E-Fresh, un comerciant cu amănuntul online din Grecia, cu creștere rapidă, a avut un an de succes. Supermarketul digital a anunțat ieri că vânzările sale au crescut anul trecut cu 93%. Compania a obținut, de asemenea, o rată de client repetată de 88%, în timp ce numărul de clienți a crescut cu 94%.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Băncile online nu numai că au atins un număr bun în ceea ce privește clienții și vânzările, ci și-au extins suita de tehnologie de învățare a mașinilor și au văzut numărul de angajați să crească la peste 150.

AI și robotică în centrul de implementare

Supermarketul online utilizează inteligența artificială pentru a menține un timp de împlinire de 4 minute și datorită utilizării tehnologiei de automatizare și robotică în centrele lor de împlinire, poate fi garantată livrarea în termen de 3 ore de la plasarea comenzii.

În ultimii trei ani, E-Fresh a livrat peste 250.000 de comenzi online în Grecia. Compania a anunțat acum că intenționează să-și continue planurile de creștere prin investiții în inovațiile tehnologice existente.

"Există o oportunitate globală de a reinventa modul în care companiile tehnologice existente pot găsi noi utilizări pentru AI și automatizare în comerțul electronic", spune directorul executiv Zina Mavroeidi. "După ce am realizat acest lucru pe piața noastră locală, ne îndreptăm atenția asupra piețelor globale din sector, pe măsură ce modelele de cumpărare ale consumatorilor continuă să evolueze acolo", ea spune. "În următorii cinci ani, ne propunem să creștem agresiv și să creștem rata de repetare a clienților prin personalizare și AI".

18.000 de linii de produse

În prezent, E-Fresh oferă 18.000 de linii de produse, inclusiv fructe și legume proaspete. Compania are peste 60.000 de utilizatori înregistrați fiind recunoscută ca fiind cel mai bun supermarket online din Grecia de către Asociația e-Commerce din Grecia.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *