Amazon își testează serviciul Amazon Day în Germania. Cu acest serviciu, membrii Prime își pot livra comenzile și le pot livra în ziua la alegere. Amazon Day este menit să economisească materialul de ambalare și nenumărate călătorii din curier și să prevină mai multe încercări de livrare.


PublicitateIndicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Amazon pentru prima dată a introdus Amazon Day în SUA în februarie trecută. Acum, testează serviciul în Germania. În realitate testează diferite programe care permit membrilor Prime să controleze termenul de livrare.

Mai puține încercări de livrare

Odată cu Ziua Amazonului, Amazon dorește să economisească costurile și să acționeze mai favorabil climei. Livrarea în pachet ar trebui să împiedice clienții să fie abordați de o companie de livrare de mai multe ori pe săptămână. În același timp, probabilitatea ca cineva să fie acasă la data dorită să crească semnificativ.

Mai puține deșeuri de pachete

Un alt beneficiu al Amazon Day este că produsele incluse în pachet pot fi aduse clientului într-un singur pachet mare, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să aveți fiecare produs învelit în carton sau plastic.

Zalando testează și livrările în pachet

Ideea este că după faza de testare în Germania, gigantul american al comerțului electronic va pune în curând serviciul la dispoziția tuturor utilizatorilor Prime din această țară. Totuși, Amazon nu este singurul gigant de retail care a experimentat livrări la pachet. Distribuitorul de modă Zalando este și el testarea un astfel de serviciu, ca parte a strategiei „Fă mai multe” Zalando în care dorește să se transforme într-o platformă de modă durabilă, cu impact pozitiv asupra oamenilor și a pământului.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *