Ce comercianți cu amănuntul online și multicanal sunt în fruntea drumului în Marea Britanie? În fiecare an, Internet Retailing publică Top500 din Marea Britanie, care prezintă cele mai performante magazine online din Marea Britanie.

Este al șaselea an în care publicarea cu amănuntul pe internet publică RetailX Top500. Lista se concentrează atât pe mărci de vânzare cu amănuntul, cât și pe mărcile de consum care vând direct publicului. Nu este un clasament tradițional cu un top 500 aranjat prin vânzări online. Se bazează mai mult pe un set diferit de valori, cum ar fi veniturile, rețelele de magazine, traficul web, merchandisingul, implicarea mărcii și multe altele.

Acest indicele bazat pe performanță a clasat primele 500 de companii de comerț electronic din grupuri similare statistic, așa-numitele retaileri Elite au avut performanțe la un nivel excepțional pe toate dimensiunile. Anul acesta, sunt Amazon, Argos, Dunelm, John Lewis, Marks & Spencer și Next. Dintre acești șase jucători, Amazon este singurul care a fost clasat Elite în toate cele șase rapoarte publicate până în prezent.

Comercianții cu amănuntul din Marea Britanie care au avut performanțe la un nivel "excepțional":

Amazon
Argos
Dunelm
John Lewis
Marks & Spencer
Următor →

Conform RetailX, aceștia sunt principalii retaileri:

Asos
B & Q
negrii
Ghete
Dorothy Perkins
Evans Cycles
H & M
Holland & Barrett
JD Sports
Aspect nou
Insula râului
Sainsbury
Schuh
Screwfix
Space.Nk
Tesco
Toolstation
Wickes
Wilko

40% din cei 500 de top vând îmbrăcăminte și accesorii vestimentare

Raportul a analizat toți cei 500 de comercianți și a aflat că aproximativ 40 la sută dintre ei vând îmbrăcăminte și accesorii de modă. Produsele de uz casnic sunt vândute cu 20%, în timp ce bijuteriile sunt vândute de 80 de comercianți din această listă.

7 din 500 de retaileri de top operează piețe

Studiul constată, de asemenea, că 62% dintre primii 500 de retaileri vând în mare parte produse de etichetă terță parte, în timp ce peste 36 la sută vând în mare parte produse cu etichetă proprie. Restul de 7 jucători operează pe piețele online.

Cel mai popular software Salesforce și Magento

Salesforce Commerce Cloud și Magento Enterprise sunt cele mai populare platforme de comerț electronic utilizate în top 500. Sunt utilizate de 16 și 14,6% dintre cei mai importanți retaileri online din Regatul Unit. Alte platforme populare de comerț electronic sunt Amplience (9,4 la sută), Hybris (9,4 la sută), IBM Websphere Commerce (9,2 la sută), Oracle Commerce (6,2 la sută) și Magento (6 la sută).

Top 500 din Marea Britanie

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *