Este sigur să spunem că Lammes Candies, vechi de 100 de ani, este deja un nume gospodăresc în Austin, Texas.

După deschiderea în 1885, această mică afacere locală a devenit un disc austinic faimos pentru pralinele lor pecan – un favorit din sud – exploatându-se în mândria clienților din Texas, folosind doar păcanele cultivate din Texas.

Și acum, Lammes merge la nivel global. După ce s-a extins în cinci locații din cărămidă și mortar din oraș, Lammes a creat, de asemenea, un magazin online care se livrează la nivel mondial iubitorilor de cofetărie de pe liniile țării.

Exemplu Pagina principală a bomboanelor Lammes

Bomboane Lammes Pagina de start a site-ului web

Întreprinderile mici reprezintă coloana vertebrală a economiilor locale.

De fapt, un studiu a descoperit că pentru fiecare 100 de dolari cheltuiți la o afacere locală, 68 de dolari din aceasta rămâne în cadrul economiei locale – comparativ cu doar 43 USD pentru întreprinderile mari.

lăcustă de ce să cumperi statistici locale

Sursă: Lăcustă

Dar, mai mult decât atât, întreprinderile mici creează o atmosferă – elementele vibrante, unice ale unei comunități. Acestea oferă membrilor comunității un punct de conexiune locală și experiență comună. În acest fel, acestea sunt împletite colectiv în structura imaginii unei comunități – la fel ca Lammes în ultimii 130 de ani.

Toate acestea se adaugă la motivul inițiativei „Small Business Saturday” de la American Express – un efort început în 2010 pentru a atrage atenția și a celebra valoarea micilor afaceri din America.

În acest articol, vom vorbi despre cum puteți profita din plin de această oportunitate – chiar dacă aveți un personal mic sau resurse limitate.

Ce este sâmbătă întreprinderile mici?

Sâmbătă pentru afaceri mici este o vacanță la cumpărături, care vizează încurajarea cumpărătorilor de vacanță să patroneze întreprinderile mici și / sau locale.

Cade între Vinerea Neagra și Luni cibernetice, pentru a valorifica unul dintre cele mai mari weekenduri comerciale ale anului. Acest lucru a sporit popularitatea și a ajutat la producerea unei tendințe ascendente pe termen lung.

„Vacanța” de cumpărături este o oportunitate excelentă pentru cumpărătorii care doresc să sprijine micile afaceri locale care își păstrează orașele unice – și membrii comunității lor care îi conduc. Cu o serie de activități comunitare dedicate promovării și susținerii Sâmbătăi Întreprinderilor Mici, deseori servește, de asemenea, ca o modalitate de a reuni comunitatea.

Sâmbătă Istoria micilor afaceri

Small Business Saturday a fost creat de American Express în 2010, ca o modalitate de a sprijini retailerii locali și magazinele mici de comerț electronic.

2010 logo-ul American Express Small Business Saturday

Primul Sigla Small Business pentru sâmbătă de la American Express

American Express a sperat că sâmbătă pentru întreprinderile mici va ajuta la consolidarea sentimentului de comunitate prin încurajarea sprijinului pentru întreprinderile mici și, ulterior, economiile locale.

Începând cu 2013, persoane și organizații și-au adăugat numele de campioni ai vecinătății. Acești campioni – numerotare 7.500 în toate cele 50 de state până în 2018 – sunt dedicate să-și strângă comunitățile în jurul sprijinului pentru întreprinderile mici și locale.

Când este sâmbătă întreprinderile mici?

Sâmbătă pentru afaceri mici este plasat în mod inteligent chiar în mijlocul weekendului de cumpărături de vacanță de vârf, căzând în a patra sâmbătă a lunii noiembrie – a doua zi după Black Friday și cu doar două zile înainte de Cyber ​​Monday.

Sâmbătă pentru Întreprinderile Mici din acest an va cădea pe 30 noiembrie 2019.

De ce contează sâmbătă întreprinderile mici

Întreprinderile mici constituie mai mult decât 99% din totalul afacerilor în SUA și angajează 47,5% din lucrătorii țării. În medie, numai 50% dintre aceste afaceri supraviețuiesc pentru a trece nota de cinci ani.

Datorită comodității magazinelor mari și a piețelor online precum Amazon, întreprinderile independente pot găsi uneori o tracțiune în timpul sezonului de sărbători pentru a fi o provocare.

Însă eforturile de sâmbătă pentru afaceri mici pentru a atrage atenția asupra avantajelor cumpărăturilor locale funcționează – pentru a conștientiza importanța micilor afaceri și pentru a încuraja cumpărătorii să-și pună banii în instituțiile comunitare.

Dintre cei aproape 60% din consumatorii americani care au raportat despre știința sâmbătă, 80% spun că intenționează magazin la comercianți cu amănuntul independenți acea zi.

Aceasta este o oportunitate uriașă pentru întreprinderile participante – și nu doar pentru cărămida și mortarul. Anul trecut, vânzările de comerț electronic s-au alcătuit Cheltuieli totale de 3 miliarde de dolari sâmbătă pentru afaceri mici.

Moduri de a profita la maxim de afaceri mici sâmbătă

Pregătirea pentru sezonul de cumpărături de vacanță poate fi o provocare pentru întreprinderile de orice dimensiune – există planificarea evenimentelor care urmează să fie realizate, decorațiunile care trebuie aplicate și promoțiile care urmează să fie comercializate.

Va necesita ceva agitație din partea ta. În timp ce evenimentul în sine va avea tendința de a oferi un impuls în traficul dvs. de cumpărători pentru afaceri mici, asta nu înseamnă că puteți sta pe loc și să vă așteptați.

Dar, deși sunt multe de făcut pentru a profita la maxim din zi, concentrarea energiei în zonele potrivite și găsirea eficienței de impact poate ajuta chiar și cele mai mici magazine să obțină recompense mari.

Iată câteva idei pentru promovarea micii dvs. afaceri sâmbătă pentru afaceri mici, inclusiv cum să utilizați marketingul, publicitatea și social media pentru a crea emoții în jurul participării la magazin:

1. Amintește-le oamenilor despre Sâmbătă pentru Întreprinderile Mici – și despre beneficiile acesteia.

Să începem cu începutul. Trebuie să vă asigurați că comunitatea dvs. locală nu va uita de micile afaceri sâmbătă! Nu lăsați vacanța să fie umbrită de Black Friday și Cyber ​​Monday, ambele fiind comercializate mult mai mult și au rămas mai mult timp.

2. Implementați o strategie de marketing prin e-mail.

Email-ul este unul dintre cele mai valoroase canale de marketing pe care le puteți utiliza pentru a crea anticipare înainte de orice promoție, vânzare sau vacanță. Începeți cu câteva săptămâni înaintea zilei mari și urmați această importantă practică importantă:

„Asigurați-vă că trimiteți o versiune simplă / accesibilă a fiecărui e-mail (și nu doar una care face legătura cu versiunea web a campaniei). Acest lucru este important în special dacă trimiteți e-mailuri doar cu imagini. ”

Lianna Patch, fondator, redactare punchline de conversie, www.punchlinecopy.com

Însă nu vă feriți de a utiliza imagini vibrante care vă prezintă produsele și orice oferte sau promoții speciale. Nu uitați nici de subiectul subiectului – până la urmă, este primul lucru pe care îl vor vedea destinatarii.

„Sărbătorile sunt perioade în care oamenii caută în mod activ oferte și oferte pentru cumpărăturile de vacanță. Așadar, evidențierea ofertei în linia de subiect este o strategie bună de urmat în perioada vacanței. ”

Shane Barker, fondator, https://shanebarker.com/

3. Folosiți media socială pentru a încuraja implicarea.

Asigurați-vă că urmașii dvs. de socializare știu că intenționați să participați la Small Business Saturday, subliniind orice oferte sau stimulente speciale. Găsiți modalități de a crea entuziasm în rândul clienților dvs. fideli. Postați conținut în culise în timp ce vă configurați pentru piețele de vacanță sau alte evenimente în persoană, sau prezentați unele dintre cele mai dăruitoare produse.

Nu uitați să vă alăturați și conversațiilor existente. Creșteți disponibilitatea în rândul cumpărătorilor potențiali, atingând conversațiile existente pe platformele sociale. Când publicați despre planurile dvs. de sâmbătă pentru afaceri mici, asigurați-vă că folosiți unele dintre hashtag-urile următoare, după caz:

  • #SmallBizSat
  • #ShopSmall
  • #SmallBusinessSaturday

Nu în ultimul rând, în funcție de nișa dvs., luați în considerare contactul cu influențarii locali. O postare simplă de Instagram sau Poveste ar putea crea o conștientizare mare – iar unii influenți vor colabora cu întreprinderile locale pentru o rată redusă pentru a sprijini comunitatea locală.

4. Faceți din comunitate o parte din strategia dvs.

La fel ca sezonul de sărbători în sine, sâmbătă pentru afaceri mici este despre comunitate. Atingeți aceste valori conectate și reamintiți-le cumpărătorilor dvs. despre acea conexiune. Asigurați-vă că cumpărătorii dvs. știu că sunteți implicați și aveți grijă de comunitate. Participați la evenimente din oraș? Ești activ cu echipe locale de sport sau organizații de caritate? Afacerea ta este personală – și o poți face personală și cumpărătorilor din comunitatea ta.

De asemenea, puteți utiliza Small Business Saturday pentru a oferi promoții care oferă o parte din fiecare vânzare către o organizație caritabilă locală, oferind un stimulent suplimentar pentru comunitate pentru a vă promova afacerea.

5. Utilizați personalizarea ca avantaj față de concurenții mari.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poate oferi un mic magazin de comerț electronic sau o afacere locală este conexiunea personalizată.

„„ De ce ar trebui să cumpăr de la tine și nu de la ceilalți băieți? Trebuie să rezonezi cu consumatorii în mai multe moduri decât cu prețuri reduse. ”

– Julie Causseaux, strategie de comerț electronic, revenueriver.co

Adăugați o notă personală pe ambalaj. O notă de mulțumire scrisă de mână împreună cu livrarea unui pachet pot face minuni în crearea fidelității mărcii în rândul clienților. În magazin, puteți oferi cafea sau cidru gratuit pentru a atrage cumpărătorii de pe trotuarul rece sau pentru a oferi servicii de ambalare cadouri.

6. Oferiți asistență clienților de top.

Primele lucruri în primul rând – abilitatea ta de a oferi o experiență pozitivă și personală este o modalitate excelentă de a te separa de concurenții tăi mai mari. Asigurați-vă că aveți multă asistență pentru clienți la îndemână, indiferent dacă este vorba despre reprezentanții care răspund la telefoane sau participă la chat-ul live pentru a răspunde rapid la întrebări sau o atenție personală în magazin.

7. Tweak strategia dvs. SEO.

Dacă cumpărătorii caută online cele mai bune magazine pe care să le viziteze în timpul excursiei de sâmbătă (sau navigare) pentru afaceri mici, veți dori să vă asigurați că site-ul dvs. web are cea mai bună oportunitate de afișare în rezultatele căutării lor.

  • Conținut promoțional: Faceți publicitate în mod clar – pe pagina dvs. de pornire, o pagină de destinație specializată sau ambele – orice promoții speciale sau evenimente pe care le veți oferi sâmbătă pentru afaceri mici. Dacă aveți un blog, asigurați-vă că aveți conținut asociat acolo. Utilizați cuvinte cheie legate de întreprinderile mici, locale și întreprinderile mici sâmbătă, dar nu uitați că, dacă Google percepe utilizarea cuvintelor dvs. cheie ca spam, asta nu va face decât să vă afecteze clasamentul – nu le va ajuta.
  • Elemente de conținut local: Asigurați-vă că Google știe unde vă aflați! Dacă aveți elemente de conținut local pe fiecare pagină a site-ului dvs. web – numele companiei, adresa și numărul dvs. de telefon – vă va ajuta să vă prezentați atunci când cumpărătorii dvs. locali caută. Includeți și conținut relevant pentru locație pe blogul dvs., dacă aveți unul.

8. Folosiți resursele American Express pentru materiale de marketing ușor de creat.

Unul dintre obiectivele American Express este de a ajuta întreprinderile mici să obțină vizibilitate – dar știu, de asemenea, că, în special pentru magazinele foarte mici, timpul necesar pentru a crea materiale de marketing specializate poate fi prohibitiv.

De aceea ei a creat o resursă pentru a vă ajuta să creați afișe personalizate, grafică socială, e-mailuri și multe altele, în doar câteva minute.

9. Gazduiește sau alătură-te evenimentelor.

Nu aveți nevoie de un magazin de cărămidă și mortar pentru a avea o prezență fizică sâmbătă pentru afaceri mici. Luați în considerare participarea la evenimente găzduite local sau piețe de vacanță pentru a valorifica „cumpărătorii de ferestre” și sensibilizarea brandului dvs. în comunitate.

În mod alternativ, ați putea găzdui propriul dvs. eveniment. Dacă nu doriți să mergeți singur, luați în considerare parteneriatul cu alte companii locale cu un public țintă similar pentru a atrage o bază de clienți mai largă.

10. Creșteți traficul de picioare către magazinul dvs.

Dacă ale tale magazin de cărămidă și mortar se află pe strada principală – sau orice altă zonă cu vizibilitate ridicată – vă puteți valorifica emoția de navigare timpurie a vacanței. Sâmbătă pentru afaceri mici poate încuraja traficul de picioare în locații cu mai multe magazine.

  • Atrageți trecătorii, cu un vitrina festivă și semnalizare care indică eventuale promoții speciale.
  • Atrageți cumpărători online cu „cumpărați online, ridicați în magazin” (BOPIS).

„Comercianții cu amănuntul Omnichannel beneficiază de încurajarea clienților să viziteze fizic magazinul și de a crește șansele de a cumpăra impulsuri – de fapt, aproape 50% dintre clienți vor cumpăra în mod inevitabil altceva în timp ce se află în magazin.

– Sarah Toth; VP, Marketing; www.guidance.com

Oferte și promoții de sâmbătă pentru afaceri mici

Desigur, toată lumea adoră o vânzare bună. Dar nu aveți nevoie neapărat de o linie de preț în stilul Black Friday pentru a atrage trafic către magazinul dvs. online de comerț sau cărămidă și mortar. Cel mai important este să vă folosiți magazinul pentru a oferi cumpărătorilor o experiență unică.

Iată câteva alte tipuri de oferte sau promoții pe care le puteți încerca sâmbătă pentru afaceri mici:

1. Oferiți o ofertă exclusivă pentru sâmbătă pentru afaceri mici.

Oferirea unei reduceri de preț sau a unei tranzacții care nu este disponibilă în niciun alt moment al anului poate fi un motivator puternic pentru atragerea clienților noi și repetanți. Și nu trebuie să fie o reducere la nivel de magazin – puteți, de asemenea, să luați în considerare reducerea a două sau trei dintre produsele dvs. cele mai vândute sau să oferiți un cadou gratuit la cumpărare,

2. Încercați o promoție orientată către comunitate.

Când vine vorba de întreprinderile mici și locale, cumpărătorii au adesea motivații care depășesc doar găsirea celei mai bune oferte. Atingeți valorile comunității, oferind un anumit procent din fiecare vânzare ca donație unei organizații caritabile locale.

3. Recompensezi implicarea în social media

Cuvântul gură va fi întotdeauna unul dintre cele mai puternice instrumente de achiziție a clienților dvs. Luați în considerare să oferiți cumpărătorilor o ofertă specială sau o reducere pentru verificarea în magazinul dvs. pe canalele lor de socializare sau postarea fotografiilor cu achizițiile lor. Acest lucru vă va aduce bonusul suplimentar al cumpărătorilor care le vor spune prietenilor lor despre afacerea dvs.

Pregătește-ți magazinul pentru vacanță

Indiferent dacă veți pleca pentru sâmbătă și pentru afaceri mici sau desfășurați afaceri ca de obicei, ar trebui să vă pregătiți pentru un flux de trafic – atât la magazinul dvs. din cărămidă și mortar, cât și pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Asigurați-vă că aveți suficientă asistență pentru clienți și lucrători cu amănuntul pentru a menține operațiunile fără probleme. Și, cu toată lumea în spiritul cumpărăturilor, luați în considerare să vă extindeți orele pentru a servi cât mai mulți clienți. Oferind o experiență excelentă va crea loialitate și va menține clienții să se întoarcă în anii următori.

Folosiți Small Business Saturday pentru a obține clienții să cumpere online

Găsiți modalități de a valorifica traficul adăugat de mici afaceri pentru sâmbătă sau interacțiunile în persoană la ferestrele pop-up sau la evenimente. Cumpărăturile în cadrul companiilor mici sâmbătă este raportat pentru a face cumpărătorii mai motivați să facă cumpărături mici pe tot parcursul anului, așa că folosiți ocazia pentru a dezvolta relații cu clienții dvs. și încurajați-i să vă viziteze magazinul online.

1. Capturați e-mailuri.

Marketingul prin e-mail este încă una dintre cele mai bune modalități de a ajunge la clienții dvs., de a-i ține la curent cu oferte speciale și lansări de produse noi și de a conduce trafic către magazinul dvs. online.

Dacă te vizitează personal, încurajează-i să furnizeze o adresă de e-mail, astfel încât să poți face o conexiune pe tot parcursul anului. Poate fi util să le oferiți un stimulent pentru a furniza o adresă de e-mail, cum ar fi o tombolă specială, produse de probă sau alte cadouri.

„Afacerea noastră este în principal cărămidă și mortar și nu facem o mulțime de publicitate online. În schimb, folosim e-mailuri de primire prin Square pentru a trimite coduri de reducere și cupon către persoanele care au achiziționat deja. Odată ce adunăm e-mailul și numărul lor de telefon, putem edita bonul digital pentru a include un cod cupon. Acestea funcționează foarte bine, iar pentru un timp am fost cum am obținut majoritatea vânzărilor noastre online. ”

– Brent Densford, CEO al BeachRC

2. Publică-ți dorința de a expedia.

Asigurați-vă că clienții dvs. știu că vă pot vizita site-ul de comerț electronic pentru a naviga și a cumpăra produse care urmează să fie livrate chiar la ușa lor. Includeți semnalizare în magazinul dvs. și reamintiți-vă comunității prin intermediul canalelor dvs. sociale.

Asigurați-vă că includeți orice opțiuni speciale de expediere (cumpărați online, ridicați în magazin; livrare gratuită pentru comenzi peste o anumită sumă sau către anumite locații, etc.) ca un stimulent pentru a face cumpărături online.

3. Conectați-vă prezența socială, la magazin și în persoană.

Creeaza o experiență fără probleme printre toate punctele de contact ale clienților dvs., de la magazinul dvs. din cărămidă și mortar până la site-ul dvs. de comerț electronic și pe orice canale sociale.

Gândiți-vă la afacerea dvs. în mod holistic, cu o singură strategie multifuncțională pentru a ajunge la cumpărătorii dvs. Când îți construiești brandul cu o experiență robustă și conectată pe canale, poți ajunge la clienți acolo unde se află și să cumperi într-un mod care să fie cel mai convenabil și de dorit pentru ei.

Sâmbătă pentru afaceri mici: cadoul care continuă să dăruiască

Probabil, unul dintre cele mai mari impacturi ale companiei Small Business Saturday este faptul că încurajează cumpărăturile pentru afaceri mici pe tot parcursul anului:

96% dintre consumatorii care au raportat sâmbătă la cumpărături mici au spus că s-au simțit mai înclinați să facă cumpărături pe tot parcursul anului.

Nu ratați oportunitatea de a capta acest entuziasm – profitați de aceste sfaturi pentru a crea o strategie care să funcționeze pentru afacerea dvs.

Și amintiți-vă – BigCommerce este aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră dedicată de asistență internă vă poate ajuta cu orice, de la întrebări legate de magazinul dvs., până la îmbunătățirea eforturilor dvs. de marketing și a ratelor de conversie. Obțineți asistența de care aveți nevoie rapid, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: vânzarea.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *