Shöpping.at, platforma de cumpărături online lansată de Austrian Post, primește zilnic câteva sute de comenzi. Platforma de comerț electronic a fost lansată acum doi ani, dar totuși nu a ieșit din numerele roșii.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

În aprilie 2017, Austrian Post a început cu propria sa piață on-line, numită Shöpping.at. Ideea era să lanseze o alternativă locală la piețele internaționale importante, cum ar fi Amazon și eBay. Acum, există aproximativ 500 de vânzători care își vând produsele pe platforma online. Potrivit lui Georg Pölzl, CEO al Österreichische Post, portalul primește câteva sute de comenzi în fiecare zi.

Cu toate acestea, platforma pierde bani. Dar Pölzl asigură că aceste pierderi nu au atins proporții care pun la îndoială rezultatul postului AG. Totuși, CEO-ul nu dorește să se angajeze să spună când va fi atins punctul de rentabilitate.

"Shöpping.at este răspunsul la globalizarea comerțului electronic"

"Shopping.at este deja un centru de profit astăzi, dar numai fără profit", Pölzl spune. El refuză să facă o comparație cu Amazon: "Suntem o piață austriacă și vom rămâne singura piață austriacă." Încă caută sprijin din partea companiilor interesate de o bună dezvoltare a industriei comerciale austriece. "Shöpping.at este o contribuție la răspunsul la globalizarea distribuției de bunuri".

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *