Valoarea BigCommerce Partner-First nu s-a simțit mai cunoscută în întreaga industrie a comerțului electronic.

Pe măsură ce rețeaua noastră de experți și avocați a continuat să crească pe parcursul ultimului an, am creat cu adevărat foaia de parcurs a produselor noastre, având în vedere succesul partenerilor noștri.

La rândul lor, răspunsul lor a fost să schimbe complet jocul. Anul 2019 a cunoscut o umflătură de inovație a partenerilor – ceea ce a determinat și câștigarea premiilor partenerilor din 2019 și mai dificile. Pur și simplu erau prea multe echipe uimitoare din care să alegi.

După o deliberare atentă în cadrul echipei executive BigCommerce, am profitat de ocazie pentru a anunța câștigătorii la cel mai recent Summit al partenerilor din Austin, Texas, în octombrie.

Mai jos veți găsi o listă a câștigătorilor noștri apreciați, premiile lor și o explicație a realizărilor lor.

În numele comunității BigCommerce, felicitări tuturor câștigătorilor!

Datorită membrilor comunității partenere a agenției noastre, Premiile Agenției 2019 evidențiază cele mai de succes și mai avansate proiecte partenere, co-vânzare și inițiative de marketing.

Premiul de excelență B2B

Partenerului care folosește în mod constant soluții moderne pentru rezolvarea provocărilor comerciale B2B complexe.

Software de mătase

Silk Software a prezentat o soluție profesională și expertă de comerț electronic care nu numai că era stabil, ci avea un model de întreținere și suport fiabil. Brandul companiei noastre, promovarea produselor și comenzile sunt în continuă îmbunătățire și creștere.”-Pricerite

Premiul pentru creștere înaltă

Partenerului care a demonstrat capacitatea de a ajuta la creșterea veniturilor din comerțul electronic al întreprinderilor din întreprinderi.

TA Digital

„Această echipă [TA Digital] a fost atât de dedicat și nu am fi putut lansa site-urile fără tine. Am lucrat cu multe agenții de-a lungul anilor și pot spune că aceasta a fost una dintre cele mai bune experiențe de proiect. Această echipă este talentată, profesională și extrem de orientată în detalii și se arată în numărul nostru. ” DuPont

Premiul pentru rezolvarea problemelor creative

Având în vedere partenerului care împinge limitele platformei, oferă un leadership în direcția foii de parcurs și redefinește ceea ce înțelegem prin „Open SaaS”.

Grupul RANDEM

„Lucrul cu RANDEM a fost catalizatorul din spatele unei tranziții majore în afacerea mea și avem un viitor deosebit în fața noastră.” –Mega Birouri de birou

Premiul pentru soluții de marketing

Partenerul care a avut cel mai mare impact asupra achizițiilor și reținerii clienților noștri comercianți.

Poziția logică

„Am folosit alte companii pentru marketing online în trecut, dar niciuna nu a fost ca Poziția logică. Opțiunile de plată sunt întotdeauna consecvente, modelul lor de prețuri este transparent și corect și știu exact unde merg banii mei. Serviciul pentru clienți este grozav, de asemenea, în al doilea rând! ”

Premiul fără cap

Partenerului care oferă în mod constant experiențe excepționale clienților prin amestecul de conținut și comerț.

JOMA Tehn

Combinând comerțul și conținutul prin integrări de platformă unice, JOMA Tech știe să livreze experiențe comerciale excepționale.

Premiul pentru cel mai bun partener de marketing

Partenerului care colaborează cu diligență cu echipa de marketing BigCommerce pentru a oferi conținut valoros și experiențe interesante clienților și potențialilor noștri.

DigitlHaus

Premiul de excelență colaborativ

Dată partenerului a cărui expertiză demonstrată pe BigCommerce a dus la cea mai mare rată de închidere a afacerii noi.

Design materie și digital

„Decizia de a angaja Matter Design a fost atât de ușoară. Ei au cercetat afacerile și industria noastră într-un mod în care alte agenții pe care le-am intervievat nu au făcut-o. De asemenea, ei au ilustrat cât de intuitiv au putut înțelege clienții și comunitatea noastră. ”-Firewire Surfboard

Partener internațional al anului


Republica mustață

Partener al anului

EYStudios

„Încă din prima zi cu EY, tot ce au predicat este:„ Cum aveți de gând să-ți crezi businessul? Care sunt vânzările acum? Ce vrei să fie în 3 ani? Unde vrei să fii peste 5 ani? Cum vom ajunge acolo? Într-o perioadă de 5 ani, vânzările noastre s-au TRIPAT. Trading DLT

Partener nou al anului

LiveArea

Datorită membrilor comunității noastre partenere tehnologice, Premiile Tech Partner din 2019 evidențiază integrări deosebite care ajută clienții noștri BigCommerce să își dezvolte afacerea.

Premiul pentru cea mai bună integrare

Marsello

Marsello, o aplicație de piață mai nouă, a fost aleasă pentru a oferi o combinație unică de programe de fidelizare și automatizare de marketing orientate către vânzătorii de IMM-uri BigCommerce. Integrarea a cunoscut o largă adoptare în doar un timp scurt pe platformă.

Premiul pentru cea mai bună soluție B2B

PunchOut2Go

PunchOut2Go sprijină comercianții noștri B2B cu funcționalități cheie de care au nevoie pentru a-și conduce afacerile unice, inclusiv scurtarea ciclurilor de vânzări, îmbunătățirea valorilor de păstrare a clienților și eliminarea intrării manuale a datelor.

Premiul pentru cea mai bună soluție internațională

Signifyd

Vânzătorii internaționali au nevoi unice de afaceri și sunt în mare parte Signifyd. Aceștia asigură acoperirea fraudei specifice fiecărei țări, sprijinind tranzacțiile transfrontaliere pentru comercianți, fără a necesita cunoștințe specifice de domenii locale de fraudă sau seturi de date.

Premiul pentru integrare inovatoare

Klaviyo

Klaviyo s-a aplecat într-un mod uriaș în parteneriatul nostru, revizuindu-și integrarea folosind API-urile BigCommerce și webhooks. Actualizările lor fac marketingul prin e-mail și mai simplu, incluzând funcții precum urmărirea automată a comportamentului în cărucior sau navigare și automatizarea din stoc.

Premiul utilizatorului API Power

Shogun

Shogun permite utilizatorilor BigCommerce să proiecteze și să publice pagini de destinație personalizate. Integrarea noastră profundă permite comercianților să atragă informații precum datele despre produs pentru a crea cu ușurință pagini de destinație impresionante.

Partener al anului

rewind

rewind și BigCommerce sunt o combinație câștigătoare care se adaugă unui parteneriat minunat. Recenziile pozitive ale clienților, sprijinul de clasă mondială și echipa extrem de colaborativă aduc un parteneriat de care BigCommerce este mândru.

Premiul alegerii comercianților

Smile.io

Smile.io a fost selectat pentru asistență deosebită pentru clienți și recenzii incredibile pe piața noastră de aplicații BigCommerce, cu o medie de 4,5 stele și peste 400 de recenzii totale.

Premiul pentru cea mai bună experiență de utilizator

Easyship

Easyship a fost selectat pentru acest premiu pentru o interfață de utilizator care oferă ușurință de utilizare din start. Integrarea dispune de un flux de bord solicitat, un tablou de bord pentru a urmări progresul de configurare al unui comerciant și instrumente excelente pentru a ajuta la gestionarea și raportarea transporturilor.

Gândiți marele premiu

Acumatica

Acumatica a devenit un adevărat partener de afaceri pentru BigCommerce, oferind soluții inovatoare pentru provocările complexe ale comercianților, concentrându-se în același timp pe activități noi și activități Go-To-Market alături de echipa de marketing parteneră.

Premiul pentru cel mai bun partener de marketing

Bloomreach

Bloomreach a afișat o vechime incredibilă în furnizarea de conținut și în planificarea comună a comerțului cu amănuntul pentru industria de retail, în parteneriat cu organizația de marketing BigCommerce. Triangulând eforturile între organizațiile de vânzări și partenere, Bloomreach a oferit interes colaborativ într-un număr larg de perspective țintă despre integrarea noastră.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *