Takeaway a achiziționat în cele din urmă Just Eat. De luni de zile, compania olandeză a încercat să preia concurentul. Dar Naspers încerca să achiziționeze Just Eat. Acum, părțile interesate au acceptat oferta de la Takeaway.

La sfârșitul anului trecut, Takeaway și-a ridicat deja oferta, în încercarea finală de a-l învinge pe Prosus, unitatea de tranzacționare internațională de la Naspers. Acum, compania olandeză își are drumul. Compania extinsă va deveni unul dintre cei mai mari jucători de pe piața globală de livrare a produselor alimentare pentru a lua mâncare.

Dominația de a lua în Europa

În Europa, Just Eat este activă în Regatul unit, Irlanda, Franţa. Spania. Italia. Elveţia. Danemarca și Norvegia. În afara Europei, acesta rulează Skip the Dishes în Canada, iFood în Brazilia și Mexic și Menulog în Australia.

Takeaway, pe de altă parte, ocupă o poziție de lider în Olanda. Germania. Belgia. Austria. Polonia, Bulgaria și Israel și este, de asemenea, prezent în Elveţia. Luxemburg. Portugalia și România.

Compania extinsă va fi foarte prezentă în Europa, dar la nivel global va mai avea o concurență serioasă din partea jucătorilor precum Prosus (care a susținut iFood în Brail și Swiggy în India), Uber Eats, DoorDash și Deliveryroo.

„Just Eat Takeaway.com este o combinație de vise”

"Just Eat Takeaway.com este o combinație de vise și aștept cu nerăbdare să conduc compania pe parcursul mai multor ani", a declarat fondatorul și CEO Jea Tomen, compania Takeaway spus despre cea mai recentă afacere.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *