Evenimentul Amazon 2018 Prime Day a avut un start inutil la ora 3:00. Timpul estival pe 16 iulie când cumpărătorii dornici au primit mesaje de eroare din cauza traficului site-ului copleșitor. Problema a durat aproximativ două ore.

Cumpărătorii de la Amazon au primit mesaje de eroare la începutul evenimentului Prime Day din cauza traficului coplesitor.

Cumpărătorii de la Amazon au primit mesaje de eroare la începutul evenimentului Prime Day din cauza traficului coplesitor.

Chiar și cumpărătorii care au avut norocul de a plasa obiecte în cărucioarele lor au avut probleme la check-out.

Chiar și check out glitches produse de timpuriu.

Chiar și check out glitches produse de timpuriu.

Furnizorul de servicii One Click Retail estimează că Amazon a pierdut vânzări de 1,2 milioane de dolari pe minut. Cu toate acestea, vânzările au stabilit un record pentru Prime Day, care a durat 36 de ore în acest an – șase ore mai mult decât 2017. Amazon nu furnizează cifre de vânzări pentru Prime Day, dar Dana Telsey de la firma de brokeraj consultanță Telsey Advisory Group estimează vânzări totale de 3,5 miliarde dolari pentru cele 36 de ore, comparativ cu un volum mediu zilnic de 1,1 miliarde de dolari.

Repere

Potrivit companiei de cercetare electronică Edison Trends, aproape două ori mai multe comenzi au fost primite – și peste două ori mai mulți bani – în prima oră a primei zile față de ora precedentă. Cumpărarea de vârf a avut loc la ora 3 dimineața. Ora estică.

Electronica a fost întotdeauna zona cu cele mai profunde reduceri și cele mai multe vânzări în prima zi. Anul acesta nu a fost diferit. Amazon a declarat că a vândut milioane de dispozitive cu funcție Alexa, cu reduceri cuprinse între 30 și 50%. Douăzeci și trei la sută din toate produsele vândute erau electronice, comparativ cu 11 la sută pentru media din ultimele 30 de zile.

<img class = "wp-image-157319 size-large" src = "https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON-SPEND-BY-HOUR-570×361.png" alt = "Vânzările orare Prime Day au atins o valoare maximă de aproximativ 100 milioane USD, la aproximativ 3 pm Est, 16 iulie. Sursa: Tendințele Edison."width =" 570 "height =" 361 "srcset =" https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON-SPEND-BY-HOUR-570×361.png 570w, https: / /www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON-SPEND-BY-HOUR-300×190.png 300w, https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/ EDISON-SPEND-BY-HOUR-768×486.png 768w, https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON-SPEND-BY-HOUR-150×95.png 150w, https: // www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON-SPEND-BY-HOUR-500×317.png 500w, https://www.practicalecommerce.com/wp-content/uploads/2018/07/EDISON -SPEND-BY-HOUR.png 1210w "dimensiuni =" (max-lățime: 570px) 100vw, 570px "/>

Vânzările orare primare au atins o valoare maximă de aproximativ 100 de milioane USD la aproximativ 3 dimineața. Ora estică, 16 iulie. Sursa: Tendințele Edison.

Amazon a furnizat următoarele date într-un comunicat de presă.

  • Primii membri din întreaga lume au achiziționat peste 100 de milioane de produse în cadrul evenimentului din acest an.
  • Un număr record de prim-membri din 17 țări au participat la Prime Day. Pentru prima dată, membrii din Australia, Singapore, Olanda și Luxemburg au făcut achiziții.
  • Amazon a câștigat mai mulți noi membri primari pe 16 iulie decât în ​​orice zi din istoria sa.
  • Vânzătorii mici și mijlocii au depășit vânzările de 1 miliard de dolari pentru perioada de 36 de ore.
  • Printre produsele proprii ale Amazonului, cei mai vânduți au fost Fire TV Stick cu Alexa, Echo Show și Echo Spot.

În întreaga lume, cele mai populare elemente diferă substanțial. Electronica de consum a ocupat prima poziție în cea mai mare parte a Europei, în timp ce bunurile de uz casnic au fost vânzători de top în altă parte. Detergentul pentru rufe a obținut cele mai multe vânzări în Japonia și Mexic, în timp ce în China o periuță de dinți electrică a fost ceea ce consumatorii au cumpărat cel mai mult.

Etichete private

Amazon poate oferi reduceri adânci, deoarece a extins numărul de etichete private în multe categorii de produse, deși îmbrăcămintea este un accent deosebit. Acum compania sa terminat 80 etichete private comparativ cu mai puțin de 40 de anul trecut. Emisiile de etichete private au fost prezentate în mod proeminent în paginile de destinație.

Reducerile adiționale pe etichetele private provoacă mai puține daune companiei Amazon, deoarece aceste produse costă mai puțin pentru a produce. Articolele de îmbrăcăminte și pantofi de etichete private au fost reduse cu până la 50%, în timp ce mobilierul și bunurile de uz casnic au fost reduse cu 30%.

Alți distribuitori

Prime Day a devenit acum un eveniment popular, pe care alți comercianți îl pot folosi pentru vânzările proprii. Într-un comunicat de presă, Target și-a prezentat evenimentul de vânzare de vară de o zi – care a avut loc în prima zi – ca fiind cea mai mare zi singulară a traficului online și a vânzărilor din 2018.

Target a spus că magazinele sale fizice ar îndeplini 90% din comenzile de marți, Target.com, ceea ce înseamnă că costurile de transport nu sunt o problemă. În marketingul său, Target a subliniat, de asemenea, că nu au fost solicitate taxe de membru, în timp ce prima zi a lui Amazon este limitată la membrii Prime. Best Buy, eBay, Macy, Nordstrom și Walmart au oferit, de asemenea, oferte speciale la Prime Day.

Scopul lui Amazon?

Obiectivul principal al lui Amazon de la Prime Day era să se adune mai mult Primii membri. La nivel mondial, există aproximativ 110 de milioane de membri, dar rata de creștere a încetinit, în special în Statele Unite. Numai taxele de membru generează o sumă mare de bani pentru Amazon, chiar dacă apartenența în țări străine costă considerabil mai puțin decât cele 120 de dolari pe care americanii le plătesc anual. De exemplu, în India, taxa anuală anuală este de aproximativ 15 USD. În China, taxa anuală este de aproximativ 58 USD, iar în Europa taxa variază de la 60 USD la 90 USD.

Publicitatea generată de Prime Day împreună cu reducerile oferă Amazonului posibilitatea de a-și achiziționa noi membri în țări în care consumatorii ar putea să nu se alăture altfel.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *