Mirakl lansează StopCovid19.fr


Mirakl, un furnizor francez de soluții de piață, a lansat StopCovid19.fr. Platforma online, lansată în parteneriat cu guvernul francez, își propune să rezolve deficitul de produse și materiale esențiale din spitale.

Publicitate

Webinar la cerere: marca dvs. lipsește online?
Webinar la cerere: Obțineți sfaturi practice cheie despre cum să identificați și să remediați oportunitățile de vânzare pierdute în comerțul electronic și optimizați cu adevărat potențialul de vânzare al mărcii dvs. în rândul revânzătorilor. Urmăriți webinarul aici.

Platforma a fost lansată în mai puțin de 48 de ore. Potrivit Mirakl, acesta poate fi adoptat cu ușurință de alte țări care luptă împotriva coronavirusului COVID-19.

Reunirea produselor esențiale pentru combaterea COVID-19

StopCovid19.fr este conceput pentru a reuni produse de cele mai multe ori necesare în spitale în aceste perioade de deficit. Platforma își propune să pună astfel de articole mai ușor la dispoziția profesioniștilor din domeniul sănătății și instituțiilor publice. De asemenea, facilitează comunicarea între producători, distribuitori și subcontractanți.

A început cu gel, dar acum include și măști și rochii

Mirakl spune că totul a început prin concentrarea pe gelul hidroalcoolic, dar s-a extins rapid pentru a include elemente esențiale, cum ar fi măștile, mănușile și rochiile. „La Mirakl, ne simțim foarte norocoși să putem ajuta medicii și lucrătorii din domeniul sănătății francezi. Ne angajăm să oferim asistență semenilor noștri limba franceza și european cetățenii în această perioadă foarte dificilă ”, spune co-CEO, Philippe Corrot. „Scopul acestei piețe, pe care l-am creat în 48 de ore, este să organizăm lanțul valoric implementat pentru a răspunde acestei crize.”

Ne simțim norocoși să putem ajuta medicii și angajații din Franța.

Etichete

AcțiuneSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *