Shopify a depășit pragul de 1 miliard de dolari. Creșterea totală a veniturilor companiei pentru 2018 a atins 1.073 miliarde de dolari, ceea ce corespunde la 950 de milioane de euro. Această valoare a veniturilor este de 59% față de situația de anul trecut.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Tobi Lütke, CEO al Shopify, este foarte multumit de piatra de hotar. Ieri, el tweeter: "Eu, de obicei, nu subliniez etapele financiare aici, dar acest lucru merită menționat: pe măsură ce Shopify trece marca de venituri de 1 miliard de dolari, aceasta se întâmplă cu cea mai mare rată de creștere a oricărei companii de software-ca-a-serviciu. “

Soluțiile comercianților: 539 de milioane de euro în 2018

Shopify nu mai este doar o companie software. De altfel, soluțiile sale comerciale – inclusiv cititorul de carduri POS și cititorul Tap & Chip – au crescut cu 67% față de anul precedent, ajungând la venituri mai mari de 539 de milioane de euro.

Soluții de abonament: 412 milioane de euro în 2018

Iar soluțiile de abonament ale companiei, care includ licențierea platformei sale pentru a permite comercianților cu amănuntul să creeze magazine online, au crescut semnificativ. În ultimul an, veniturile sale au crescut cu 50%, ajungând în valoare de peste 412 milioane de euro.

Plățile plătite au fost lansate în Spania

Unul dintre motivele pentru Shopify o creștere semnificativă este lansarea plăților Shopify în Spania în octombrie anul trecut. După ce compania canadiană a lansat acest serviciu acolo, Spania a devenit cea de-a unsprezecea țară în care activează plățile de la Shopify. Shopify a declarat că a atins un procent record de 24% din noii comercianți, folosind platforma sa, în al patrulea trimestru, din afara piețelor de bază din America de Nord, Marea Britanie și Australia.

În luna noiembrie a anului trecut, Cumpărați achiziționate Tictail de pornire suedeză. Acest site de comerț electronic oferă o piață care permite suerilor să facă cumpărături pentru haine, decorațiuni interioare și artă.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *