ManoMano, o piață on-line pe piața din Franța, a ridicat 110 milioane de euro într-o rundă de finanțare de la Eurazeo, Aglaé Venture și Bpifrance, precum și de la investitorii existenți CM-CIC, Partech, Piton și General Atlantic.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Cu 110 milioane de euro din runda actuală inclusă, ManoMano a ridicat deja un total de 186 milioane de euro. Startup-ul se concentrează încă pe piața principală a Franței, dar cu banii în plus pe care dorește să se extindă în Europa, astfel încât acesta poate deveni platforma dominantă de îmbunătățire a acasă a continentului, TechCrunch scrie.

ManoMano are 2,5 milioane de clienți în Europa

ManoMano a fost fondată în 2013 și în prezent pretinde că are 2,5 milioane de clienți și 20 de milioane de vizite pe lună. Piața DIY operează în România Franţa. Regatul unit. Germania. Belgia. Italia și Spania.

Extinderea serviciilor sale

Pe lângă faptul că a încercat să-și consolideze prezența pe aceste piețe, ManoMano dorește, de asemenea, să dezvolte în continuare ManoMano Pro, platforma pentru profesioniștii în construcții lansată recent. Și dorește să-și extindă serviciul Mano Fulfillment, în care gestionează produse de la comercianți cu amănuntul și are grijă de logistică.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *