Russian Post și China Post au convenit asupra dezvoltării comune a serviciului de logistică cPacket. Cu acest serviciu, cei doi operatori poștali vor să controleze fluxul de pachete mici care pot fi schimbate între Rusia și China.

Publicitate

Faceți un control gratuit de sănătate a datelor!
Calitatea datelor dvs. influențează eficiența, veniturile și reputația afacerii. Descoperiți cât de curățate sunt datele dvs. și să vă verificați gratuit sănătatea datelor. Solicitați acum auditul.

Dezvoltarea comună este cel mai recent efort al ambelor țări de a dezvolta în continuare comerțul transfrontalier între Rusia și China. Așa-numitul flux de cPacket va ajunge în Rusia prin principalul canal logistic organizat de RP Logistics, care este o filială a Russian Post în China.

Conform Știri cu amănuntul și loialitate, cei doi operatori poștali doresc să creeze cele mai bune condiții posibile pentru livrare rapidă cumpărătorilor ruși și vizitatorilor marilor magazine online, precum și confort maxim pentru fiecare client online. O nouă schemă de logistică a aviației și rutele selectate ar trebui să asigure calitatea procesului logistic.

Livrarea mai eficientă a comenzilor transfrontaliere

„De câțiva ani, am lucrat cu succes cu China, iar această zonă generează cele mai mari volume de expedieri pentru noi”, comentează Russian Post. „Cooperarea cu China Post ca parte a serviciului cPacket ne va permite să aranjăm mai eficient livrarea de comenzi transfrontaliere către clientul final, reducând în același timp costul serviciilor datorită volumelor în continuă creștere.”

Pentru China Post, Rusia este a doua cea mai mare rută de ieșire. Cele două țări au convenit să consolideze construcția canalelor de transport terestru între ele și să îmbunătățească calitatea schimbului de informații și a serviciilor. În 2016, an acordul a fost semnat pentru un coridor rusesc de transport care conectează mai bine China și Europa de Vest.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *