Picnic, popularul supermarket exclusiv online din Olanda, a câștigat un premiu de comerț electronic în Germania. La Shop-Award 2019, compania a plecat acasă cu premiul pentru comerciantul cu amănuntul al anului.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Aproximativ 200 de invitați au venit ieri la München pentru a asista la prezentarea premiului Shop-Award din acest an. Ediția din acest an a fost mult diferită de anul trecut, organizatorul Internet World a explicat.

2.700 de cititori au votat pentru Picnic

De exemplu, pentru prima dată a fost un premiu onorific pentru comerciantul cu amănuntul al anului. Pentru acest premiu pentru public, cititorii Internet World Business au selectat, din zece nominalizări ale juriului, retailerul online care le-a impresionat cel mai mult în 2018. În cele din urmă, aproximativ 2700 de cititori au votat și au decis că vânzătorul olandez Picnic premiu pentru comerciantul anului 2019.

În plus, în al optulea an de existență, juriul a acordat Premiul pentru magazine în patru, în loc de cinci categorii. Premiile anterioare pentru cel mai bun jucător online Pure și cel mai bun distribuitor multichannel au fost îmbinate în cel mai bun distribuitor online. "La urma urmei, clientul nu mai diferențiază diferite canale de vânzări, ci cumpără oriunde experiența de cumpărături este cea mai ușoară și mai satisfăcătoare".

"Poate comerciantul să se evidențieze într-o lume a Amazonului?"

Juriul a fost în mare parte interesat să vadă un răspuns la întrebarea: "Poate comerciantul să se remarce cu magazinul lor într-o lume" Amazonată "? Poate genera o valoare adăugată reală pentru client cu gama de produse, prezentare, servicii sau centricitatea clienților.

Toți câștigătorii Shop-Award 2019

Cel mai bun comerciant online

 1. Keller Sport
 2. AO Deutschland
 3. Bergzeit

Cel mai bun magazin de mărci

 1. Bonprix
 2. Woombikes
 3. s.Oliver App

Cel mai bun magazin B2B

 1. Würth
 2. Beamershop24
 3. Rajapack

Hidden Champion

 1. Generație Da
 2. Doamna Pompadour
 3. Pötschke.de

Premiul pentru public "Retailer of the Year 2019"

 1. Picnic

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *