Smartphone-urile sunt, probabil, dispozitivele cele mai personale ale consumatorilor, pur și simplu pentru că majoritatea dintre noi centralizează viețile noastre pe ele: comunicare interpersonală, social media, e-mail, bancar și multe altele live pe ecranele noastre inițiale și sunt accesate doar cu un robinet sau două.

Atunci când utilizați un supercomputer de dimensiuni de buzunar pentru a organiza cele mai importante puncte de contact din viața dvs., vă așteptați la acel nivel de confort și personalizare pentru toate utilizările telefonului dvs. smartphone.

Accesați aplicația de vânzare cu amănuntul.

În calitate de comerciant cu amănuntul, știți că clienții dvs. investesc mult timp, încredere și imobiliare în telefon pentru a descărca aplicația dvs., a se angaja cu funcțiile pe care le-ați încorporat în ea și a le preda informații personale pentru plată și livrare.

Acest angajament față de cumpărături mobile oferă o dorință deosebit de puternică pentru confortul și personalizarea oferite de orice tip de aplicație.

Dacă clienții dvs. sunt dispuși să vă lase să introduceți dispozitivul cel mai personal, trebuie să returnați favoarea, făcând experiența clienților din aplicație la fel de simplă și personală ca și celelalte aplicații pe care le-ați descărcat înainte.

O experiență remarcabilă a clienților implică crearea de evenimente pentru clienți care sunt relevante pentru nevoile lor individuale și produsele pe care le doresc.

"Evenimentele" nu sunt doar promoții în magazin – ele sunt și ele importante mărci de comerț electronic, și poate include un inventar atrăgător al produselor, un mod gratuit de cumpărare, un suport excelent pentru clienți, vânzări lucrative și o personalitate de brand care face ca fiecare client să se simtă ca un VIP.

Toate aceste aspecte ale unei experiențe excepționale a clienților se traduc într-un premiu mare pentru dvs., distribuitorul: loialitate sporită a clienților care are ca rezultat repetați achizițiile și o mare reputație prin recenzii și cuvânt-of-mouth.

Cu toate acestea, odată ce aplicați aceste cerințe pe o platformă la fel de personală ca o aplicație mobilă, aceasta poate deveni puțin complicată în această lume curajoasă de cumpărături online.

Dar, odată ce sunteți echipat cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a executa o strategie solidă pentru aplicații, veți realiza că va veni la fel de natural ca orice alt canal de vânzări pe care îl desfășurați în prezent.

Cum experiența clientului diferă de serviciul de relații cu clienții?

Serviciul clienți este un pilon obligatoriu din orice canal de vânzări.

Politicile de servicii pentru clienți și angajații dvs. sunt acolo pentru a rezolva probleme cum ar fi o problemă de plată sau o eroare în platforma dvs. de comerț electronic.

Cu toate acestea, experiența solidă și strategică a clienților contribuie la prevenirea acestor probleme.

Cand tu prioritizați confortul și personalizarea în experiența clienților din aplicația dvs., ar trebui să faceți cât mai ușor călătoria clientului, garantând că plățile sunt mai dureroase decât oricând și luând în considerare fiecare client individual și nu clientela dvs. ca un întreg ambiguu.

10 idei pentru a îmbunătăți experiența clienților din App

Deci, ceea ce face aplicațiile de vânzare cu amănuntul o provocare diferită site-uri de comerț electronic?

Aplicațiile mobile oferă caracteristici pe care desktop-urile și site-urile mobile nu pot pur și simplu – și la fel de descurajante ca sună, puterea aplicației în angajarea în conducere și retenţie ar trebui să fie suficientă motivație pentru a cunoaște aceste caracteristici.

Din fericire pentru dvs., avem toate informațiile de care aveți nevoie – și o mulțime de idei despre cum să maximizați aceste caracteristici pentru a converti vânzările și pentru a vă menține clienții înapoi pentru mai mult.

1. Optimizați vizibilitatea aplicației dvs., oferind utilizatorilor potențiali de aplicații o previzualizare a experienței pe care aplicația dvs. o poate oferi.

Știți deja despre SEO.

Faceți cunoștință cu ASO-optimizarea magazinului de aplicații.

Se bazează pe același principiu ca SEO: face ca canalul dvs. de vânzări să fie cât mai vizibil posibil în rezultatele căutării, în anunțuri și multe altele.

Cumpărăturile mobile caută deja Magazinul de aplicații și magazinul Google Play pentru cele mai recente opțiuni de cumpărături.

Vor să știe despre aplicația dvs., dar vor să știe în special despre experiența pe care o veți oferi.

Asigurați-vă ca aplicația dvs. să iasă în evidență și să domineți clasamentul de căutare cu câteva din următoarele sfaturi:

2. Creați un design minunat de aplicație care vă pune marca în față și centru.

Acesta este un vârf vechi pentru comercianții cu amănuntul.

Magazinele de magazine își păstrează spațiile luminoase, bine organizate și elegante.

Site-urile de comerț electronic investesc foarte mult în asigurarea faptului că paginile lor web sunt moderne, atractive și ușor de navigat.

Aplicația nu face excepție.

Faceți-vă timp pentru a utiliza imagini frumoase, pentru a selecta fonturi ușor de citit și pentru a îmbrățișa branding-ul pe care îl iubesc clienții dvs. pe fiecare pagină din aplicația dvs.

Comerciant puternic din BigCommerce Princess Nail Supply a respins ideea că B2B este stoic și plictisitor.

Păstrarea cu branding-ul lor regal, au creat o aplicație atractivă, colorată, creativă, și își prezintă produsele în mod minunat.

aplicații de comerț electronic prințesă de aprovizionare unghiilor
aplicații de comerț electronic prințesă unghii de aprovizionare 02

3. Faceți călătoria dvs. cât mai intuitivă posibil.

Mobilul poate fi destul de coplesitor – deși ecranul tactil ne pune controlul deplin, poate permite și o anumită confuzie în timp ce încercați să deschideți meniuri, să atingeți filele și multe altele.

Cheia aici este să vă asigurați că aplicația dvs. este intuitivă pentru cumpărători, adică că aplicația dvs. are sens pur și simplu pentru utilizator.

Organizați-vă pagina de pornire pentru a vă prezenta cele mai bine vândute sau produse relevante sezonier.

Aveți o pagină de categorie, astfel încât cumpărătorii pot merge direct la pantofi pentru femei, de exemplu, fără a fi nevoie să căutați prin întreaga aplicație.

O altă idee bună este să plasați o bară de căutare într-o locație proeminentă (vă recomandăm partea de sus a aplicației dvs.), astfel încât, dacă au un produs exact, o categorie sau chiar o culoare în minte, pot să-și urmărească cu ușurință dorințele.

Comerciant BigCommerce Enduku Racing Piese vinde exact ceea ce sugerează numele lor – piese auto pentru o mare varietate de modele și modele de autoturisme.

În consecință, aceștia aveau nevoie să creeze călătoria logică a aplicațiilor, care ar încânta mai degrabă decât să-i frustreze pe clienți.

Ei au implementat cu succes acest lucru în aplicația lor cu liste de categorii bazate pe tipuri de autoturisme, tipuri de piese și multe altele.

aplicații ecommerce enjuku racing 01
aplicații de comerț electronic enjuku racing 02

4. Deplasați decalajul dintre toate eforturile de publicitate cu caracteristici specifice aplicațiilor.

Stocul dvs. se bazează pe publicitatea pe hârtie, pe afișajele magazinelor sau pe anunțurile online detaliate?

Acestea sunt concepute pentru a prinde ochiul clientului și pentru a-și stârni curiozitatea – dar prea adesea, atenția clienților se oprește acolo.

Cu toate acestea, cu puterea AdScanner, acum puteți programa marcatori în imaginile dvs. care pot fi preluate de aplicația dvs. doar cu o simplă scanare a camerei.

Odată ce clientul dvs. scanează elementul dvs. cu AdScanner, acesta va fi dus imediat la pagina de produs pentru produsul promovat.

Acest lucru elimină necesitatea navigării sau căutării în cadrul aplicației, reducând în final numărul de clicuri și nivelul efortului necesar pentru a efectua o achiziție

Puteți utiliza AdScanner pentru cataloage, pliante, materiale de transport, semne și anunțuri online.

anunțurile de anunțuri de comerț electronic

Desigur, dacă nu aveți o campanie publicitară robustă, puteți adăuga întotdeauna coduri QR la materialele dvs. de ambalare și altele asemenea.

Codurile de coduri de tip "QR" sunt pe piața asiatică și, din moment ce Apple a programat un scanner de cod QR în dispozitivele iPhone, încep să se întoarcă pe piața occidentală.

Programați un cod QR pentru a deschide o anumită pagină de destinație în aplicația dvs. sau pentru a aplica un cod de reducere la căruțele clienților dvs. – vă vor plăcea comoditatea și recompensa.

5. Profitați de automatizarea notificărilor push pentru a răspunde în mod special clienților.

Transmiterea notificărilor – acele mesaje mici de la aplicațiile care apar pe ecranul de blocare – sunt considerate în general ca fiind un glonț de argint al aplicației pentru vânzări.

Consumatorii le iubesc la fel de mult ca și comercianții de telefonie mobilă, deoarece sunt chiar definiția personalizării.

Notificările Push au întotdeauna potențialul de a face un client să se simtă special – și care conduce deschiderea aplicațiilor și conversiile de vânzări.

Mesageria automată poate părea contrariul personalizării, însă aplicațiile mobile sunt foarte asemănătoare anunțuri direcționate pe care le vedeți pe FacebookEle urmăresc datele și comportamentul clienților pentru a vă ajuta să vizați și să retrimiteți clienți specifici și elementele în care v-au indicat un interes. Mesageria automată are o varietate de utilizări, printre care:

 • Direcționați utilizatorii pe baza segmentelor de utilizatori pe care le-ați creat în administratorul aplicației, inclusiv genul, locația și tipul de smartphone.
 • A alerga utilizatorii la vânzări sau promoții pentru elementele pe care le-au marcat ca "favorite" în aplicația dvs.
 • Reamintind utilizatorilor că au lăsat un articol în coșul de cumpărături fără a le cumpăra.
 • Trimiteți un "salut" prietenos utilizatorilor care nu au deschis aplicația dvs. într-un timp. (Puteți să decideți pentru dvs. ce înseamnă "un timp" pentru marca dvs.)

Retailer BigCommerce Șapte firme de îmbrăcăminte are o campanie robustă de notificare prin împingere care declanșează deschiderea și veniturile. După cum se demonstrează mai jos, uneori cele mai simple notificări automate de împingere pot face ca un client să se simtă ca un VIP.

anunțurile push push aplicații de comerț electronic

6. Utilizați notificări push unice pentru a prinde ochiul clientului.

Da, chiar și o sesizare de notificare prin push către toți clienții dvs. poate oferi acea experiență personalizată a clienților pe care cu toții ne dorim ca și consumatori.

Vom sublinia din nou strategia de împingere a Companiei de îmbrăcăminte din Seven Clothing Clothing, deoarece arată cum pot fi notificările flexibile de împingere.

Șapte îmbrăcăminte este comerciantul cu amănuntul al popularului show Network Network Numărătoare de mașini.

Deoarece spectacolul are un public serios dedicat, Seven Clothing utilizează acest lucru pentru a crea mesagerie specială pentru cei mai mari fani ai săi.

Când clienții văd acest lucru, ei simt că marca le vorbește –desigur își amintesc că premiul GTO-67 – ce fan nu ar fi?

7. Incentivați clienții dvs. ori de câte ori puteți.

Ce vor cei mai mulți clienți de la brandurile pe care le iubesc?

Ofertele bune, bineînțeles!

Cu o aplicație și puterea de notificări push, aveți întotdeauna posibilitatea de a oferi reduceri lucrative și multe altele.

Exemplele includ:

 • Explozând o mică reducere, cum ar fi 20% din toate teasurile grafice.
 • Trimiteți o notă de mulțumire modernă după o achiziție, cum ar fi un cod promoțional, pentru o reducere de 10% a achiziției următoare a clientului.
 • Alerting clienții la transport gratuit pentru o perioadă limitată de timp.
 • Îndrăgostiți utilizatorii de aplicații inactive pentru a le face să se angajeze din nou cu aplicația dvs. – un cod promoțional, cum ar fi WEMISSYOU, poate oferi o reducere.
 • Oferind o mică reducere sau o livrare gratuită în schimbul unei revizuiri a aplicației, care va ajuta la creșterea reputației ASO și a mărcii dvs.

8. Oferiți o nouă utilizare social media cu Facebook Live și Instagram Live.

"Părțile" online sunt cea mai recentă tendință pentru comercianții cu amănuntul care au o mare importanță socială.

Sunt o modalitate de a atrage atenția cumpărătorilor pe măsură ce afișați produse noi, anunțați o vânzare, organizați concursuri și multe altele.

Utilizați aceste evenimente pentru a permite clienților să știe că aceste oferte vor fi disponibile numai în aplicație.

Acest lucru îi va face să-și dorească să descarce, să risteze și mai ales să cumpere.

De asemenea, puteți difuza notificări push în timpul petrecerii, astfel încât spectatorii să poată deschide imediat pagina de destinație a produsului pe care îl prezentați.

Cheekys a stăpânit o altă artă de marketing mobil.

Aceștia dețin evenimente obișnuite pe Facebook Live și le puteți accesa direct din aplicație, fără cautarea pe Facebook necesară.

aplicații de comerț electronic facebook live

9. Faceți comanda cât mai nedureroasă pentru clienții dvs.

Este recunoscut deschis în eCommerce faptul că etapa de plată vede cele mai abandonate căruțe.

Cu toate acestea, aplicațiile mobile sunt în mod special echipate pentru a combate acest lucru.

Există trei etape esențiale pentru achiziționarea celei mai ușoare părți din experiența dvs. de client în cadrul aplicației.

 • Utilizați puterea de conectare Facebook pentru a vă înregistra clienții și informațiile acestora.
 • Dacă vindeți produse cu preț ridicat, luați în considerare crearea unui sistem de plăți lunar, astfel încât clienții dvs. să poată accesa de fapt produsele pe care le visează. Un exemplu în acest sens este Afirmarea plăților lunare, care vă plătește pentru produs în avans, apoi colectează plățile lunare de la clientul dvs.
 • Utilizați un scaner pentru carduri de credit activate pentru a împiedica clienții să introducă numere lungi și repetitive.
 • Utilizați portofelele digitale. Clienții dvs. își încarcă deja cardurile în portofelele programate în smartphone-urile lor, indiferent dacă folosesc Apple Pay, Google Pay, PayPal sau opțiuni oferite de companii de cărți de credit populare. Acest lucru necesită doar o atingere pentru a finaliza plata – aceasta este o conversație simplă de vânzare pentru dvs.!

Magazin alimentat de la BigCommerce Zyppah oferă PayPal clienților săi care doresc o experiență de checkout cu adevărat fără probleme.

10. Când experiența clienților nu împiedică toate problemele, furnizați serviciul de relații cu clienții de care au nevoie toate mărcile.

Includeți informațiile dvs. de contact în aplicația dvs., indiferent dacă este vorba despre o linie de asistență telefonică pentru clienții dvs. pentru a apela cu probleme sau despre o adresă de e-mail dedicată rezolvării acestor probleme.

De asemenea, puteți utiliza funcții de chat, cum ar fi Intercom Live Chat, astfel încât clienții dvs. să poată vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciului clienți chiar în cadrul aplicației.

Rezumat

Marketingul pe mobil poate părea haotic pentru dvs. după ce ați citit acest articol, dar este într-adevăr o știință – un proces simplu, cu orientări pe care trebuie să îl abordați atât ca un profesionist în domeniul comerțului electronic, cât și ca un consumator însuți.

Luați ceva timp pentru a identifica ce vă deranjează și clienții dvs. despre cumpărături.

Veți vedea probabil aceleași răspunsuri.

Apoi, urmați acest ghid și dați seama cum aceste soluții pe care le-am oferit pot rezolva acele ghinturi despre experiențele clienților din alte aplicații.

Șansele sunt bune că veți fi bine pregătiți pentru a prelua magazinele de aplicații și comerțul mobil în sine, producând o aplicație superbă și funcțională care atrage descărcări și convertește vânzările.

Dar nu uitați – superputerea aplicației este păstrarea clienților.

Spațiile desktop și magazinele de cărămidă nu pot trăi în buzunarul clienților dvs. și nici nu pot comunica instantaneu clienților cu puterea notificărilor push.

Odată ce ați revoltat în clienți și le-ați dat experiențele remarcabile pe care le doresc, este timpul să vă concentrați asupra păstrării lor.

Faceți acest lucru cu o campanie inteligentă de împingere, cu o mulțime de stimulente, și mereu amintiți-le de colecții de produse noi sau de evenimente media sociale.

Clienții dvs. vor fi agățați – și veți fi la fel de fanatici în legătură cu cumpărătorii dvs. repetați.

Dacă intenționați să lansați o aplicație mobilă, vă rugăm consultați această pagină.

Vă vom oferi informații suplimentare despre aceste mașini de conversie hipermodernă, povestiri despre viața reală despre comercianții BigCommerce care s-au mutat pe mobil și apoi vă vom oferi ocazia de a ajunge la informații suplimentare.

Rețineți că nicio industrie nu a fost afectată de aplicațiile mobile. Ele sunt acum, pur și simplu, așteptările consumatorilor din întreaga lume.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *