"Dacă nu sunteți jenat de prima versiune a produsului dvs., ați lansat prea târziu."

– Reid Hoffman, co-fondator al LinkedIn

Aceste cuvinte au avut un impact destul de mare asupra comunității antreprenoriale în continuă creștere, pentru a promova o filozofie de lansare a unui produs și a repeta în loc să se perfecteze înainte de lansare.

Mai exact, această mantra a fost inspirația lui Trevor Seret, președinte și co-fondator al companiei Sprout Scoala de gradina, o companie care simplifică cumpărăturile oferite înapoi la școală pentru părinții ocupați și le oferă comunităților școlare locale.

De la analist la Crucea Roșie Americană

O știință a mediului și economie majoră la Universitatea din Virginia, Trevor a absolvit colegiul și a început un serviciu de spălătorie pentru studenți cu unul dintre prietenii săi, Cainon Coates.

El și prietenul său au descoperit o spălătorie comercială care a oferit deja servicii de spălare și pliere, a elaborat rute de livrare și cerințe de programare, apoi a cumpărat o camionetă mare și a început să fie mică.

Acest inceput timpuriu a fost o reteta de succes care a dus la un parteneriat cu universitatea si a stabilit ulterior planul pentru viitorul sau, Sprout School Supplies.

Între timp, Trevor a aterizat un rol de analist în operațiuni la o companie privată pentru alimente pentru copii, cu o misiune de a oferi familiilor o opțiune mai puțin costisitoare pentru copii, cu aceeași calitate ca și cele costisitoare.

Acolo, a avut noroc să aibă un mentor minunat, Adam Burke, și a învățat multe în ceea ce privește ceea ce este nevoie pentru a conduce o afacere mai mare de la modul de gestionare a componentelor și ce valori financiare să evalueze, pentru a dubla în jos ce a lucrat și a elimina ce nu a făcut-o.

Cu câțiva ani în urmă, însă, Trevor căuta o legătură mai personală cu munca sa. Cu o ofertă de muncă în mâinile sediului central al Crucii Roșii Americane, el sa mutat în D.C. pentru a ajuta pe ceilalți să-și ajute nonprofit.

Începeți o afacere cu un loc de muncă cu normă întreagă

Lucrând la Crucea Roșie Americană ia oferit mai multă flexibilitate în programul său, iar Trevor a reușit să se întoarcă la o pasiune personală a lui de la liceu și colegiu – voluntariat ca tutore.

Activitatea non-profit și voluntară, spiritul antreprenorial al lui Trevor nu a putut fi supus.

La una dintre întâlnirile PTA pe care le-a participat, un subiect de conversație a început în jurul consumabilelor școlare – cu părinții gemând de unison despre ce coșmar a fost pentru a face cumpărături în timpul verii.

Lumina becului Trevor se aprinse și el va rezolva acest punct de durere.

Până la urmă, el avea expertiza logistică din afacerile sale de spălătorie pentru a obține bunuri de la un loc la altul. Mai important, el a fost inspirat din copilărie de brandul propriu al lui Newman și, în cele din urmă, a văzut oportunitatea de a construi o intersecție similară între cauză și comerț prin reîntoarcerea comunităților educaționale prin intermediul materialelor școlare.

Sprout Scoala de afaceri de afaceri este plantat

Pentru început, Trevor a creat un program pilot voluntar la școală și a reușit să pună împreună kituri de furnizare școlară și să treacă un element important de pe lista părinților.

După succesul său, a început să se gândească să vadă dacă acest proiect lateral a avut potențialul de a crește într-un ceva mai mare. În curând, a colaborat cu Jeff Manthe, un profesor cu o pasiune pentru a ajuta școlile dincolo de sala de clasă.

El a făcut niște cercetări de piață și a fost surprins să găsească deja câteva afaceri similare, inclusiv o filială a Staples.

Cu toate acestea, el a continuat cu atitudinea că "McDonald's nu a inventat hamburgerul".

El știa că afacerea lui nu va începe cu amploarea concurenților săi, ci a văzut modalități prin care ar putea să ofere un serviciu mai bun părinților și să se conecteze mai mult cu clienții printr-o componentă caritabilă.

Trevor a lucrat la aducerea la viață a Sprout School Supplies, în timp ce își menține încă locul de muncă cu normă întreagă la Crucea Roșie Americană. La urma urmei, el nu a avut nici o capitală exterioară să menționeze și a trebuit să booteze toate operațiunile.

Au trecut zece luni până când și-a pus la cunoștință și a început să-și concentreze activitatea cu timp îndelungat asupra afacerii sale.

M-am prins să vorbească prin el experiență cu platforma de comerț electronic, scalarea vânzărilor, componenta filantropică și multe altele.

Trevor Seret, co-fondator, Sprout School Supplies

Achiziționați impactul plăților asupra profitului, treceți la BigCommerce

În 2013, site-ul Sprout School Supplies a lansat pe Shopify. La început, Shopify a avut o lipsă de caracteristici dar în realitate nu a afectat prea mult afacerea. Am reușit să lucrăm în jurul sau să folosim aplicații terță parte.

În cele din urmă, pe măsură ce am scalat și am crescut, a devenit mai mult o problemă. A trebuit să personalizăm site-ul nostru și, pentru a face acest lucru, aveam nevoie de un dezvoltator care era fluent în limbajul de codificare al Shopify, denumit Liquid.

Dupa obtinerea unor citate care au inceput la 50.000 de dolari, a fost complet in afara bugetului, asa ca am decis sa evaluam optiunile noastre.

O caracteristică foarte importantă pentru noi a fost capacitatea de a crea opțiuni de produs și de a colecta detalii despre produsele specifice opțiunilor pentru produse, astfel încât clienții să poată introduce informații asociate kitului individual de aprovizionare.

Această caracteristică necesită personalizare și dezvoltare pe platforma Shopify a venit standard cu un plan BigCommerce.

Când colectați zeci de mii de comenzi, familii care au mai mult de un copil, au fost mai mult de un nume de student sau informații de identificare pentru a fi incluse cu o comandă.

În magazin, a existat un singur câmp pentru aceste informații. Nu a fost posibilă gestionarea corectă a informațiilor în acest fel.

Un alt motiv pentru care am vrut să părăsim Shopify a fost din cauza plăților Shopify. Procesorul de plăți Shopify este Stripe și aceasta este singura opțiune pe care o ai atunci când vine vorba de procesarea plăților. Când sunteți o afacere mică și venitul dvs. este scăzut, nu este un factor semnificativ.

Cu toate acestea, pe măsură ce creșteți, procentele, în special la un nivel brut, încep să influențeze din ce în ce mai mult profitul total. Acestea devin sute, mii sau zeci de mii de dolari, în funcție de veniturile de pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Echipa de asistență tehnică din clasa mondială a echipei BigCommerce

Ceea ce ma atras cu adevarat la BigCommerce este echipa de suport clienti. Echipa de suport tehnic este incredibilă și fantastică. Nu am avut niciodată o experiență complet pozitivă și este disponibil 24 de ore din 24 și am folosit acel suport 24/7!

Cred că fiecare antreprenor la un moment dat se trezește la ora 3:00, încercând să găsească o problemă cu site-ul web care trebuie să se fixeze "imediat".

Sunt multe lucruri minunate despre comerțul electronic, dar un dezavantaj este că trebuie să fii deschis pentru afaceri în orice moment.

Dacă există o problemă, simțiți asta foarte repede.

Când mesajele de e-mail ale clienților încep să se încurce, "am probleme cu plățile mobile. Cartea mea de credit a fost respinsă, "această presiune se dezvoltă foarte rapid. BigCommerce a fost întotdeauna acolo dintr-un aspect de suport tehnic pentru a ajuta la rezolvarea acestor întrebări imediat.

Aș spune că probabil am sunat linia de asistență tehnică BigCommerce de peste 50 de ori, iar 95% din acea persoană cu care am vorbit a fost capabilă să răspundă la întrebarea mea și să rezolve problema mea la telefon în 15 minute sau mai puțin. Dacă nu, au escaladat problema și au pus în legătură cu cineva care știa cum să remedieze problema. Cred că am experimentat doar o problemă care a durat mai mult de 24 de ore. Toate celelalte probleme, cineva cu BigCommerce ma ajutat să rezolv.

Arhitectura de date ajută la eficientizarea managementului inventarului

Am lucrat cu Andrew Riggins la OBundle pentru a proiecta un site web cu navigare ușoară pentru a asigura o experiență extraordinară a utilizatorului. Andrew mi-a informat că ei fac doar dezvoltarea pentru site-urile BigCommerce.

Această aprobare și un cost mult mai mic sunt motivul pentru care am decis să mergem cu BigCommerce.

El a adăugat funcționalitatea care solicită un cod școlar pe pagina de pornire. Această caracteristică simplifică procesul pentru clienții noștri. Modul în care suntem capabili să gestionăm datele este foarte eficient și datorită modului în care ne-am proiectat arhitectura de date pentru a funcționa, codul nostru școlar este asociat direct cu codurile noastre SKU și din perspectiva managementului inventarului, cele două aspecte sunt complementare fiecare.

Sfaturi pentru alți întreprinzători

Experimentați în mod constant, dar faceți-l mic. Întotdeauna încercați să faceți greșeli atunci când mizele sunt scăzute.

Regula 80/20: Întotdeauna prioritizați clienții în legătură cu creșterea economică.

Este mai bine să aveți 80% dintre clienții dvs. potențiali cu satisfacție de 100%, decât 100% dintre clienții dvs., cu o satisfacție de 80%. Dacă vă concentrați pe satisfacția de 100%, creșterea va veni.

Nu puteți învăța să înotați de la o carte. Ieșiți acolo și începeți să încercați să vă vindeți produsele imediat, apoi analizați cu atenție acest feedback.

Tranziția de la un loc de muncă la un antreprenorial este ca un artist trapez care eliberează un bar pentru al apuca pe celălalt – știi când ești gata și la momentul potrivit, trebuie doar să renunți.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *