Supermarketul online Picnic a strâns 250 de milioane de euro într-o nouă rundă de investiții. Compania olandeză dorește să utilizeze acești bani pentru a construi un centru de distribuție robotizat de 42.000 de metri pătrați.

Publicitate

Indicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Investitorii sunt acționarii existenți, în timp ce banca olandeză ABN Amro a furnizat Picnic cu un nou împrumut. Milioanele de euro vor fi utilizate pentru dezvoltarea unui centru logistic care este echipat cu peste o sută de mașini de sortare, ambalare și distribuție complet automatizate.

„Baza strategiei noastre de creștere”

„Folosim această finanțare pentru a dezvolta cea mai durabilă infrastructură pentru livrarea la domiciliu și pentru a angaja cei mai buni oameni din industria tehnologică”, a declarat co-fondatorul Frederik Nieuwenhuys explică. „Împreună cu mașinile noastre electrice, centrul de distribuție robotizată din Utrecht constituie baza strategiei noastre de creștere și oferă, de asemenea, o mie de locuri de muncă.”

150.000 de gospodării pot fi deservite din dc

Noul centru de distribuție va avea loc pentru 200.000 de lăzi, care vor fi folosite pentru depozitarea bunurilor de larg consum. În total, 150.000 de gospodării din Olanda pot fi deservite în fiecare săptămână din acest dc.

300.000 de clienți noi în acest an

Până acum, Picnic a primit aproximativ 300.000 de clienți noi în Olanda și Germania în acest an.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *