Microspot și-a schimbat imaginea. Compania elvețiană de vânzare cu amănuntul online se prezintă acum oficial ca un centru comercial online care nu este alimentar. Logo-ul, culorile și designul au fost schimbate pentru a oferi site-ului web aspectul unui centru comercial în locul unui retailer de produse electronice de larg consum.

Publicitate

Ghid de comerț electronic pentru conversiile de Crăciun

Vrei să îți îmbunătățești conversiile înainte de Crăciun, dar nu știi de unde să începi? Ajutor vine. Descărcați copia dvs. „Ghidul de comerț electronic pentru conversiile de Crăciun„acum.

În mai, Coop deja a transformat Microspot într-un magazin online. Dar aceasta a fost în principal o schimbare a sortimentului. Acum, aspectul site-ului web a fost, de asemenea, schimbat. Și, la începutul acestui an, linia de etichetă folosită de Microspot era „Electronica casnică la prețuri mici”, acum spune „Centrul comercial online al Elveției”. Consumatorii care vizitează acum Microspot.ch vor vedea o gamă cuprinzătoare de produse, care variază de la iPhone și mașini de cafea la vibratoare și calculatoare.

„Concentrați-vă asupra celor mai populare produse din Elveția”

Pe pagina principală, la rubrica „Despre Microspot”, afacerea deținută de Grupul Coop spune că se concentrează pe cele mai populare produse din Elveția și că, odată cu brandurile, dorește să ofere oferte atractive. „Aici, nu veți găsi doar cele mai bune produse electronice de uz casnic și de consum, ci și multe alte articole din afara electronicii care adaugă o valoare reală vieții dvs. de zi cu zi, timpului liber sau acasă.

Produse de la Coop Group

Sortimentul Microspot a fost extins și include produse din Grupul Coop, precum Coop Bau + Hobby, Import Parfumerie și Christ Uhren & Schmuck. Microspot are, de asemenea, produse de marcă privată precum Naturaline, Qualité & Prix și Oecoplan.

Logistică îmbunătățită

Conform Carpathia, compania de comerț electronic și-a îmbunătățit logistica. Produsele comandate înainte de ora 18:00 vor fi livrate în ziua următoare, inclusiv sâmbăta. Iar articolele marcate cu „Viteza” comandate înainte de prânz, pot fi livrate în aceeași zi în 11 orașe Elveţia.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *