Marketingul prin e-mail este un instrument puternic, pe care multe companii B2B nu-l folosesc. E-mailurile declanșate sunt o modalitate bună de a începe. Acestea sunt conduse de evenimente, bazate pe comportamentul unui client, de obicei. Odată ce acestea sunt configurate, e-mailurile declanșate nu necesită timp și resurse suplimentare.

În acest post, voi aborda câteva tipuri de e-mailuri declanșate care pot crește vânzările de comerț electronic B2B.

Bine ati venit

Când cineva se abonează la newsletter-ul tău de e-mail, trimite-i un e-mail de bun venit. Includeți oferte care o încurajează să depună o comandă. Acestea ar putea fi un cadou sau o reducere la următoarea achiziție, așa cum se vede în exemplul de mai jos, de la Demco, care furnizează mobilier și echipamente bibliotecilor și școlilor.

Demco oferă o geantă gratuită în e-mailul său de bun venit.

Demco oferă o geantă gratuită în e-mailul său de bun venit.

Mesajele de bun venit pot include conținut diferit de produsul gratuit. De exemplu, un e-mail de bun venit poate confirma abonamentul și poate informa beneficiarul cu privire la promoțiile actuale și viitoare, cum ar fi acest exemplu de la Fisher Scientific, care vinde consumabile de laborator.

Fisher Scientific trimite o confirmare simplă după ce un client semnează pentru lista de e-mailuri.

Fisher Scientific trimite o confirmare simplă după ce un client semnează pentru lista de e-mailuri.

O serie de e-mail-uri binevenite pot fi mai multe mesaje pe parcursul a câtorva zile pentru a invita abonații înapoi pe site în timp ce aceștia sunt în continuare interesați.

Cartă abandonată prin e-mail

Mulți cumpărători de comerț electronic adaugă articole în cărucioarele lor de cumpărături și apoi părăsesc fără a finaliza achiziția. Un e-mail automat declanșat le poate aminti acestor cumpărători pentru a-și termina comanda. Linia subiectului și conținutul e-mailului sunt critice. Ar trebui să reamintească cumpărătorului ceea ce a lăsat în cărucior.

Continuați aceste mesaje cu cărucior abandonat în câteva zile, dacă este necesar. Testați numărul și frecvența pentru a determina mixul optim pentru compania dvs.

New Pig vinde consumabile pentru locurile de muncă și scurgeri. E-mailurile cu cărți abandonate sunt inteligente, curate și captive. Fiecare e-mail din serie are o linie și un subiect diferit.

New Pig trimite emailuri inteligente, curate, distractive și distractive.

Porc nou trimite mesaje inteligente, curate și distractive.

E-mailuri post-cumpărare

Odată ce cineva plasează o comandă, utilizați e-mailul de confirmare în avantajul dvs. Este mai probabil ca clienții să își deschidă e-mailurile de primire a comenzilor decât mesajele promoționale. În plus, clienții folosesc adesea chitanța de comandă ca punct de plecare pentru următoarea comandă.

E-mailul dvs. de comandă și primire poate fi personalizat pentru a recomanda produse similare, cum ar fi "Pe baza achizițiilor pe care le-ați achiziționat, ați putea fi interesat de …". Păstrați informațiile promoționale și promoționale la mai puțin de 20% din conținutul general, astfel încât concentrarea primară a e-mailului este tranzacțională.

În urma unei achiziții, luați în considerare o serie de e-mailuri, sugerând alte produse pe care clientul ar putea fi interesate sau încurajându-i să scrie o recenzie a produsului.

Best Buy include recomandări despre produse – "Clienții care au cumpărat acest lucru de asemenea cumpărat" – în partea de jos a chitanțelor pentru comenzi prin e-mail, așa cum se arată în extrasul de e-mail de mai jos.

Best Buy are un

Best Buy are o secțiune "Clienți care au cumpărat acest articol cumpărat de asemenea" cu încasările comenzii de e-mail.

Comenzi recurente

Dacă vindeți produse consumabile, luați în considerare trimiterea unui e-mail atunci când probabil că clientul trebuie să rearanjeze. Numele Badge Productions vinde etichete de nume și produse promoționale. Acesta trimite un memento de cumpărare clienților la 10 luni de la comanda inițială.

Name Badge Productions trimite e-mailuri care reamintesc clienților să reordoneze.

Name Badge Productions trimite e-mailuri care reamintesc clienților să reordoneze.

E-mailuri declanșate: Începeți

Când stabiliți e-mailuri declanșate, luați în considerare ofertele care trebuie incluse și calendarul. Faceți linii de subiecte de e-mail și conținut pentru a vă sprijini marca și strategia globală de marketing. Design e-mailuri curate, ușor de citit de la un smartphone.

Datele din platforma dvs. de comerț electronic vor declanșa e-mailurile. De obicei, acest lucru necesită integrarea platformei dvs. cu un furnizor de servicii de e-mail, care poate face parte dintr-o suită de marketing cuprinzătoare.

Aceste suite de marketing sunt utile pentru companiile B2B care necesită scorul de plumb – știind care sunt vizitatorii care ar putea achiziționa pe baza comportamentului lor. Pentru companiile care vând produse de dolari înalte, acest lucru poate ajuta vânzătorii să știe când să se adreseze perspectivelor.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *