Trouva, o piață online pentru buticuri de cărămizi și mortar, a strâns 17 milioane de lire sterline (20 de milioane de euro). Compania britanică dorește să utilizeze banii pentru a-și accelera expansiunea în Europa și nu numai.

Publicitate

Faceți un control gratuit de sănătate a datelor!
Calitatea datelor dvs. influențează eficiența, veniturile și reputația afacerii. Descoperiți cât de curățate sunt datele dvs. și să vă verificați gratuit sănătatea datelor. Solicitați acum auditul.

În prezent, Trouva este activă în Regatul unit și câteva orașe mari din toată Europa. În iunie anul trecut, s-a lansat la Berlin prin afișarea produselor de la buticurile locale independente pe platforma sa online. Acum, cu cei 20 de milioane de euro pe care i-a adunat de la Octopus Ventures, Downing Ventures, C4 Ventures, BGF și LocalGlobe, piața online vrea să se extindă în continuare.

Trouva a fost lansat în septembrie 2015 și servește ca o vitrină online pentru buticurile și magazinele independente din cărămizi și mortar care vând produse de uz casnic și produse de viață unice. Piața oferă clic și colectare, livrare de o oră și transport mondial.

Din ce în ce mai multe magazine din orașe din Marea Britanie

Trouva reunește peste 200.000 de produse din peste 800 de magazine din peste 300 de orașe, inclusiv Berlin, Paris, Lisabona, Roma și Barcelona. În prezent, aproximativ 40 la sută din rețeaua de distribuitori constă din magazine care se află în afara Regatului Unit.

„Vom folosi această ultimă investiție pentru a crește cererea internațională și suntem încântați să lansăm oficial în Germania, deoarece începem să ne lărgim baza de clienți și să ne extindem pe noile piețe europene”, co-fondator Mandeep Singh a explicat.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *