Prisync, o platformă de prețuri de comerț electronic din Turcia, a strâns 1,1 milioane de dolari (985.700 de euro) într-o rundă de semințe condusă de compania Collective Spark, cu capital de risc, cu sediul în Istanbul. Cu banii, Prisync dorește să-și dezvolte în continuare produsul și să crească baza de clienți.

În afară de Spark Collective, ESOR Investments din Germania a participat, de asemenea, la runda, Tech.eu scrieri. Cu noua finanțare, Prisync dorește să se dubleze asupra canalelor și a tacticii active de achiziție a clienților pe care le-a testat și validat în trecut.

Parteneriate cu Magento și Shopify

Pe lângă aceste „investiții directe”, CEO Burc Tanic spune că compania va continua să crească gradul de conștientizare cu privire la automatizarea prețurilor pe piața globală a comerțului electronic, prin strângerea mai multor parteneriate. Anul trecut, a asociat cu platformele majore de comerț electronic Magento și Shopify.

Achiziționarea Spotlite

În 2019, a finalizat și prima sa achiziție, când și-a cumpărat concurentul australian Spotlite în luna martie a anului trecut.

Prisync a fost fondată de Burc Tanir, Samet Atdag și Neslihan Sirin Saygili în 2013, iar în prezent startup-ul cu sediul în Istanbul are clienți în peste 50 de țări. Oferă o soluție de prețuri pentru companiile de comerț electronic, permițându-le să urmărească prețurile concurenților și să-și optimizeze propriile.

turc Soluția SaaS se concentrează în special pe întreprinderile mici și mijlocii, deoarece acestea nu folosesc adesea soluții de prețuri automate (spre deosebire de jucătorii mai mari).

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *