Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este o artă în care oricine poate să se împrietenească în elementele de bază.

Este dificil (dar profitabil) să stăpânești fiecare nuanță a algoritmilor SEO și a motoarelor de căutare.

Acesta este motivul pentru care majoritatea informațiilor web despre SEO sunt eronate.

De ce atâtea mituri?

Google a făcut această afirmație 10.000 de semnale să influențeze rezultatele căutării.

Pentru început, este un lucru foarte dificil pentru ca cineva să știe cu adevărat. Câte liste de 10.000 îți poți recita din memorie?

Nu este doar faptul că SEO este dificil. Există o mașină mare care declanșează dezinformarea SEO ca și cum ar fi treaba cuiva.

Și pentru unii, este cam așa.

Iată de ce există atât de multe mituri SEO.

1. Economia Hustler.

Este nefericit, dar este profitabil să propagăm mituri SEO.

S-ar putea să fi văzut povestiri despre FTC închizând înșelătoriile robodale de la companiile care pretind literalmente fi Google.

Nu se termină acolo. În vârstă de Săptămâna de lucru de patru ore, toată lumea vrea totul mai rapid.

Piața cere acest lucru, astfel încât întreprinderile să vândă această realitate alternativă ca un sortiment de produse SEO.

În 2019, mai mulți proprietari de afaceri nu au o înțelegere a SEO decât să o dețină.

Poate nu este întotdeauna așa. Dar pentru moment, multe dintre cele mai mari companii de SEO rămân mașini de dezinformare intenționate.

2. Jocul de telefon.

În 2015, MarkingProfs estimate că 2 milioane de postări pe blog au fost scrise zilnic.

Una dintre cele mai puternice surse de informații privind optimizarea motorului de căutare provine de la câțiva creatori de conținut proprii ai Google.

Sfatul lor poate fi de ajutor. Dar de multe ori este vag și ambiguu.

Copywriterii care raportează despre acest lucru sunt rareori SEO-uri profesionale.

Ei interpretează greșit aceste informații. Ceilalți bloggeri citesc și interpretează greșit acest lucru. Sensationalismul tinde să atragă practicitatea, iar sfaturile care ajung în zona principală sunt rareori utile.

3. Evoluția.

SEO sa schimbat.

Google a fost clar despre locul în care se îndreaptă: doresc să recompenseze site-urile care sunt în mod firesc cea mai relevantă și populară soluție la probleme foarte specifice.

Semnalele lor de clasificare sunt, de fapt, în mare parte aceleași.

Este vorba despre cuvinte, cod și construirea de legături. Dar au reușit să-i gestioneze.

Ca atare, sfaturile SEO devin invechite.

De exemplu, a existat un moment în care un link către magazinul dvs. ar putea fie să fie de ajutor fie să nu merite nimic. La urma urmei, nu controlezi cine te leagă de tine.

Actualizarea Google Penguin 2013 a schimbat acest lucru și a introdus sancțiuni pentru link-uri externe, alături de un instrument manual pentru a le discredita.

Debunking Miturile SEO

Știm despre sute de factori de clasificare. Ele sunt influențate în mii de moduri.

În același sens, există sute de mituri SEO.

Am verificat-o sute dintre cele mai populare mituri utilizând în primul rând pilitura de brevete, declarații de la Google și metoda științifică ca probă.

Nici unul dintre cele de mai sus nu este perfect perfect. Dar acestea tind să fie cele mai bune surse.

Ce veți găsi mai jos sunt miturile la nivel înalt, adesea comise de agenții, brandurile arse de strategia de SEO rău și altele asemenea.

Nu vom trece adânc pe meta descrieri sau pe care motoare de căutare pentru a optimiza pentru (Google!), Strategia generală de marketing digital, rata de respingere sau ratele de clic, sau ideea foarte slabă de umplere a cuvintelor cheie.

În schimb, aici sunt 10 dintre cele mai comune și ușor discutate mituri SEO.

1. Densitatea cuvintelor cheie îmbunătățește foarte mult clasarea paginilor.

Pe de o parte, contează cuvintele cheie.

Folosindu-le temeinic și frecvent. Dar urmărirea unui procent exact al cuvintelor cheie în textul unei pagini nu este.

În cazurile extreme, este dăunător.

Două motive.

Primul, Google ne-a spus de fapt că folosesc ceva numit TF-IDF în schimb.

Este vorba de Frecventa Term-Frecventa inversa a documentelor. Google vorbește despre acest lucru în brevet US 7996379 B1 și mai elaborat în o postare pe blog din 2014.

Tot ce trebuie să știți este că încă descrie densitatea (frecvența). Aceasta este partea "TF". Dar ei fac acest lucru în contextul a ceea ce este de fapt normal în comparație cu restul paginii web.

Deci, dacă ratați cuvintele cheie specifice la un nivel neobișnuit pentru un subiect sau începeți să observați despre densitatea de adverbi, Google vă percepe site-ul ca pe o depășire manipulativă și nu o resursă mai relevantă.

Al doilea, Google recunoaște sinonimele, cuvântul "s" și "ing", precum și alte variante de limbă. Aș spune chiar că acesta este singurul domeniu pe care l-au îmbunătățit cel mai mult de-a lungul anilor.

La mijlocul anilor 2000, a fost extrem de eficient să păstrați densitatea de cuvinte cheie de aproximativ 5,5% pentru cele mai multe fraze legate de achiziție.

După aproximativ 6% -7%, în funcție de subiect (TF-IDF și toate), te-ai lovit cu o pedeapsă și ai grijă ca clasamentul să dispară în totalitate.

Aceste tactici nu mai funcționează. Cel puțin, nu pur și simplu. Activitatea constantă a Google privind recunoașterea tiparelor de limbă naturală este motivul pentru care.

2. Semnalele sociale reprezintă un factor de clasificare.

Asta e lipicioasă, așa că auzi-mă.

De la începutul anilor 2010, fiecare blog de optimizare pentru motoarele de căutare a fost redat în postări despre semnalele sociale.

Aceste posturi teoretizau că Google a măsurat profund cu totul de la numărul dvs. de adepți la alegerea slabă a filtrului Instagram.

Majoritatea a fost greșită atunci. Cei care încă o fac în prezent sunt în mod greșit greșiți.

Pentru un timp, Google+ a fost un lucru.

Un concept numit "autoritate", în care Google a încercat să-și dea seama ce creatori de conținut individual au fost pe social media, și să urmărească / recompenseze că … asta a fost un lucru.

Micile butoane "+1" de pe pagina cu rezultate au fost chiar (pe scurt) un lucru.

Toți au plecat acum.

Google și Twitter au a avut o relație on / off cu datele despre Twitter ale lui Twitter. Și "social" poate însemna multe lucruri.

În mare parte, înseamnă legături: link-uri către articolele dvs. de pe un site de social media și linkuri interne, care indică acele linkuri, atunci când câștigați adepți, din cadrul acelor site-uri sociale.

Știm că backlink-urile sunt un factor de clasificare. Știm că mass-media sociale pot avea un impact pozitiv, direct și indirect, asupra legăturilor. Dar asta este.

Social media popularitate corelează cu popularitatea link-ului, dar și Kylie Jenner. Fiind Kylie Jenner nu este un factor de clasificare.

3. Linkurile nu contează.

Google Gary Illyles ne amintește De 10 ori pe an, că PageRank este încă unul dintre factorii de top din Google.

PageRank este doar despre legături și construirea de link-uri. Este în centrul modului în care popularitatea modelelor Google.

Spre deosebire de conținut, este un singur element al Google care este dificil de joc la scară.

Nu pleacă.

Dacă nu contează cât de multă inteligență artificială, căutare vocală sau purtători de purtare sau orice altceva devine tema SEO la modă a zilei.

Link-urile reprezintă cea mai bună intrare pe care Google o are pentru a înțelege cât de popular este ceva pe web.

Atâta timp cât există o rețea web, asta va fi adevărat.

4. Conținutul nu contează.

Dacă legăturile reprezintă cea mai bună măsură de autoritate Google, conținutul este cea mai bună măsură de relevanță.

Conținutul (în cea mai mare parte) informează Google cu privire la ce căutări să vă clasificați site-ul. Link-uri (în majoritatea cazurilor) spuneți Google cât de înalt este să-l clasați.

Nu-mi pot imagina că acest lucru este într-adevăr controversat, dar merită reiterat, deoarece "conținutul este mort" și "link-urile sunt morți" sunt încă două dintre cele mai populare mantre de optimizare a motoarelor de căutare.

Uimitor, în același timp.

Motivul este destul de simplu.

Prea mulți agenți au un interes în a vă spune că SEO este mai simplu decât este.

Dacă nu sunt buni să facă, să vorbească sau să scrie despre crearea de conținut, desigur, ei vor încerca să te vândă pe legături. Și inversul este adevărat.

Maddy Osman

"Dacă vă concentrați doar pe backlink, neglijezi experiența obiectivului tău final: o ființă umană.

Dacă nu există conținut, vizitatorii trebuie în esență să se orienteze prin procesul de vânzări în întregime pe cont propriu, fără prea multe pentru a le ajuta să ia o decizie. Și dacă nu există nimic care să le ajute să le mute spre vânzare, probabil că nu o vor face. "- Maddy Osman, SEO Strategist Content, The Blogsmith

5. SEO este o activitate unică.

Din experiența mea, există două paradigme SEO.

Primul, pe care îl vedeți cel mai mult de la agențiile de creație și furnizorii de software pentru SEO.

În această lume, SEO este un set de cele mai bune practici simple. Sunt 10 sau 20 de lucruri pe care le puteți obține de la un simplu audit relativ fără minte.

Uite, am înțeles. Asta are un loc. Dacă SEO este o bună practică rapidă, atunci sigur, faceți-o o dată și uitați de ea.

Dacă construiți un nou site web, tu avea să se uite la ea în acest fel. În caz contrar, nu sunteți niciodată terminat și gata să lansați.

Adevărul este, totuși, că tu sunteți nu ați făcut niciodată dacă vedeți SEO ca o activitate competitivă.

Dacă Google are 10.000 de lucruri (așa cum am acoperit), aveți întotdeauna o oportunitate.

Asta este adevărat până când site-ul dvs. este tencuite pe tot parcursul paginii 1 pentru tot ceea ce ați putea beneficia eventual în clasament.

Aceasta este de obicei 10 sau 100 de mii de variante de cuvinte cheie.

Dacă cineva se situează mai bine decât dvs. în Google, asta nu este doar modul în care este.

Există o ecuație matematică în joc. Și tu ai influență asupra practic unic fiecare variabilele sale.

"SEO este o investiție pe termen lung. Când vă conectați pentru o campanie de SEO, spuneți: "Folosesc acest procent din bugetul de marketing pentru ca site-ul meu de voință să fie mai puternic de la 6 luni la un an de acum înainte". – Joe Chilson, Head Writer și Project Manager . Agenția Digitală

6. Doar poziția # 1 pe Google contează.

Este adevărat că, în majoritatea studiilor, poziția # 1 organică (neplatita) oferă 35% din clicuri și cade în mod dramatic de acolo. De la aproximativ 15%, până la 10% și până la 2% în partea de jos a paginii 1.

De asemenea, asta doar 3% -4% din clicuri accesați anunțurile Google.

Consumatorii inteligenți pot separa care este emisiunea T.V. și care este cea comercială.

Puține rezultate Google sunt în continuare doar 10 link-uri albastre. Începând cu anul 2019, există sute de funcții suplimentare de căutare (și numărare).

Utilizarea date structurate, brandurile pot face îmbunătățiri simple, cum ar fi asigurarea faptului că motorul dvs. de revizuire poate afișa acele stele mici de recenzie galbene pentru produse.

Sau, poate fi la fel de elaborat ca apare de 4 până la 5 ori pe pagina 1 în toate descrierile diferite.

7. Cumpararea a 20.000 de backlinkuri pentru 10 dolari va functiona.

Ați luat în considerare cumpărarea de backlink-uri în vrac?

Prin definiție, cu cât este mai ușor un link, cu atât mai rău este legătura.

În parte, pentru că acesta este modul în care funcționează PageRank.

Cele mai multe link-uri de pe o pagină, cu atât mai puțin aceste link-uri merită.

Dar există o altă realitate care nu se ocupă cu proprietarii de afaceri până când nu este prea târziu.

Dacă ați cumpărat vreodată en masă … ați văzut cine de asemenea devine link-uri de pe aceleasi site-uri?

Toata lumea. Începând cu cel mai rău dintre cele mai rele.

Dacă o legătură este disponibilă oricui, prin definiție, acesta este un link rău.

Google numește aceste site-uri "gratuit pentru toate (FFA)". Sunt încărcate cu filme porno, pilule și o multitudine de alte lucruri supărătoare pe care, probabil, nu doriți să le vedeți.

În cel mai bun caz, asta e lipsit de valoare.

Cel mai rău caz, te poți găsi într-o gaură de SEO care ar putea dura ani să se sapă înapoi.

8. Utilizarea Google Ads va crește rangul organic.

Ați auzit acest lucru foarte mult de la agențiile PPC.

Nu este adevarat. Macar, potrivit Google.

Ar putea fi făcut un caz care apare în ambele anunțuri și organic înseamnă mai multe clicuri globale.

Sursa de acest studiu este în mod natural părtinitoare, dar spun că cumpărarea anunțurilor ar putea face acest lucru.

Rata de clic este un factor controversat de clasificare, cu unele dovezi incontestabile. Dar nu există dovezi care să sugereze că anunțurile Google vor îmbunătăți în mod direct clasamentul dvs. de căutare organică.

"Anunțurile plătite vă pot ajuta să identificați și să rafinați cuvintele cheie pe care doriți să le vizați în mod organic, dar campaniile plătite nu vor îmbunătăți în mod automat clasamentele dvs. organice." – Ailsa Chibnall, Border7

9. Mobile-primul este irelevant.

Actualizarea Mobile 2018 a fost una dintre actualizările cu impact din ultimii ani.

Majoritatea nu o înțeleg. Google a discutat despre prietenia cu mobilitatea ca un factor din anii 2000.

Se potrivește exact în conformitate cu zeci de factori de experiență pe termen lung ai utilizatorilor.

Mobile-First nu a recompensat mari experiențe mobile atât de mult încât a pedepsit conținutul care a fost invizibil pentru mobil.

Toate site-urile care utilizează solicitări media pentru a ascunde anumite secțiuni de pe mobil? Traficul lor a căzut de pe o stâncă.

Poate că ai fost unul dintre ei?

10. SEO nu funcționează.

Servicii SEO.

Potrivit lui Borrell Associates, SEO va fi o industrie de 80 miliarde dolari până în 2020.

Nu este greu să testezi elementele de bază. Aruncați o mână de cuvinte cheie pe o pagină. Așteptați o lună sau două. Vor începe să se califice.

Puteți desena câteva sute de clicuri în acest fel într-o chestiune de ore.

Comparați-le cu ceea ce vă va fi costat Planificatorul de cuvinte cheie pentru anunțurile Google. Cele mai multe căutări comerciale costă 5 $ sau 10 $ pe clic.

Aceasta este o sumă de 1000 – 2000 USD în plasare publicitară pe care o dețineți acum și nu trebuie să închiriați în fiecare lună.

Marcile mari incepe sa o inteleaga.

Ei angajează echipe întregi de SEO. Titlurile de locuri de muncă precum "taxonomistul" sunt din ce în ce mai populare pentru a servi roluri SEO specializate.

Pe "SEO este mort"

"Nu știu dacă acest lucru este un" mit "în sine sau dacă este vorba doar de marketeri cinici care încearcă să creeze clicuri pe un titlu senzațional, dar SEO nu este" mort ".

Acest titlu este folosit pentru multe lucruri în marketing (de exemplu, am văzut multe posturi de "formulare sunt moarte". Ei nu sunt.

De fapt, SEO unul dintre câteva canale de creștere scalabile pentru companiile din unicorn.

Nu este vorba numai de startups bine finanțate sau de jucători mari. Toate companiile pentru care am lucrat (LawnStarter, CXL, HubSpot) au fost în mare măsură susținute de achiziția organică (SEO și marketing de conținut).

Am consultat pentru mai multe întreprinderi mici (de multe tipuri, inclusiv comerțul electronic, SaaS, servicii etc.) și am făcut-o venituri crescute în primul rând prin conținutul și strategia SEO.

Oricând ați citit un mesaj despre cum "[X Marketing Tactic] dacă Dead, realizează că este scris fie un marketer ineficient, fie un comerciant cinic care caută clicuri, sau canalul a murit de ani de zile înainte de scrierea articolului. SEO este în viață și bine. "Alex Birkett, directorul de marketing al companiei de creștere, HubSpot

Stati inaintea Curbei SEO.

SEO evoluează și ar trebui, de asemenea.

Marcile recruteaza echipe de profesionisti, dar este dificil sa stii in cine sa aveti incredere.

Chiar dacă SEO nu este în centrul atenției, merită să fiți capabil să vedeți prin dezinformarea, contradicțiile și agresorii.

1. Ascultați (cu atenție) Google.

Urmăriți propriile bloguri Google, YouTube și Twitter.

Ascultați oameni precum John Mueller, Gary Illyes și Danny Sullivan.

Sunt implicați impresionant în comunitate și oferă mult mai multe informații decât ne datorează.

După cum știți, realizați că Google în sine este complicat. Nu este gestionată de o singură persoană, iar angajații Google se contrazic frecvent.

Respondenții Google răspund frecvent la întrebările directe despre SEO cu "credem că ar trebui …", nu pentru că așa e rangul lor, ci pentru că ar putea fi mai puțin manipulativ pentru rezultatele lor.

2. Alegeți-vă cu atenție experții.

În aproape 17 ani de SEO, nu pot numi un SEO profesionist care sunt de acord cu 100% din timp. Sunt doar câteva selectate care sunt de acord cu 95%.

Și asta face parte din distracție. SEO este opac.

De aceea, atunci când verificăm SEO, se potrivește cu o scară de încredere.

Mulți dintre oamenii pe care i-am învățat sunt destul de liniștiți în aceste zile, dar uneori activi.

Oamenii ca Aaron Wall, Todd Malicote, A.J. Kohn și alții.

În momentul în care am făcut acest lucru, se pare că două generații întregi de SEO'ers au venit și au plecat.

De asemenea, realizați că cei mai mulți bloggeri și vorbitori își optimizează afacerea pentru succes în mod diferit față de dvs.

Există două industrii SEO. În fiecare an există sexy noi tactici SEO care sunt sălbatic ineficiente sau pur și simplu nu funcționează într-o industrie care nu este totul despre a face optimizarea motorului de căutare pentru SEO pentru a vorbi despre SEO mai mult.

Este distractiv să urmăriți acele lucruri, dar poate că nu este pentru dvs. Păstrați la sisteme.

3. Continuați să experimentați.

Încercați lucrurile.

O mulțime de SEO pe pagina este foarte simplu să încercați, să așteptați câteva luni și să vedeți. Multe dintre cele mai creative strategii SEO încă beneficiați doar de luarea acelor fotografii bine educate în întuneric.

Dacă timpul și resursele permit acest lucru, păstrați un site web dublu sau o marcă.

În cele din urmă, vorbiți despre experiențele dvs. cu colegii. Încearcă lucruri despre care probabil că nu te-ai gândit să conduci traficul.

Fii consistent. Cercetați-vă. Repeta.

Cel mai mare mit pe care îl văd este că SEO este greu.

Există atât de mulți "guru" și "experți" care fac ca SEO să pară ca știința rachetelor când nu este într-adevăr.

Am reușit să capturam cu ușurință poziția 0 (secțiunea fragment) pe Google în numai 2 zile, păstrând strategia SEO foarte simplă.

  • Alegem cuvintele cheie pe care vrem să le facem după.
  • Noi Google aceste cuvinte cheie și pentru a găsi cel mai bun conținut care apare deja pentru termenul de căutare respectiv.
  • Apoi, construim conținut care este puțin mai bun (și mai bine poate fi doar structural, adică mai multe etichete Titlu în termenii corecți) decât conținutul existent și vom arunca o secțiune de întrebări frecvente care include etichete de titlu pentru întrebările "Oamenii se pot întreba" pe care le vedeți pe Google pentru termenul dorit.

Apoi, așteptăm și vedem ce se întâmplă. Dacă începe să se clasifice, vom continua să construim acel conținut sau, dacă este o listă, s-ar putea să găsim conținut nou la care să ne conectăm.

De exemplu, să spunem, vreau să se clasifice la "cele mai bune pantofi de alergat Nike".

Voi începe cu googling pentru acest termen și ceea ce voi descoperi este că cea mai mare parte a conținutului de top este listicles, adică top 10 pantofi de alergat Nike. Apoi, încep să-mi construiesc propria modelare a conținutului oamenilor deja clasați.

Apoi, odată ce am terminat, voi începe să integrez o întrebare frecventă bazată pe secțiunea "Oamenii se pot întreba, de asemenea" pe Google, și anume "Care sunt cele mai confortabile pantofi de alergat Nike?" Și "Care este cel mai bun pantof Nike pentru distanțe lungi alergare".

Acum, stau în spate și aștept ca articolul să fie rangat. Odată ce începe să se poziționeze, aș putea asigura plasarea sa prin extinderea conținutului respectiv cu link-uri către recenzii individuale ale pantofilor pe care i-am menționat în lista mea.

În ansamblu, această strategie este extrem de eficientă și, mai important, nu este știința rachetelor.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *