Scope, o instituție de caritate pentru persoanele cu handicap din Regatul Unit, a început o campanie numită „Big Hack” pentru a-i face pe retaileri conștienți de excluderea digitală. Cu toate acestea, mulți clienți cu dizabilități nu pot face cumpărături online într-un mod corect.

Publicitate

Faceți un control gratuit de sănătate a datelor!
Calitatea datelor dvs. influențează eficiența, veniturile și reputația afacerii. Descoperiți cât de curățate sunt datele dvs. și să vă verificați gratuit sănătatea datelor. Solicitați acum auditul.

Big Hack este un scop al mișcării de a face lumea digitală mai bună pentru persoanele cu handicap. Lucrând cu industria tehnologică, caritatea de invaliditate Scope dorește să descompună barierele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, atât online, cât și în viața reală.

De exemplu, dacă ochii cuiva sunt foarte sensibili la lumină, ar putea ajuta inversarea ecranului pe un dispozitiv. Dar dacă un magazin online nu folosește culori clare contrastante, este aproape imposibil de citit. Și dacă o aplicație nu permite extinderea textului de pe ecran, mulți utilizatori nu vor putea să cumpere online corect.

Puterea de cheltuieli a persoanelor cu handicap: 320 de miliarde de euro

Conform analizei Scope, valoarea totală a puterii de cheltuieli a persoanelor cu handicap este de aproape 320 de miliarde de euro. Dacă nu pentru motivele clare etice, comercianții cu amănuntul online ar trebui să arunce o privire asupra acestui număr și poate lua în considerare imperativele financiare.

5 corecții pentru site-uri web și aplicații de comerț electronic

De asemenea, Scope a oferit cinci corecții simple pentru site-urile web și aplicațiile pentru vânzătorii online:

  • includeți subtitrări cu videoclip
  • asigurați-vă că afișările prezintă text și fundal contrastante în culori
  • au descrieri scrise în limbaj simplu
  • evitați machete înfundate
  • faceți butoanele descriptive și mari

„Să lucreze mai multe persoane cu dizabilități în retail”

James Moore, columnist pentru The Independent și utilizator de scaune cu rotile, chiar vrea adăugați o soluție suplimentară: mai multe persoane cu dizabilități din spațiul de lucru cu amănuntul. „Pentru că acest lucru ar rezulta, în mod natural, în luarea în considerare a nevoilor noastre.”

„Îmi imaginez [companies don’t have websites adapted for disabled people] deoarece designerii și managerii lor, nu înregistrează pur și simplu probleme precum cele pe care le ridică domeniul de aplicare ”, spune el. „Și asta pentru că nu întâlnesc persoane ale căror dizabilități le fac dificile cumpărăturile online”.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *