Amazon Business poate oferi expoziție și venituri comercianților B2B. Dezavantajele includ incapacitatea de a comunica cu clienții și de a limita valoarea pe termen lung a companiei dvs.

Amazon Business poate oferi expoziție și venituri comercianților B2B. Dezavantajele includ incapacitatea de a comunica cu clienții și de a limita valoarea pe termen lung a companiei dvs.

Amazon Business, piața B2B, are peste 45.000 de vânzători activi și peste 10 milioane de produse cu opțiuni de cumpărare în vrac sau reduceri de afaceri. Mulți comercianți B2B nu sunt siguri dacă își vor vinde produsele pe Amazon Business. Voi aborda argumentele pro și contra în acest articol.

Pro-uri

Eyeballs pe produsul dvs. Mulți oameni folosesc Amazon. Începând cu ianuarie 2017, compania Amazon Business avea 400.000 de clienți. Potrivit unui studiu comandat de BloomReach, platforma de experiență digitală, mai mulți consumatori încep să caute produse online pe Amazon decât pe Google. Cumpărătorii se simt confortabil cu Amazon. Dacă vindeți deja produsele dvs. pe site-ul Amazon pentru consumatori, acestea vor fi disponibile pe Amazon Business.

Funcții puternice B2B. Amazon, potrivit unui raport, cheltuieste peste 13 miliarde de dolari pe an pentru cercetare si dezvoltare. Site-ul său are o experiență convingătoare pentru utilizatori care a fost testată și optimizată pentru a maximiza vânzările. Amazon Business oferă caracteristici specializate pentru vânzătorii de afaceri, inclusiv reduceri de cantitate, prețuri de afaceri, integrare cu software-ul de achiziții publice și achiziții scutite de taxe.

Îmbunătățirea simplificată. Amazon îți poate îndeplini comenzile, dacă alegi, via Îndeplinirea de către Amazon. Veți livra produsele dvs. într-un depozit Amazon. Amazon va depozita apoi acele articole și le va alege, împacheta și expedia când vor vinde. În plus, pentru clienții Amazon Fulfillment, Amazon se ocupă de multe aspecte ale serviciului pentru clienți, cum ar fi rambursările și returnările.

Evidențierea diversității. Dacă sunteți credentialed ca o afacere mică sau dacă afacerea dvs este deținută de o femeie, de o minoritate sau de un veteran, puteți afișa această acreditare în profilul dvs. Cumpărătorii de afaceri pot apoi să își rafineze rezultatele de căutare a produselor pentru a vedea, de exemplu, produsele vândute de întreprinderi aflate în proprietatea femeilor sau întreprinderile mici înregistrate.

Contra

Vânzarea de produse pe Amazon Business poate genera venituri substanțiale. Cu toate acestea, există dezavantaje.

Găsirea marjei. În funcție de categoria de produse, puteți plăti taxe de la 6 la 15 la sută, cu câteva excepții pentru elementele care în mod obișnuit nu sunt vândute ca produse de afaceri. Aceasta nu include taxele pentru Amploarea de către Amazon.

Văzută ca marfă. Aveți mai puține oportunități de a construi relații cu cumpărătorii sau de a vă diferenția de concurenți. Pe Amazon Business, cumpărătorii pot căuta cu ușurință furnizorii cu cele mai mici costuri și pot cumpăra de la ei.

Comunicare limitată cu cumpărătorii. Amazon limitează modul în care vânzătorii pot comunica cu clienții. Acestea includ reguli privind ceea ce puteți include în pachetele livrate clienților. Amazon le consideră drept clienți, nu al tău. Acest lucru face dificil pentru clienți să fie conștienți de brand-ul dvs. și vă oferă mai puțin control asupra relației.

Datele și administrarea. Obținerea de date despre produs în Amazon poate fi o mulțime de muncă. Fiecare categorie de produse are propriile reguli. Modul în care datele dvs. de produs sunt configurate au un impact mare asupra gradului de vizibilitate a produselor dvs. și a probabilității de a fi vândute.

Luați în considerare termenul lung

Producătorii și distribuitorii întreabă adesea dacă ar trebui să înființeze propriul site de comerț electronic sau să vândă pe Amazon. Răspunsul poate fi "ambele". Amazonul poate juca un rol important în strategia dvs. de afaceri, dar fără propriul dvs. site, veți fi forțat să vindeți în mare măsură pe preț și veți avea mai puține abilități de a crea o relație cu clienții.

Producerea produselor dvs. pe Amazon mărește vizibilitatea acestora, iar unii cumpărători vor căuta compania dvs. pentru lucruri pe care Amazon nu le oferă, cum ar fi asistență în selectarea articolelor corecte și asistență în utilizarea acestora. Cheia este de a dezvolta o strategie în jurul valorii de modul în care site-ul dvs. va oferi valoare pentru clienți în moduri pe care Amazon nu le face.

Există multe modalități de a vinde produse pe Amazon pentru a completa propriul magazin. Puteți, de exemplu, să vindeți numai un subset de produse pe Amazon. Puteți să-l utilizați pentru a testa articole noi sau pentru a vedea cum se potrivesc comenzile online pentru produsele dvs. Indiferent, pentru a construi o valoare pe termen lung pentru compania dvs., dezvoltați strategii în legătură cu creșterea vânzărilor de pe propriul dvs. site web.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *