Micolet, piața second-hand de modă din Spania, se extinde din nou în Europa. Compania este ocupată cu punerea la dispoziție a vânzărilor în Germania. Chiar acum, numai clienții din Spania își pot vinde articolele de modă prin Micolet.

Micolet este o piață online care vinde second hand la nivel european. În Regatul Unit, Spania, Franța, Portugalia, Italia și Germania, clienții pot face cumpărături pentru îmbrăcămintea pentru femei care a fost deja îmbrăcată. Dar numai cumpărătorii spanioli sunt capabili să-și vândă lucrurile prin această platformă.

Germanii pot cumpăra și vinde pe Micolet.de

Acum, în următoarele câteva luni, compania vrea pentru a începe să oferiți acest serviciu și în Germania. Aceasta înseamnă că iubitorii de modă din Germania nu numai că vor putea să vândă la modă second hand la Micolet, dar și să-și poată oferi haine proprii pentru vânzare.

Cum se lucrează la Micolet?

Vânzarea prin Micolet nu este doar un proces simplu de trimitere de către clienți a obiectelor lor nedorite. În Spania, Micolet preia hainele de la domiciliul clientului, verifică dacă articolele pot fi vândute, apoi să ia mai multe poze și să încarce totul pe piață. Dacă un alt client comandă articolul, Micolet împachetează și expediază hainele și transferă banii către vânzător. Pentru toate acestea, Micolet plătește o comision de comision.

În prezent, Micolet are peste un milion de utilizatori din întreaga lume, dintre care 40% provin din piața internă din Spania. Cota germană se ridică la cinci procente și urmează să crească semnificativ în lunile următoare, când serviciul se extinde.

Micolet în Țările de Jos și Cehia

În viitor, piața de mâna a doua dorește să se extindă. În afară de serviciul extins din Germania, Micolet este programat să lanseze Olanda și Republica Cehă în cursul acestui an. În plus, compania dorește, de asemenea, să se deschidă pe piețele non-europene în 2019.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *