Institutul Chartered de Logistică și Transport a elaborat o listă cu cei mai buni 30 furnizori de servicii logistice și de servicii din Regatul Unit. Alerta alertă: Grupul DPD este numărul unu. Dar care sunt celelalte companii de top din domeniul logisticii?

Institutul Chartered de Logistică și Transport (CILT) a făcut lista[[pdf]prin evaluarea unei serii de criterii cheie puse la dispoziție prin intermediul bazei de date Mint UK, a rapoartelor anuale și a Comisiei Europene. Ea sa uitat la lucruri precum financiare, performanță, acreditare, diferențele de remunerare între femei și bărbați și factorii de resurse umane.

În listă, vom găsi furnizori de servicii logistice cum ar fi CitySprint (30), DB Schenker (27), Palletways (19) și FedEx (18). Acestea sunt primii 10 furnizori de servicii logistice din Marea Britanie:

Top 10 furnizori de servicii logistice din Regatul Unit

10: XPO Supply Chain UK
9: Brenntag UK & Ireland
8: Turners
7: Bulkhaul
6: Hermes
5: Kuehne + Nagel
4: Wincanton
3: UPS
2: Lanțul de aprovizionare DHL
1: Grupul DPD

"Cel mai inovativ transportator din sectorul expres al coletelor"

Despre numărul unu din această listă, grupul DPD, CILT declară că este compania preferată de livrare a coletelor în Regatul Unit și lider de piață cu un nivel de investiții de neegalat în personal, tehnologie inovatoare, infrastructură și servicii pentru clienți. "DPD are reputația că este cel mai inovativ transportator din sectorul expres al parcelelor. Organizația investește constant în tehnologie pentru a oferi clienților săi cea mai bună experiență de livrare posibilă. Succesul companiei DPD în ultimii ani a fost, în mare măsură, la un interval de timp de livrare de o oră, prezice. "

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *