"Briefs de comerț electronic" este seria mea ocazională de știri și dezvoltări de la comercianții online. În această tranșă, mă voi referi la războaiele omnichannel continue dintre Walmart și Amazon, precum și câteva mișcări interesante ale companiei Target în eforturile sale de a spori participarea la arena de comerț electronic.

Walmart

Într-unul dintre cele mai interesante parteneriate, Walmart și departamentul de magazine high-end, Lord & Taylor, au anunțat în noiembrie că marfa Lord & Taylor va fi lansată pe Walmart.com în primăvara anului 2018. Lord & Taylor va avea un magazin pilot dedicat pe site precum și păstrați LordAndTaylor.com.

Clienții Walmart vor cumpăra modele de vârf? Probabil ca nu. Prețurile și stilurile se află la capătul opus al spectrului din ceea ce este în magazinele Walmart și pe site-ul său. În timp ce Walmart a achiziționat alți retaileri online de îmbrăcăminte online – Bonobos și ModCloth, de exemplu – îmbrăcămintea acelor retaileri este vândută numai pe site-urile proprii și pe Jet.com.

Hudson's Bay Company, firma canadiană care deține Lord & Taylor, a vândut magazinul Fifth Avenue, care a fost lansat la biroul WeWork, pentru 850 de milioane de dolari. În 2019, WeWork intenționează să-și găsească sediul central în New York, iar Lord & Taylor plănuiește să păstreze proprietatea asupra unui spațiu de vânzare de aproximativ 150.000 de metri pătrați.

În altă ordine de idei, potrivit The Wall Street Journal, Walmart le-a spus vânzătorilor de tehnologie care utilizează serviciile Amazon Web Services pentru a găsi un alt furnizor de cloud sau riscă să-și piardă Walmart ca client. Walmart nu dorește datele sale gestionate de Amazon.

Amazon și alimente întregi

Reducerea prețurilor pe care Amazon a instituit-o după ce a achiziționat Whole Foods a dispărut. Prețurile au crescut de la sfârșitul lunii septembrie, potrivit firmei de cercetare Gordon Haskett, raportată de Business Insider. În timp ce prețurile mai scăzute pe produse au fost menținute, calitatea nu a fost.

Cumpărătorii intervievați de Business Insider au raportat că producția de calitate a scăzut la Total Foods de când Amazon a achiziționat-o. Cumpărătorii au declarat că produsele sunt vânătăi, decolorate și putrezite. Unele articole nu mai sunt pe rafturi. Lanțul de produse alimentare a declarat că furnizorii săi nu s-au schimbat. Dacă Whole Foods nu poate menține calitatea pe care o cunoaște, ar putea pierde clienții care erau dispuși să plătească o primă pentru calitate și gust.

Amazon Australia

La începutul lunii decembrie, Amazon a lansat filiala australiană mult așteptată. Amazon vânzătorii din Australia anterior au fost împiedicat, deoarece Amazon nu a avut un depozit în țară. Acum, un depozit mare de distribuție la marginea orașului Melbourne servește Australia. Amazon va oferi transport gratuit la nivel național pentru achiziții de peste A 49 dolari.

Potrivit ziarului australian, cumpărătorii raportează prețuri mai mari decât atât pe site-ul web din S.U.A., cât și pe comercianții online locali. În plus, se produc întârzieri de transport între 23 și 45 de zile, lipsind livrarea de Crăciun.

Ţintă

Unul dintre câștigătorii mai mare în arena de comerț electronic în acest sezon de sărbătoare, Target a anunțat recent achiziționarea de livrare de aceeași zi de livrare alimentare Shipt pentru 550 milioane dolari. Planurile vizate oferă o livrare în aceeași zi la aproximativ 900 de magazine până în vara anului 2018, adăugând mai multe magazine până în sezonul de vacanță din 2018.

In achizitionarea companiei Shipt, Target intentioneaza sa ofere livrare in aceeasi zi la aproximativ 900 de magazine pana in vara anului 2018.

In achizitionarea companiei Shipt, Target intentioneaza sa ofere livrare in aceeasi zi la aproximativ 900 de magazine pana in vara anului 2018.

Inițial numai pentru băcănie, bunuri de uz casnic și electronică, livrarea de aceeași zi a companiei Target se va extinde la toate produsele sale până la sfârșitul anului 2019, potrivit companiei. Shipt, care percepe 99 USD pe an pentru livrări nelimitate, permite membrilor să comande on-line alimente de la diferite supermarketuri și apoi trimite unuia dintre cei 20.000 de cumpărători să-i ia și să livreze bunurile.

Shipt va fi o filială independentă. Va continua să ofere serviciile sale altor magazine de vânzare cu amănuntul, inclusiv clienților existenți în domeniul alimentar precum Costco, Kroger și Publix. Cu toate acestea, acești trei jucători își pot încheia relația cu Shipt și pot găsi alte alternative de expediere.

Pentru luna noiembrie, Target a înregistrat o creștere a vânzărilor online cu 44% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit Slice Intelligence. Aceasta este cea mai mare creștere în rândul celor mai mari 10 retaileri online.

Achiziționarea de operatori de mall

Unibail-Rodamco din Franța a cumpărat operatorul mega-mall australian Westfield, care deține mall-uri în Europa și Statele Unite. Achizitia de 25 de miliarde de dolari (15 miliarde de dolari, plus datorii de 10 miliarde de dolari) din cele 35 de mall-uri din S.U.A. cu 6.500 de magazine – plus mall-uri din Europa – va face din Unibail-Rodamco cel mai mare operator de centre comerciale din lume. În timp ce închiderea mall-urilor este de așteptat să continue, Westfield are în principal mall-uri cu rating "A" care sunt mai puțin probabil să se închidă.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *