Când am devenit CEO al EcoEnclose, am știut că vreau să schimb ce înseamnă ambalajul pentru comerțul electronic, astfel încât să devină ceva cu care se pot mândri întreprinderile.

De multe ori am fost întrebat cum mi-am găsit rădăcinile în sustenabilitate.

Pe plan profesional, fondul meu se bazează pe consultanță în management, întreprinderi mari și mici și durabilitate – în mare parte în alimentație și agricultură. Am derulat o acțiune durabilă câțiva ani după ce am urmat școala de afaceri.

De-a lungul firului carierei mele, m-am concentrat pe trei lucruri principale:

 1. Justiție socială,
 2. Durabilitatea mediului și
 3. Sprijinirea întreprinderilor pentru a prospera.

Eu și soțul meu am preluat EcoEnclose în 2015, cu intenția de a o transforma într-o afacere mare. A fost doar o oportunitate minunată pentru noi.

Chiar din start, am avut viziunea EcoEnclose ca un incubator al inovației durabile a ambalajelor.

Angajamentul nostru pentru sustenabilitate a continuat cu lansarea a zeci de noi soluții de ambalare. Cu fiecare dintre ei, am abordat cercetarea și dezvoltarea astfel încât să putem fi siguri că sunt cu adevărat cea mai ecologică opțiune din categoria lor.

Permiteți-mi să vă parcurg prin logica din spatele meu de a deveni o bază de sustenabilitate și ce înseamnă asta pentru consumatori.

Devenind o piatră de temelie a comerțului ecologic prietenos

În momentul lansării noastre, comerțul electronic câștiga impuls. Am vrut să adoptăm o abordare prescriptivă – acolo unde am conceput, dezvoltat sau furnizat cea mai ecologică opțiune din fiecare categorie de ambalaje.

Scopul final a fost ca clienții să vină la noi, să le spună care sunt valorile lor de durabilitate și să ne permită să-i indicăm în direcția corectă.

Cu această lentilă, am adus o serie de produse diferite.

Am început cu un conundru care se confrunta cu companii de îmbrăcăminte eco-minte: dacă am făcut haine care să reprezinte etica și valorile noastre durabile, cum le pot livra într-un polițist standard. Acest lucru a dus la dezvoltarea multianuală a unui mailer 100% reciclat și reciclabil.

Am trecut apoi la cutii reciclate 100%, așa cum s-a întâmplat în timpul înălțimii modelului de abonament.

Ne-am dorit să avem o ofertă care să permită oamenilor să aibă cutii reciclate 100%, dar și cutii care au fost tăiate personal pentru nevoile lor (și să se asigure că nu trebuie să livreze aer în exces) și, de asemenea, să poată fi imprimate. Am investit în capacitatea de a imprima personalizat și la volume destul de mici.

Și apoi am adus pe o linie de mailere diferite de hârtie, toate 100% reciclate, ușor de reciclat, care adresează fiecare funcționalitate diferită de care un produs poate avea nevoie în ambalaj.

Am adăugat și lucrurile mărunte: etichete de transport, bandă etc. Am vrut să creăm o practică durabilă de sus în jos.

Definirea clientului conștient

Lucrăm cu mai multe tipuri de clienți.

Primul este unul obișnuit cu ambalajele existente, dar dorește să-și îmbunătățească jocul de sustenabilitate și nu este sigur de unde să înceapă. Acolo intervine conținutul educațional. Pentru ei, problema pe care o rezolvăm este aceea de a reduce toate dezordinea, vagul și incertitudinea din lumea sustenabilității și a ambalajelor și de a fi o voce a cercetării și a rațiunii în timp ce iau aceste decizii.

Apoi, există alți clienți care își doresc cu adevărat o experiență de ambalare de marcă și poate au reușit să găsească ceva sustenabil de care se simt bine, dar nu au reușit să găsească abilitatea de a-și marca ambalajul la volumele care fac sens pentru ei. Cantitatea noastră minimă de comandă este destul de mică și suntem, de asemenea, un furnizor de atingere destul de mare. Deci, dacă cineva are un magazin mic și dorește să își imprime ambalajul, uneori nu are un designer care să-i ajute. Îi ajutăm într-adevăr prin procesul de a obține ambalaje frumoase.

În plus, avem clienți care doresc sau s-au mutat deja la ambalaje durabile, dar sunt nervoși de pierderea funcționalității – produse deteriorate, mailerele stricate, îl numiți.

Îi sprijinim în această călătorie, oferind un kit de probe cu adevărat generos pentru fiecare lucru pe care îl oferim – astfel încât să poată testa și expedia lucrurile și să vadă dacă funcționează.

De asemenea, lucrăm adesea cu companii care nu sunt interesate de niciuna dintre soluțiile noastre de ambalare, dar dorim în schimb să creăm o soluție unică și ecologică pentru setul lor de produse. Cu acești clienți, lucrăm la proiectarea, cercetarea și dezvoltarea și iterarea prototipurilor.

De fapt, acest proces ne-a determinat să creăm multe produse direct ca răspuns la feedback-ul sau solicitările clienților. Am conceput și lansat cinci sau șase produse în ultimele 18 luni, în mod specific, ca răspuns la clienții care au spus: „ascultați, m-am mutat la ambalarea durabilă și am pierdut funcționalitatea” sau „Vreau un ambalaj durabil, dar nu îmi place orice azi pe piață. ”

Suntem cu adevărat pregătiți să ne dezvoltăm ofertele atunci când constatăm că funcționalitatea nu este acolo și ceea ce își doresc oamenii.

Motivațiile clienților din spatele durabilității

Unele mărci sunt profund pasionate de sustenabilitate – este evident prin dezvoltarea produselor și prin marketingul lor – și vor să răspundă pe parcursul procesului lor de împlinire. Acesta este clientul nostru principal de nișă pe care am început să îl servim cu ani în urmă. Fie există un avocat în cadrul companiei – cum ar fi un nou braț de împlinire, fie o marcă și o închiriere de marketing care se uită în jur și este nemulțumit de cantitatea de ambalaje și deșeuri produse de companie.

Uneori, împingerea vine de la clienți. Există o mulțime de consumatori pasivi, care nu le pasă de ambalaje, dar există și o cantitate din ce în ce mai mare de clienți care merg pe site-uri web, aflând despre povestea originii și depun eforturi concertate pentru a susține aceste pasiuni, independente, durabile antreprenori.

Clienții nu cer neapărat ambalaje durabile, dar atunci când văd eforturile depuse pentru ambalarea durabilă, par să ia în seamă. Au mai multe șanse să posteze aceste pachete pe rețelele de socializare, să lase o recenzie pozitivă și să împărtășească cu prietenii lor cu gânduri similare. Alte mărci văd asta – și își dau seama că trebuie să-și urmeze exemplul.

Studiu de caz: Un brand EcoEnclose și BigCommerce

4ocean exemplu

4Ocean

4Ocean a fost fondată cu scopul de a elimina deșeurile de plastic din oceanele și căile navigabile ale lumii. Prin potrivirea fiecărei achiziții a unei brățări (realizate din materiale plastice reciclate și recuperate) cu eliminarea unui kilogram de plastic din căile navigabile, structura lor de afaceri este proiectată să fie perturbatoare într-un mod net pozitiv. Când 4Ocean și-a extins oferta de produse la îmbrăcăminte, autocolante și alternative la produse de unică folosință, s-au apelat la EcoEnclose pentru a ajuta la proiectarea și crearea de mailuri personalizate pentru lansarea lor. Astăzi, 4Ocean folosește colaboratorii 100% din hârtie reciclată EcoEnclose pentru a împărtăși produsele și misiunea lor cu clienții și iubitorii oceanului din întreaga lume.

Lista de verificare pentru pregătirea comerțului online pentru e-commerce 2019

Pregătiți-vă pentru cea mai aglomerată perioadă a anului cu lista de verificare a pregătirii vacanței BigCommerce.

Citeste acum.

A merge verde nu este ușor – Feriți-vă de gloanțele de argint / remedieri rapide

Mișcarea globală către sustenabilitatea comerțului electronic este minunată, dar nu fără defectele acesteia.

Bioplasticul

Uneori, companiile fac o declarație publică că vor merge „fără plastic” – și apoi își dau seama rapid că există o mulțime de funcționalități pe material plastic pe care doar nu le puteți obține din alte materiale.

Este foarte subțire, este ușor, este rezistent la umiditate, este flexibil. Toate aceste lucruri pe care nu le poți scoate dintr-o hârtie și o fibră naturală.

Apoi, ele apelează la bioplastic (sau alte forme de plastic compostabil).

În mintea unor comercianți, utilizarea unui bioplastic le face o companie fără plastic.

Am petrecut nenumărate ore cercetând și mergând la ateliere despre bioplastice și sintetice compostabile. Mă simt cu adevărat puternic acum că opțiunile obișnuite din plastic bioplastic sau compostabil disponibile astăzi, cum ar fi PLA sau plastic oxo-biodegradabil, nu ar trebui considerate „lipsite de plastic”, deoarece acestea prezintă multe din aceleași probleme de mediu care vin împreună cu plasticul.

Dacă sunteți o companie care încearcă să elibereze plastic gratuit, este important să rețineți că bioplasticul aduce atât de multe dintre provocările pe care încercați să le evitați. Porumbul care intră în el ne epuizează profund apa și solurile. PLA poluează oceanul. Nu se biodegradează în ocean și nici într-un depozit de deșeuri. Și PLA nu este ceea ce doriți să intrați în sol, așa că, deși tehnic poate fi compostabil industrial, nu ne îmbogățește deloc solul.

Tranziția la un ambalaj durabil este una cu adevărat grea. Companiile trebuie să ia în considerare lucruri precum costul, spațiul de stocare, funcționalitatea și daunele, estetica și multe altele. Recunoașteți că călătoria va dura timp și că nu va fi o soluție simplă, de argint.

Probleme de tranzit

Dacă treceți de la un corespondent polițist la un mailer, puteți avea unele probleme de tranzit pe care nu le-ați mai avut până acum. S-ar putea să aveți ca unul până la 2% dintre poștașii dvs. să poată rupe în tranzit. S-ar putea să aveți câteva cereri de daune pe care nu le-ați mai avut până acum.

Acestea sunt consecințe foarte reale ale trecerii de la un material la altul. Și cred că există unele mărci care sunt foarte dispuse să accepte consecințele pentru că știu că clienții lor sunt dispuși, pentru că impactul este atât de important.

Dar pentru unele mărci este o problemă uriașă. Fiecare marcă trebuie să stabilească modul în care să-și echilibreze valorile de sustenabilitate cu ambalajul lor și cât de multe teste și experimentări sunt dispuse și capabile să își asume.

Angajamente în afara ambalajelor

Dacă vă angajați să eliminați materialele din întreaga operațiune – gândiți-vă la asta. Totul, de la etichetele de agățare la genți poli până la etichetele de transport până la protecția interioară. Există atât de multe aspecte ale livrărilor de livrare, încât cred că oamenii se pot simți repede copleșiți și poate un pic descurajați. Sper că, dacă cineva ar veni la noi, ar simți că ar avea un partener real în această călătorie, dar dacă nu, dacă ar încerca să o facă singură, este o sarcină foarte copleșitoare.

Creșterea ratelor de rentabilitate și a sezonului de sărbători

Într-un mediu de vânzare cu amănuntul din cărămidă și mortar, se returnează aproximativ 8-11% din cumpărături. Chiar și atunci când oamenii pot atinge, simți și vedea lucrurile, au încă o rată de rentabilitate semnificativă.

În comerț electronic, rata de rentabilitate este de patru ori mai mare. Oamenii cumpără uneori 10 articole cu intenția de a întoarce opt. Dar dacă magazinele de comerț electronic reduc din politica de returnare, nu vor vedea ratele de conversie pe care le doresc.

Este o sabie cu două tăișuri: chiar și clienții care susțin durabilitatea își doresc în continuare să poată returna lucrurile, pentru că dacă primesc ceva și nu îl pot folosi, este încă mai durabil să returneze articolul și să îl vândă la cineva care îl va folosi, decât ca eu să nu fac nimic cu el și să-l lase să se risipească.

În același timp, profiturile devin un coșmar operațional și costisitor pentru mărci. Din punct de vedere al durabilității, de fiecare dată când clientul returnează un articol, dublați amprenta de expediere.

Cred că construirea rentabilității pe site-ul dvs. web în așa fel încât ambele să permită o experiență perfectă a utilizatorului și permite returnarea produselor în ambalajul original poate merge mult.

Impactul cumpărării online, preluarea în magazin (BOPIS)

Există o mulțime de merite pentru o strategie care permite clienților să achiziționeze un articol online și apoi să opteze pentru a-l returna în magazin. Dar – există, de asemenea, o dezbatere furibundă asupra cât de ecologic este să cumpărați online versus hop în mașina dvs. și să conduceți către magazin. O mare parte din aceasta depinde de distanța dintre dvs. și magazin, precum și de cantitatea dvs. de comandă. Există o mulțime de variabile care îngreunează determinarea.

Dar cred că un lucru pe care experții par să-l convingă este acela că achiziționarea online și ridicarea de la magazin este de multe ori, cel mai nesustenabil mod în care poți face cumpărăturile. Deoarece în special în acele cazuri în care cumpărați online și apoi dacă trimit produsul în magazin, atunci vă dublați amprenta ecologică.

Gândește-te – ești:

 • Folosind electricitate pe computer,
 • Luând resurse de îndeplinire și expediere din magazin, și apoi
 • Urcându-vă în mașină și conducând la magazin, unde cineva a trebuit să pună produsul pe un camion pentru a-l duce în magazin pentru a vă ridica.

În plus, magazinele au ambalaje diferite între afacerile lor online și offline. (Gândiți-vă poli-mail-uri față de saci mari cu amănuntul.)

Puteți utiliza ambalarea durabilă într-un 3PL?

Este posibil – din ce în ce mai multe mărci. Când EcoEnclose funcționează cu un centru de îndeplinire, este de obicei când unul dintre clienții noștri mari se mută într-un model de îndeplinire și dorește să folosească EcoEnclose.

În același fir, există o cantitate din ce în ce mai mare de mărci cu care am vorbit, care sunt frustrate, deoarece 3PL-ul lor nu va respecta solicitările de sustenabilitate. Cred că în 2020 vom găsi un set nou de 3PL-uri care fac din sustenabilitate diferențierea lor.

Cum să devii un brand durabil 101

În industria aflată în creștere directă către consumatori, multe companii au capacitatea de a efectua schimbări destul de rapid în ceea ce privește produsele, comercializarea și îndeplinirea lor. Există câțiva pași simpli pentru a începe să încorporați durabilitatea în marca dvs. într-o manieră de săptămâni.

1. Priviți produsul și modul în care este construit.

Priviți produsul în sine. Utilizați această listă de control pentru îndrumare.

 • Ați conceput un produs care intenționează să fie durabil și să dureze mult timp?
 • V-ați gândit prin ce materiale provineți pentru a crea acel produs și ce puteți face pentru a fi mai bun?
 • Puteți încorpora conținut reciclat, în special deșeuri post-consumatoare, în fabricarea produsului dvs.?
 • Cunoașteți resursele potrivite și recoltarea responsabilă a resurselor?
 • Se întâmplă pentru materiile prime ale produsului dvs.?

De multe ori am fost șapte pași îndepărtați de produsele sau materialele care ajung până la noi. Pur și simplu urmărirea și înțelegerea lanțului de aprovizionare vă poate deschide ochii către toate modalitățile prin care puteți face mici sau mari schimbări. Ar putea fi prin începerea sursei Lemn certificat FSC cel puțin, sau voi provoca bumbac organic în locul acestui bumbac obișnuit.

2. Faceți o analiză cost-beneficiu.

Orice decizie de afaceri mari, în special dacă sunteți un brand premium, ar trebui să vină cu o analiză cost-beneficiu. Deoarece din ce în ce mai mult se pune accent pe opinia clientului, unele dintre aceste decizii pot conduce destul de ușor la o modificare a prețului care face ca valoarea să fie valabilă sau care să acopere costul crescut.

Dacă începeți să ecologizați produsul, doriți, de asemenea, să fiți mândri de modul în care expediați și de modul în care expediați reflectă inițiativa dvs. în viabilitatea generală.

3. Gândiți-vă la strategia dvs. de ambalare.

Ai de gând să expediți într-o cutie? Sau într-un mailer? Și dacă veți expedia într-un mailer, trebuie să fie poli-mailer sau poate fi un mailer?

Și după ce luați acele decizii, gândiți-vă la modul în care puteți obține cât mai mult conținut reciclat și deșeuri post-consumatoare în pachetul respectiv.

Dacă fiecare pachet de comerț electronic ar fi realizat cu deșeuri 100% reciclate, 100% pentru consumatori, aceasta ar fi un astfel de boom pentru industria de reciclare în ansamblu și ar crea o astfel de piață pentru conținutul reciclat, care ar conduce apoi la atâtea soluții care ne afectează în prezent deșeurile. gestionarea și reciclarea lanțului de aprovizionare.

4. Concentrează-te asupra lucrurilor mai mici.

Puteți trece de la o pungă polițică la o opțiune de hârtie sau la o completare a vidului?

Puteți utiliza conținut reciclat?

Puteți face mai puțin și reduce cantitatea de material pe care îl utilizați?

Puteți merge la bandă ecologică și bandă reciclată?

5. Privește întreaga organizație.

Cât de bine gestionați deșeurile în propriile operațiuni?

Reciclați în mod responsabil bateriile?

Vă puteți partener TerraCycle să reciclați ambalajele pentru gustări?

Odată ce începeți o călătorie de sustenabilitate, începeți să observați deșeuri și lucruri greu de reciclat. Începeți să le abordați unul câte unul. Nu veți putea face totul până mâine – așa că gândiți-vă la el ca la o secvență.

Resurse de sustenabilitate a comerțului electronic

Blogul EcoEnclose

Coaliția de ambalare durabilă

EcoSpire

Retailerul în aer liber conferințe și conținutSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *