Primăvara își lipsește sunetul la colț, dar poate fi totuși rece. Deci, de ce nu vizitați unul dintre numeroasele evenimente interesante de comerț electronic din întreaga Europă? Ca întotdeauna, am făcut o prezentare generală la îndemână pentru dvs., astfel încât să știți când și unde are loc un eveniment de comerț electronic în această lună în Europa.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda


7-8 martie: eTail Germania – Germania

eTail Germania are o agendă completă și peste 400 de participanți. Vor fi peste 80 de vorbitori de top din industrie și mai mult de 90 de sesiuni interactive.


12 martie: OroVibe – Franța

OroVibe France este un eveniment B2B eCommerce și CRM pentru producători, distribuitori, comercianți cu amănuntul și mărci.


14 martie: Comerțul cu amănuntul fără frontiere – Regatul Unit

Retail Without Frontages reunește comercianții cu amănuntul cu piețele online și cu furnizorii internaționali de comerț electronic.


26-28 martie: Post & Parcel Europe – Spania

Acest eveniment adună 250 de giganți din industrie din posturi (inter) naționale și curieri pentru a împărtăși cunoștințele pentru a supraviețui în lumea evolutivă de livrare.


26-27 martie: E-PACK Europa – Germania

După lansarea cu succes a Summit-ului E-PACK din SUA, organizatorul Smithers Pira este încântat să anunțe prima ediție a E-PACK Europe.


28-29 martie: Conferința europeană de vânzări – Republica Cehă

Conferința europeană de vânzări este un eveniment de două zile care urmărește să unească vânzătorii Amazon chiar în inima Europei.


Vizitați evenimentele de comerț electronic din Europa

Dacă doriți să vizitați mai multe evenimente de comerț electronic în Europa, vă rugăm să vizitați site-ul nostru calendar evenimente. Dacă evenimentul dvs. lipsește, nu ezitați să Contacteaza-ne!

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *