Paștele cade un pic mai târziu în acest an – pe 21 aprilie – ceea ce înseamnă că aveți timp suplimentar pentru a atrage împreună o campanie de e-mail tematică de Paști.

Mai mult decât Cheltuieli de 18 miliarde de dolari este în joc, iar campaniile de e-mail încep să apară în cutia poștală.

Așadar, grațioză, dar să o faceți și să investigați cum o campanie de Paști vă poate ajuta să generați venituri suplimentare.

Pastele de numere

Federația Națională pentru Comerț cu amănuntul studiază consumatorii din S.U.A. și are un set întreg de statistici care prevăd modul în care vor petrece acest Paști.

Mai jos sunt statisticile cheie din NRF 2019 sondaj din consumatorii din S.U.A.:

 • Cheltuielile totale sunt estimate la 18,1 miliarde de dolari.
 • 8 din 10 americani spun că intenționează să sărbătorească sărbătoarea.
 • Cheltuielile pe persoană sunt estimate la 151 USD.
 • 9% au spus că plănuiau să-și petreacă cel puțin o parte din cumpărăturile online din Duminica Paștelui, în timp ce alte 8% intenționau să facă cumpărături în magazine.
 • Alimentele (5.74 miliarde dolari) sunt achiziția nr. 1, urmate de 3,27 miliarde dolari pentru haine, 2,9 miliarde dolari pentru cadouri și 2,5 miliarde dolari pentru bomboane.

În S.U.A., Paștele este una dintre cele mai bune sărbători de vacanță după sezonul de Crăciun / Vacanță, în spatele Școlii, Ziua Îndrăgostiților și Ziua Mamei, dar înainte de Ziua Tatălui și de Halloween.

În Marea Britanie, Paștele se clasează mai înalt – este al doilea doar pentru Crăciun în cheltuire, deoarece se încadrează într-o "sărbătoare bancară" de patru zile sau în sărbătoare publică.

Paște și e-mail

Paștele este un timp ocupat pentru comercianții de e-mail, ceea ce este un alt motiv pentru care ați putea dori să vă îmbătați degetele de la picioare în crearea unei tematici de Paști campanie de vacanță, chiar dacă marca dvs. nu se potrivește perfect cu Paștele.

Iată ce am văzut în MailCharts baza de date cu campanii de promovare a Paștelui pentru anul 2018:

1. Majoritatea campaniilor au fost trimise înainte de Duminica Paștelui, deși unele mărci au fost trimise direct în Paste, iar altele continuă să trimită chiar și câteva zile după sărbătoare.

2. E-mailurile de Paști încep să apară în căsuța de e-mail cu mult înainte de sărbătoare.

Graficul de mai jos arată frecvența campaniilor de e-mail cu tematică de Paște în 2018, când Paștele a căzut la 1 aprilie.

Afișează cât de repede au început să trimită campaniile de marketing, precum și cât timp după vacanță au continuat să aterizeze în căsuța de e-mail.

3. Reducerea procentuală este de departe cea mai populară promovare a Paștilor, cu cele mai populare reduceri de 20% până la 30%.

Campaniile de Paști vă ajută să vă conectați și să vă concurați

O scurtă privire prin propria dvs. căsuță poștală, în săptămânile care vor duce până la Paște, vă va arăta cât de multe branduri se concentrează pe Paste.

Pe lângă faptul că este un eveniment cheie în calendarul creștin, Paștele este, de asemenea, un moment popular pentru călătorii, îmbogățirea familiilor și mutarea în primăvară.

Multe branduri care nu au o legătură evidentă cu mărfurile cu tematică de Paște se pot eticheta împreună cu interesul general al vacanței prin schimbarea paletei de culori a șablonului de e-mail la culori prietenoase cu Paștele – verdele, pastelurile – și adăugarea operelor de artă cu tematică de Paști, după caz .

Dacă marca dvs. nu a trimis niciodată o campanie cu tematică de Paști, luați în considerare avantajele adăugării unui e-mail de Paști în acest an:

1. Paștele este o sărbătoare populară, iar participanții se află într-o dispoziție de cumpărături.

După cum am arătat mai sus, Paștele este pe radar pentru 8 din 10 americani, chiar și cei care nu participă la activități tradiționale, cum ar fi merge la biserică (puțin peste jumătate vor participa la servicii) sau vânătoare pentru botezuri de Paște (65% fă o vânătoare de ouă).

Dar aproape toți cei care intenționează să sărbătorească Paștele vor ieși la cumpărături înainte de sărbătoare.

Trimiterea unui e-mail chiar și cu o temă delicată de Paști va ajuta mesajele să se conecteze cu persoanele care au o vacanță în mintea lor și altfel ar putea să treacă peste mesajul tău dacă e vorba doar de afaceri ca de obicei.

2. O campanie de Paști este un motiv în timp util pentru trimiterea unui alt e-mail către abonați.

Pe de o parte, trebuie să păstrați legătura cu abonații. Pe de altă parte, nu doriți să le enervați prin trimiterea prea multor e-mailuri.

Trimiterea unui e-mail cu tematică de vacanță vă permite să valorificați momentan un mesaj cu tasta dată, în special dacă vindeți produse care se încadrează în tema de vacanță.

Dacă marca dvs. nu are acea legătură naturală, trimiterea unui mesaj simplu, care spune că "Paște fericită" poate adăuga o anumită varietate programului dvs. de e-mail obișnuit.

5 sfaturi pentru campanii eficiente de e-mail de Paști

Doar adăugarea câtorva iepuri și pui la mesajul dvs. de e-mail obișnuit nu va fi suficient pentru a muta abonații să acționeze.

Urmați acești pași pentru a vă asigura că trimiteți un mesaj care va atrage atenția abonaților, intriga-i suficient pentru ao deschide și apoi acționa asupra acestuia.

1. Stabiliți obiectivul dvs. pentru e-mailul de campanie pentru Paști.

Acesta trebuie să fie primul pas, indiferent dacă testați un e-mail de Paști sau căutați să vă îmbunătățiți campaniile anterioare.

Fiecare e-mail pe care îl trimiteți, indiferent dacă este vorba de un e-mail de specialitate, mesajul "ca de obicei" sau e-mailul tranzacționat / activ, trebuie să aibă un scop.

Acestea sunt obiectivele potențiale pentru un mesaj de Paști:

 • Ridicați venituri incrementale pentru a vă ajuta să atingeți un obiectiv trimestrial sau anual.
 • Trimiteți un mesaj de bună-credință.
 • Testați o nouă tactică promoțională (reducere mai mare, reducere față de dolar față de procentaj).
 • Creșterea traficului de magazin.
 • Reconectați-vă cu abonați inactivi sau cu cei care sunt în pericol de cădere din lista dvs. activă.

În anii în care Pastele se apropie de prima zi a primăverii, mulți comercianți cu amănuntul își concentrează mesajele de Paști asupra lansării sau evidențierii liniilor de mărfuri de primăvară.

Când Paștele se încadrează atât de târziu în sezon, o temă de primăvară se poate concentra pe evidențierea liniilor secundare de mărfuri în loc să se strecoare.

2. Trimiteți un mesaj nepromoțional împreună cu o promoție sau chiar în locul acesteia.

Majoritatea e-mailurilor de Paști din baza de date MailCharts vor avea un fel de stimulent de cumpărare. (Vezi secțiunea "Paștele de numere" de mai sus pentru a vedea care sunt cele mai populare promoții.)

Cu toate acestea, mulți agenți de marketing vor adăuga un mesaj de promovare a Paștelui la un e-mail promoțional sau vor sări peste această promoție, ca de exemplu Hobby Lobby face.

Clienții dvs. vor verifica oricum e-mailurile.

Sărbătorile ar putea fi o zi bună pentru a le da un mesaj care spune ceva în afară de "Cumpără acest lucru".

Cu toate acestea, în cazul în care managerul dvs. de marketing se încruntă pe ideea de a trimite un e-mail "fuzzy cald", mergeți mai departe și includeți o recompensă pentru cumpărătorii de duminică care au timp să vă deschidă mesajul.

3. Trimiteți mai mult decât o dată e-mailul de Paști.

După cum puteți vedea din diagrama de frecvențe din secțiunea "Paști și e-mail" de mai sus, comercianții încep să trimită emailurile de Paști înainte de sărbătoare, deși cea mai populară zi de trimitere este în Paste.

Adresa dvs. de e-mail va avea o mulțime de concurență în căsuța poștală dacă o trimiteți numai în Duminica Paștelui sau cu o zi înainte.

Deci, pentru a obține o expunere maximă, trimiteți-vă mesajul de la 10 zile la două săptămâni înainte și apoi din nou în sau în jurul Paștelui.

De asemenea, puteți trimite un memento despre promoția dvs. de Paște până și câteva zile după sărbătoare. Dacă mergeți pe acest traseu, luați în considerare trimiterea mesajului numai abonaților care nu au deschis sau nu acționează la primul mesaj.

În acest fel, nu veți deranja pe cei care s-au deschis, au făcut clic sau au făcut conversii pe primul e-mail.

4. Evitați clișeele de Paști în liniile de subiect.

Mesajele primite de la abonați se vor prelungi cu ajutorul cuvintelor de Paște și a încercărilor de interpretare inteligentă, cum ar fi utilizarea "ouălor" în loc de "ex" pentru a crea cuvinte precum "ouăle-cellent", "ouă-tremură" pe.

Sunt distractiv de primele două ori pe care le auzi, dar când toți ceilalți o fac, gloanța își pierde pumnul.

Ce zici de un emoji de Paști? Iepurele, puicuțele, ouăle, florile … toate acestea pot atrage ochii și pot adăuga un pic de soare de Paști în căsuța poștală.

Indiferent ce fel de inteligent vă aduceți, amintiți-vă să urmați cele mai bune practici de subiect.

Asigurați-vă că linia de subiect oferă abonaților dvs. un motiv pentru ao deschide. Spuneți-le ce este în interior sau dați-le un indiciu larg despre oferta sau valoarea dvs. "Paște fericită!" Este un sentiment plăcut, dar este ușor să îl parcurgi.

5. Țintește-ți clienții mai tineri.

Marcă dvs. natural înclină mai tânăr? Sau puteți identifica clienții dvs. de vârstă milenară? O campanie de Paști vă poate ajuta să vă implicați mai mult.

Iată o descoperire interesantă din sondajele NRF din 2019:

"Cei sub vârsta de 35 de ani îmbrățișează cu adevărat fiecare aspect al sărbătorii, de la tradițional la capricios. Acești consumatori mai tineri sunt chiar mai probabil decât adulții obișnuiți să spună că planuiesc să sărbătorească Paștele și sunt singura grupă de vârstă care a văzut o creștere consistentă a celor care sărbătoresc comparativ cu un deceniu în urmă ".

Aceasta include o tendință mai mare de a face cumpărături, chiar și în concediu:

 • 85% din Millennialii (18-34 ani) intenționează să sărbătorească Paștele, comparativ cu 80% din Generația X (35-55 ani) și 74% dintre Boomers și Seniors (vârsta peste 55 de ani).
 • Millennialii au mai multe șanse de a naviga pe internet, de a deschide cadouri și de a face cumpărături (online și în magazine) în timpul vacanței.
 • Este, de asemenea, mult mai probabil să navigheze și să cumpere pe smartphone-uri decât cumpărătorii din populația generală (37% față de 24%).

Un sfat final: Comparați rezultatele cu o campanie tipică.

Căutați deschideri, clicuri și conversii pentru a vedea cât de bine a efectuat e-mailurile de Paști.

Nu te opri însă la aceste valori de bază.

Căutați dimensiune de comandă, cumpărători noi versus cumpărători obișnuiți, căutați sesiuni legate de e-mail și alte valori care măsoară tipurile de acțiuni pe care e-mailul dvs. le-a condus pe site-ul dvs. web.

Chiar și mesajele non-promoționale pot genera unele acțiuni incrementale, cum ar fi achizițiile sau sesiunile de navigare extinse.

Uită-te mai adânc pentru a găsi impactul real al e-mailului de Paști.

De asemenea, continuați să verificați e-mailul pentru a vedea dacă are efecte de lungă coadă. Unul dintre avantajele e-mail-urilor este că cineva vă poate găsi mesajele zile sau chiar săptămâni după ce le trimiteți și apoi faceți clic pe el.

Verificați înapoi câteva zile, o săptămână sau câteva săptămâni mai târziu pentru a vedea dacă mesajul dvs. e-mail încă persistă în căsuța de e-mail.

Rămâneți subiecte pentru Paste

Aveti nevoie de o inspiratie pentru subiectul pastelului? Aceste linii de subiect sunt deja introduse în cutia poștală.

De asemenea, am adăugat câțiva dintre favoritele noastre din trecut:

 • Revelați-vă oferta 🐣 Oferta de Paști în interior
 • Sărbătoarea Pastelui 🐇 cu economii suplimentare!
 • Nu ratați week-end-ul dvs. de Paști – 40% din prețul total
 • Easter Spectacular cu până la 70% oprit
 • 🐰 Fiecare bunny pregătit pentru Paște?
 • Fiecare Bunny Iubeste Paste – Programati Livrarea Pastelor de Pasti Astazi!
 • Ia HOPPY! PS este magazinul dvs. ONE-STOP pentru toate lucrurile de Paște.
 • Nu veți găsi aceste bunătăți într-un ou de Paște.
 • 🐰🐰🐰 Încărcați acele coșuri de Paști ….
 • 🐰 Iepurașul de Paști are încă o surpriză …
 • Nu lăsați acest ou de Paști să fie rău!
 • Deschideți-vă tratamentul de Paște!

3 exemple exemplice de Paști

Lucruri amintite

Expeditor: Lucrurile amintite

URL-: https://www.mailcharts.com/emails/17cff755-7499-aca5-bf3a-eabb2f004e0e

Linia de subiect: Ziua Hoppy!

Textul de previzualizare: Bucurați-vă de o zi plină de surprize dulci și tradiții încântătoare.

Acesta este un e-mail de Paști aproape perfect. Iata de ce:

 • Sentimentul simplu de Paști este punctul central al mesajului, dar conținutul din jurul acestuia are potențialul de a conduce conversii din e-mail, fie ca vânzări, fie ca sesiuni de navigare de la persoane care așteaptă cu nerăbdare ocazii de dăruire de cadouri, cum ar fi Ziua Mamei.
 • E-mailul reciclează opera de artă din e-mailul de Paști din anul precedent, însă actualizează mesajul. Este o modalitate rapidă și ușoară de a recicla conținutul și de ao păstra.
 • Deși linia subiectului se apropie de clișeu (veți vedea multe variații despre "hamei" în jurul Paștelui), această versiune este în conformitate cu starea de spirit a zilei.
 • Textul de previzualizare consolidează sentimentul de promovare al subiectului.

Vrei acea tendință

Expeditor: Vrei acea tendință

URL-: https://www.mailcharts.com/emails/9de36b1d-4c74-00b3-430c-307be055131f

Linia de subiect: Crăpați deschis pentru niște delicatese de Paște! 🌷🐰🌼

Textul de previzualizare: E timpul să faceți cumpărături!

Am ales acest e-mail pentru că are o atmosferă proaspătă de Paști și folosește GIF-uri animate pentru a împacheta o mulțime de inspirație de modă într-un singur e-mail. De asemenea, am iubit linia de subiect pentru că este un joc pe care nu-l vedem prea des, iar cele trei emojis reflectă arta floral-primăvară din e-mail.

Cămăși de cămașă

Expeditor: Cămăși de criză

URL-: https://www.mailcharts.com/emails/328aa45b-dadd-b806-576a-8b1b4b5e013d

Linia de subiect: Îmbrăcăminte Pastel Acest Paște (Brunch va gusta mai bine)

Previzualizarea textului: De asemenea, veți arăta mai bine în fotografiile de familie.

Ne-a plăcut acest e-mail de la momentul în care am văzut linia inteligentă a subiectului și textul de examinare care continuă gândirea.

Ne-a plăcut, de asemenea, atmosfera veselă a Paștelui pe care afișajul cămășii îl dădește și chemarea la acțiune "Hop to It". Într-o linie de subiecte ar putea fi suprasolicitat, dar aici, este un nudge inteligent.

Concluzie: Faceți-vă e-mailul Paștilor să iasă

Numai consumatorii din S.U.A. cheltuiesc anual peste 18 miliarde de dolari pe bază de Paște, mese, cadouri, îmbrăcăminte, decorațiuni și multe altele, chiar și comercianții cu amănuntul foarte specializați pot găsi și revendica cota lor de piață.

În afară de dimensiunile mari ale pieței, e-mailurile cu tematică de Paști vă pot ajuta să concurați cu alți specialiști de marketing în căsuța de e-mail și să vă conectați cu clienții care se află deja într-un cadru de Paste.

Dacă nu ați încercat încă un e-mail de Paști, faceți ceva timp să planificați și să testați un simplu e-mail de Paști. Țineți cont de acești pași de bază:

 1. Decideți-vă cu privire la obiectivul dvs. pentru e-mailul de campanie pentru Paști.
 2. Trimiteți un mesaj nepromoțional împreună cu o promoție – sau chiar în locul acestuia.
 3. Trimiteți e-mailul de Paști de mai multe ori.
 4. Evitați clișeele de Paști în liniile de subiect.
 5. Comparați rezultatele cu o campanie tipică.

Dacă marca dvs. nu trimite mesaje de e-mail cu tematică de vacanță, de obicei, Paștele este un moment bun pentru a testa apele printr-un mesaj simplu sau o campanie obișnuită, modificată cu conținut creativ care reflectă sărbătoarea.

Indiferent că sunteți în căutarea unor venituri suplimentare sau doar o modalitate de a le permite clienților să știe că vă pasă de ele, un e-mail de Paști poate fi un mare tratament în coșul dvs. de e-mail de Paști.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *