare sau intrați profund în detaliile produsului.

Foarte important, ele sunt incredibil de bune la acționarea clientului.

15-30 secunde este lungimea optimă pentru a anunț social media media, care vă permite să atingeți echilibrul între alimentație și o atenție sporită și crearea unei narațiuni semnificative.

Iată unul dintre noi anunțurile video preferate pentru clienți de către antrenorul personal Danyele Wilson, anunțând noua sa serie de coaching.

În doar 30 de secunde, ea dă dovadă de interesul tuturor adepților săi, cu anunțul său video plin de acțiune și de acțiune.

3. Puteți controla narațiunea.

În loc să speri că clientul citește ceea ce vrei să facă, le poți arăta într-un film captivant.

Unul dintre exemplele noastre preferate de clienți la piatră de hotar este Havenly, un serviciu online de design home care are o propunere de valoare unică.

Havenly utilizează câteva tipuri diferite de anunțuri video – videoclipul de branding de 15 secunde și explicatorul live-action.

Propunerea de valoare a lui Havenly poate fi greu de obținut doar cu fotografii frumoase ale camerelor pe care le proiectează, astfel încât ei folosesc video pentru a comunica cine sunt și cum vă pot face viața mai bună.

Cu acest videoclip, ei pot explica în mod concis serviciul în doar 15 secunde. Dezvoltă vizual marca lor și atinge toate punctele cheie de mesagerie și este personalizată pentru platforma pe care apare – Instagram.

Acest videoclip de la Passion Planner, intitulat "Cum se creează viața pe care ați dorit-o vreodată", prezintă o imagine detaliată a produsului și îi îndreaptă pe utilizatori prin modul în care îl folosesc.

Cu o lungime de 1:26, videoclipul este atât o explicație detaliată, care funcționează pentru clienți mai departe în canal, care doresc să învețe mai mult, cât și o oportunitate rapidă de a atrage atenția noilor cumpărători să exploreze planificatorul.

Formatul de anunț video permite Planificatorului Passion să se îmbrace într-o tonă de detaliu, printr-o narațiune de implicare vizuală și coezivă.

4. Crearea gradului de cunoaștere a mărcii prin intermediul conținutului generat de utilizatori

Unele dintre cele mai impresionante rezultate sociale au fost create folosind conținut generat de utilizatori – este o strategie video care promovează avocații brandului și face pentru conținut frumos, uman.

Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ajunge la noi audiențe. Airbnb. lucios, și Du-te pro sunt printre cei mai buni utilizatori ai acestei strategii.

Nu este o surpriză faptul că anunțurile video generate de utilizatori funcționează.

La urma urmei, publicitatea "word-of-mouth" a fost întotdeauna una dintre cele mai eficiente forme de publicitate.

76% dintre respondenți într-un sondaj AdWeek au declarat ca gasesc UGC mai influenta decat continutul creat direct de brand.

Acest drept este puterea dovezii sociale – potențialii clienți au mai multe șanse de a cumpăra dacă văd pe cineva ca el însuși promovând sau trăind produsul dvs.

5 Tipuri de anunțuri video [with Examples]

Puteți utiliza o reclamă similară pentru diferite platforme, dar fiecare va avea rezultate diferite și ar trebui optimizat diferit pentru partea din canal.

În mod ideal, campania dvs. de anunțuri video va include o serie de astfel de formate create pentru a se susține reciproc la mai multe puncte de contact din călătoria clientului.

Ca orice tip de publicitate sau orice campanie, este vorba despre integrarea tuturor elementelor strategiei dvs. pentru a atinge obiectivele holistice.

1. Anunțuri video native.

Anunțurile video native reprezintă o formă de suport plătit care este formatat în mod specific pentru platforma pe care sunt găzduite.

Ele arată și se simt ca un conținut organic pe platformă și sunt încărcate direct, în loc să fie găzduite în altă parte.

De exemplu, un anunț nativ Facebook este una care se potrivește stilului și vocii platformei și trăiește în primul rând pe Facebook.

Anunțurile video native sunt cel mai rapid tip de anunț video.

Utilizatorii Facebook urmăresc în fiecare zi peste 8 miliarde de anunțuri video native, iar majoritatea altor site-uri media sociale își optimizează platformele pentru a face ca anunțurile native să se concentreze și mai mult. Aceste videoclipuri sunt de obicei mai lungi de 30 de secunde și se comportă mai mult ca un conținut organic decât anunțurile.

De exemplu, serviciul de livrare a kitului de masă HelloFresh reclamă regulat cu videoclipuri de gătit cum ar fi Aceasta care trece printr-o reteta de pui cu coaja de portocala din portocala.

Rețetele sunt impulsiv de urmărit și sunt felul de conținut pe care utilizatorii Facebook îl folosesc pentru a vedea în feed-ul lor, având în vedere creșterea paginilor media ca Buzzfeed e gustos.

Anunțurile video native demonstrează vechiul mesaj publicitar că oamenii nu urmăresc anunțurile – ei urmăresc lucrurile de care sunt interesați.

A studiu prin Twitter a arătat că 43% dintre utilizatori au spus că vor viziona pe deplin un videoclip dacă ar avea conținut interesant.

Aceste videoclipuri curg cu experiența utilizatorului și oferă adesea informații relevante sau interesante.

2. Anunțuri video YouTube.

Există câteva tipuri de anunțuri YouTube pe care trebuie să le cunoașteți – în primul rând, TrueView și Pre-roll. Vă puteți gândi la ele ca fiind ignorabile și care nu pot fi ignorate.

Anunțurile TrueView se înscriu în mod opțional, ceea ce înseamnă că plătiți numai atunci când cineva alege să vizioneze mai mult de 30 de secunde din anunțul dvs. video.

Acestea sunt cele mai bune pentru branding și implicare – Google susține că brandurile care rulează anunțuri TrueView văd a Creștere cu 500% în interacțiune cu celălalt conținut YouTube.

Anunțurile TrueView sunt considerate drept un risc mai scăzut, deoarece vizionările pe care le plătiți provin de la un public mai interesat, care este mai probabil să convertească.

Grammarly este unul dintre cei mai recunoscuți utilizatori de anunțuri TrueView.

Acestea sunt o extensie cromă care scanează scrisul dvs. și vă oferă sugestii pentru a face mai bine și și-au construit strategia socială în jurul anunțurilor video YouTube.

De fapt, majoritatea traficului social provine de la anunțuri ca acesta.

Între timp, anunțurile Pre-roll sunt utile pentru campaniile de vânzări (mai ales atunci când sunt optimizate pentru clicuri).

Nu este un secret că pot fi frustranți pentru spectatori – de aceea YouTube a anunțat că a fost eliminarea anunțurilor video nedorite de 30 de secunde la începutul acestui an, în favoarea versiunilor de 15-20 de secunde și a barelor de protecție de 6 secunde (puteți vedea YouTube pe 6 secunde tabela de anunțuri aici pentru inspirație).

Toate acestea sunt plătite pe bază CPM.

3. Conținut generat de utilizator.

Adesea denumit UGC, conținutul generat de utilizatori este deosebit de eficient pentru mărcile care au deja o semnificație destul de semnificativă.

Este minunat să conduceți cumpărătorii de la fani deja existenți prin sporirea implicării.

Videoclipuri UGC ridica 10x mai multe vizionări decât videoclipurile generate de marca în sine.

Bliss Beauty oferă adesea videoclipuri generate de utilizatori ale cumpărătorilor care utilizează produsele lor de frumusețe.

Nu numai că videoclipurile se simt nativ și pe marcă – dar și ele prezintă avantajele produselor.

Numai ratele de angajament astronomice înseamnă că 2019 va continua să vadă o schimbare în tendințele publicității video către UGC.

4. Anunțuri video pentru influențatori

Vărul conținutului generat de utilizatori, anunțurile video cu influență pot fi atât un mod autentic de a construi gradul de conștientizare a mărcii, cât și un motor puternic al achizițiilor directe.

Influenþii sunt persoane care au construit o urmãtoare în jurul o anumitã sferã de influenþã on-line.

Indiferent dacă este vorba de frumusețe, atletism, educație sau design, audiența lor le dorește să facă recomandări în acea sferă și în general.

Poate fi o versiune supercharged a conținutului generat de utilizator deoarece factorii de influență au acel nivel suplimentar de încredere peste un utilizator mediu, împingând oamenii în mai multe etape ale pâlniei, de la conștientizare la considerație și, adesea, la conversie; dar, de asemenea, este probabil probabil să vă costă o bucată decentă de schimbare, ca rezultat.

În acest exemplu, influența vegană Rose Lee promovează brandul personalizat de vitamina Care / of.

Anunțul este integrat în conținutul ei și funcționează pentru că a dezvoltat o sferă de influență specifică în ceea ce privește nutriția și sănătatea vegană, ceea ce înseamnă că audiența ei ia în mod special recomandarea.

Există unele suprapuneri aici și cu anunțuri native, deoarece mărcile Care / și alte mărci promovează anunțuri din paginile de influență care se hrănesc pe Facebook.

5. Anunțuri video media sociale.

In cele din urma, avem reclame media sociale – probabil ceea ce ați crezut prima dată când ați început să citiți.

Această categorie este una cuprinzătoare și cuprinde multe dintre categoriile anterioare, și include, de asemenea, video vertical pe Facebook, Instagram și Snapchat.

Povestirile sunt o tendință de publicitate video din ce în ce mai populară de-a lungul platformelor.

De obicei, gândit ca un mediu Instagram și Snapchat, acestea cresc acum pe Facebook și pe YouTube.

Firma de sticlă de autocurățare LARQ folosește acest videoclip comparativ în parte prin intermediul publicității media sociale.

Videoclipul arată în mod clar beneficiul produsului în mai puțin de 30 de secunde – doar suficient timp pentru a vă atrage atenția, pentru a vă arăta produsul și pentru a vă solicita să achiziționați produsul.

Crearea unui anunț video eficient pentru site-ul dvs. de comerț electronic

Sperăm că în acest moment sunteți convins că publicitatea video este calea de urmat, dar nu vrem doar să vă asigurați că ați verificat cutia.

Formatul anunțului nu este singurul lucru care contează – videoclipul trebuie să se angajeze.

Urmați aceste patru linii directoare pentru a crea o campanie de anunțuri video care va depăși principiile de bază.

1. Mențineți videoclipul scurt și angajat.

15-30 secunde este locul dulce pentru un anunț video.

Trebuie să surprindeți atenția privitorului în primele 2 secunde, deci deschise cu un bang.

Propunerea dvs. de valoare ar trebui să apară în primele 2 secunde ale videoclipului.

Este puțin probabil ca un spectator să urmărească mai mult de 30 de secunde oricum, așa că asigurați-vă că ați împachetat un pumn în față.

2. Personalizați videoclipul pentru publicul dvs.

Luați în considerare în cazul în care audiența dvs. va viziona probabil videoclipul.

În acest moment, mai mult de jumătate din videoclip este vizionat pe mobil, deci optimizarea pentru mobil nu este o întrebare.

În același sens, puteți avea o creație superbă, dar dacă este în raportul de aspect greșit, nu va contează.

Dar personalizarea înseamnă mai mult decât doar specificații tehnice – luați în considerare personajele cumpărătorului și cum puteți face conținut pentru fiecare dintre ele.

Nu vă fie frică să obțineți ceva personal.

3. Apel la sentimentele clienților.

Cu alte cuvinte, spuneți o poveste – una cu început, mijloc și sfârșit.

Spuneți spectatorilor de ce contează afacerea dvs. Fă-o umană și autentică.

Povestea ta nu se aplică doar unui anunț video.

Asigurați-vă că aveți o conexiune emoțională conectată între toate tipurile diferite de anunțuri video.

4. Încheiați cu o chemare la acțiune.

Fii direct despre modul în care clienții tăi pot continua să se angajeze.

Puteți să creați o pagină de destinație pentru a le face clic pe care să elaboreze mesajul anunțului, să vă arate produsele sau să le permită clienților să valorifice un cod promoțional.

De aici, vizitatorii dvs. vor putea explora restul prezenței online și vă vor cunoaște.

Concluzie

Dacă doriți să vedeți un impact imens în implicarea dvs. și clicurile pe anunțuri, trebuie să investiți astăzi într-o campanie integrată de publicitate video.

O campanie de publicitate video simplă poate avea ca rezultat o pâlnie de comert electronic supraîncărcată. Și nici nu trebuie să fie complicată.

O campanie excelentă de anunțuri video este foarte accesibilă dvs. și ar putea deveni foarte ușor un driver imens pentru trafic și vânzări către site-ul dvs.

Evaluați tipurile de anunțuri video prezentate în această postare și aflați care este cel mai important pentru dvs. să investiți.

Nu numai că videoclipul este un instrument de marketing foarte util pentru site-ul dvs. de comerț electronic, dar este, de asemenea, probabil că va servi ca o primă impresie pentru mulți clienți viitori. Este o modalitate foarte bună de a-ți spune povestea și de a conduce spectacolul prin a face acest lucru.

Asigurați-vă că strategia dvs. de publicitate video-înainte – clipurile video sunt mai atractive decât orice alt tip de publicitate și pot conduce o creștere uriașă a vânzărilor de comerț electronic pentru dvs.

Aveți întrebări sau cunoașteți alte tendințe și bune practici privind publicitatea video? Lasă un comentariu mai jos!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *