Moteefe, o platformă olandeză pentru producția la cerere de mărfuri, a strâns 5 milioane de dolari (4,54 milioane de euro) într-o rundă din seria A condusă de Gresham House și Force Over Mass Capital. Banii vor fi folosiți pentru o extindere suplimentară pe tot globul, lansând noi produse pentru comercianții cu amănuntul mari și extinderea operațiunilor sale.

Publicitate

Webinar la cerere: marca dvs. lipsește online?
Webinar la cerere: Obțineți sfaturi practice cheie despre cum să identificați și să remediați oportunitățile de vânzare pierdute în comerțul electronic și optimizați cu adevărat potențialul de vânzare al mărcii dvs. în rândul revânzătorilor Urmăriți webinarul aici.

Cu Moteefe, influențarii și comercianții cu amănuntul pot crea mărfuri personalizate și personalizate, apoi le pot vinde în întreaga lume. În schimbul unei comisioane pentru fiecare vânzare, Moteefe are grijă de tipărire, magazin, plată, servicii pentru clienți și realizare.

11,4 milioane de euro în finanțare totală

Cea mai recentă rundă aduce Moteefe la aproximativ 11,4 milioane de euro în finanțare totală. Milioanele de euro pe care le-a adunat recent, vor duce în cele din urmă la Moteefe, cu birouri la Londra, Lisabona și Hanoi, lansând serviciul online pe noi piețe precum Australia și America Latină.

Moteefe se va extinde în Australia și America Latină.

„Moteefe a obținut mult datorită ambiției și scalabilității sale”

„Moteefe a obținut foarte mult timp într-un timp scurt datorită ambiției globale a echipei fondatoare de la primirea și scalabilitatea pe care au construit-o în modelul de afaceri”, a comentat Steve Cordiner, șeful Investiției necotate la Gresham House Ventures runda de finanțare.

„Am recunoscut potențialul imens al companiei ca fiind o afacere de creștere înaltă, internațională, bazată pe tehnologie și acesta este doar începutul unei călătorii interesante pentru ei.”

Despre Moteefe

Moteefe a fost fondată de Mathijs Eefting, Lev Kundin și Olivier Stapylton-Smith în Olanda în 2015. De la lansare, compania a salutat peste 2.500 de micro-retaileri și antreprenori pe platforma sa. Anul trecut, Moteefe a fost cea mai rapidă companie de comerț electronic din Marea Britanie, cu o creștere a veniturilor de peste 9.000 la sută între 2015 și 2018.

Influencer Elise Buch este unul dintre utilizatorii Moteefe cu un magazin online propriu.
Influencer Elise Buch este unul dintre utilizatorii Moteefe cu un magazin online propriu.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *