iDeal, cea mai populară metodă de plată din Olanda, este utilizată din ce în ce mai mult pe dispozitivele mobile. În prezent, șapte din zece plăți iDeal se efectuează dintr-un smartphone sau tabletă. Plățile personale personale sunt deosebit de populare.

Date noi privind utilizarea iDeal au fost împărtășite de Currence, compania care se află în spatele metodei de plată populare. Potrivit acestora, anul 2018 poate fi considerat anul în care plățile mobile p2p și-au atins punctul culminant.

69,5% din plățile iDeal au avut loc pe telefonul mobil

În 2017 deja, au existat mai multe plăți iDeal efectuate de la un dispozitiv mobil decât de la un laptop sau desktop. La sfârșitul acelui an, 54,8% din plățile iDeal au avut loc printr-o aplicație mobilă. Și acum această cotă a crescut doar, în prezent 69,5% din plățile iDeal se întâmplă pe un dispozitiv mobil.

Olandezii plătesc folosind aplicația Tikkie

Currence declară că această creștere se datorează, în mare parte, creșterii popularității plăților mobile reciproce între consumatori. Ei plătesc din ce în ce mai multe sume mici prin utilizarea telefonului smartphone. Aplicația foarte populară Tikkie, care a început odată ca proiect ABN Amro, se bazează exclusiv pe acest principiu.

Aceste plăți de la consumator la consumator au reprezentat 17,5% din totalul plăților iDeal în luna decembrie a anului trecut.

2 miliarde de plăți iDeal de la începutul anului 2005

In timp ce comerțul electronic în Olanda continuă să câștige impuls, numărul de plăți cu iDeal a crescut cu 38,5%. Anul trecut, au fost făcute mai mult de o jumătate de miliard de plăți iDeal. În luna noiembrie a anului trecut, numărul total de plăți iDeal, de la începutul anului 2015, a atins pragul de 2 miliarde de plăți.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *