Retailerul online Otto spune că este prima companie de comerț electronic din Germania care permite plăți instantanee clienților săi. Datorită unei colaborări cu Hanseatic Bank, Otto susține că este în măsură să ofere servicii mai bune, cum ar fi livrarea mai rapidă, acum clienții pot transfera bani instant.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Grupul Otto a colaborat cu banca germană Hanseatic Bank[[pdf]pentru a dezvolta un API care face acest lucru posibil. În Germania, primele bănci oferă deja plăți imediate pentru clienții lor și o mare parte din instituțiile financiare din această țară europeană lucrează în momentul de față la punerea în aplicare.

Transferurile de bani în timp real oferă un potențial enorm

Dar în industria comerțului electronic, transferurile de bani în timp real nu au putut fi utilizate încă, deși oferă un potențial enorm. Potrivit grupului Otto, acesta nu avea o interfață tehnică care să ofere procese uniforme de informare care să permită nu numai efectuarea plăților în câteva secunde, dar și procesarea automată a acestor plăți în timp real.

În loc să "stea în sala de așteptare și să aștepte o soluție", grupul german de vânzare cu amănuntul a colaborat cu Banca Hanseatică pentru a-și dezvolta propriul API care să facă acest lucru posibil.

Economia în timp real este acum activă în domeniul plăților

"Noi, ca pionieri în Industria germană de comerț electronic, sunt mândri să prezinte prima aplicație relevantă pentru practică ", a comentat Boris Jendruschewitz de la Otto Group. "Cu această soluție, transferăm economia în timp real în sistemul de plăți al industriei de comerț electronic din Germania".

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *