Foarte puțini cumpărători se așteaptă să plătească prețul complet pentru produse și servicii atunci când sunt achiziționate online. Cu atât de mulți comercianți care oferă acum reduceri pentru clienți noi și cupoane digitale, este posibil să existe un cod cupon pentru a aplica pentru următoarea dvs. achiziție online.

Retailerii adaugă regulat cupoane și reduceri în strategiile lor de marketing pentru a stimula ratele de conversie a vânzărilor și pentru a crește fidelitatea clienților.

Deși reducerile sunt cu siguranță atractive pentru cumpărători, cupoanele digitale pot fi, de asemenea, un mijloc de succes pentru creșterea social media urmând și marketing prin e-mail lista sau încurajarea utilizării site-urilor mobile.

Cumpărătorii online economici știu să valorifice oferte și să utilizeze cupoane în combinație cu alte oferte și reduceri de înapoi pentru a maximiza economiile. Pentru retaileri, acest lucru ar putea însemna o vânzare mai puțin profitabilă.

Dar marketerii sunt în continuă creștere distribuirea lor de cupoane digitale (încă 27% față de anul precedent și va continua să crească) pentru a răspunde cererii consumatorilor care cumpără online și prin dispozitivele mobile.

Cum pot retailerii să ofere o strategie de cupon digital și să îndeplinească în continuare obiectivele de venit și profit? Să aflăm.

Ce sunt cupoanele digitale?

Cupoanele digitale sunt reduceri și promoții oferite de retaileri clienților actuali sau potențiali. Cupoanele digitale au cel mai adesea scopul de a încuraja un consumator să facă o achiziție pe site-ul web al retailerului, oferind un anumit procent de reducere, transport gratuit sau alte reduceri.

Shot Screen 2019 12 16 la 2.07.47 PMKohler încorporează urgența și un cod de cupon specific pentru care clienții să poată profita în timpul unei oferte pe timp limitat.

Cupoane fizice vs. digitale.

Deși scopul lor este în primul rând același, există câteva diferențe minore între cupoanele fizice și versiunile digitale.

Cupoanele fizice sunt mult mai scumpe pentru a fi încorporate în strategia de marketing. Cupoanele fizice suportă imprimarea, inserarea și Costuri de distribuție, în timp ce cupoanele digitale pot fi trimise prin text, e-mail și comunicații generate automat.

Cupoanele digitale sunt incredibil de ușor de trimis, dar se pot pierde în marea de mesaje de e-mail pe care majoritatea caselor de e-mail le întâmpină zilnic.

Cupoanele digitale nu merg nicăieri

Se pare că nu există nicio încetinire în includerea stimulentelor digitale din partea comercianților de retail. Ne putem aștepta ca acesta să atingă un maxim în timpul cumpărături de vacanță perioada, cu mai multe stimulente oferite selectiv bine în noul an.

Din ce în ce mai mult, consumatorii se așteaptă cupoane alături de mesaje de produse și promoționale. Comercianții cu amănuntul care nu le oferă riscă să fie trecuți cu vederea sau să piardă pentru un concurent.

1. 90% dintre consumatori folosesc cupoane.

Consumatorilor le place să se simtă ca și când ar primi o „tranzacție”. Este un sentiment pozitiv și liniștitor (chiar dacă nu este la fel de profitabil pentru consumator) să finalizeze o tranzacție cu o reducere sau un stimulent aplicat.

2. Răscumpărările cuponului digital vor depăși 90 de miliarde de dolari până în 2022.

Există eforturi considerabile pentru ca răscumpărarea cuponului să fie mai ușoară și mai rapidă astăzi. Oferind consumatorilor o experiență excelentă a utilizatorilor este esențial pentru comercianții cu amănuntul. Reputatie și recunoașterea ca retailer de încredere depinde de aceasta.

Odată cu avansările în designul interfeței utilizatorului pentru dispozitivele mobile, acest număr nu trebuie să crească decât pe măsură ce tot mai mulți consumatori cresc confortabil folosind telefoanele lor pentru tranzacțiile de cumpărături mobile.

3. 63% dintre cumpărători spun că doresc să fie mai mulți cupoane disponibile.

Și cine nu? În plus, comercianții care oferă cupoane văd în mod regulat afaceri repetate de la clienții care ar putea fi costisitor să achiziționeze și s-au obișnuit să primească un astfel de tratament – sub forma reduceri și stimulente privilegiate.

4. E-mailurile cu cupoane au o creștere de 48% a veniturilor pe e-mail.

Nu este o surpriză – e-mailul a devenit un mijloc extrem de eficient de a furniza conținut personalizat în timp util. Strategii de marketing care încorporează chiar și un nivel de bază de personalizare, cum ar fi sugestii de conținut sau de produse bazate pe navigarea trecută sau istoricul achizițiilor, efectuează adesea mult mai bine decât mesageria mai generică.

Legarea unui cupon la o astfel de ofertă ar putea crește în mod semnificativ eficiența sa dacă beneficiarul, oferta, calendarul și mixul de produse sunt corecte.

3 Dezavantaje la cupoane

În ciuda multor avantaje, merită să recunoaștem contra. Iată ce anume trebuie să aveți grijă când includeți cupoane în planificarea dvs. promoțională.

1. Valoarea percepută mai mică.

Cupoanele, în special atunci când sunt abuzate de comercianți pentru a conduce continuu volumul, vor diminua valoarea unei mărci și a unui produs. Cupoanele sunt adesea asociate cu obiecte de închidere, comercianți cu reduceri, produse de sfârșit de viață și tactica care mută pur și simplu un produs nereușit.

Chiar dacă nu există nicio intenție din partea comerciantului de a reduce propunerea de valoare, conotația oarecum negativă care este asociată cu reducerea unui produs sau serviciu care ar trebui să aibă un preț corect să înceapă, va reduce valoarea și va crește așteptarea consumatorilor Preț.

2. Vânzări întârziate și mai puțin profitabile.

Cu siguranță, există riscul de a întârzia vânzările atunci când cupoanele sunt utilizate în mod regulat în marketing. Acest lucru este valabil mai ales pentru clienții care se repetă – în esență îi pregătiți să aștepte o afacere mai bună. Asigurați-vă că includeți cupoane și stimulente pentru anumite elemente care au nevoie de un impuls suplimentar, nu de cele care se vând deja la o valoare acceptabilă de piață.

Riscul suplimentar aici este pentru linia de jos. Cupoanele reprezintă o cheltuială de marketing – fie pentru a achiziționa clienți noi, fie pentru a-i menține pe cei actuali – cu costuri suplimentare. Aceasta nu este o strategie durabilă și va reduce clienții la un ritm mai mare decât prețuri competitive produsele dvs. și oferind un produs general excelent și experiență de cumpărare.

3. Renunțarea la coșul de cumpărături mai mare.

Ați plasat vreodată un articol în coșul dvs. într-un magazin online doar pentru a vă distrage și a abandona achiziția? Fără să știe acest lucru, mulți comercianți cu amănuntul determină clienții să facă acest lucru zilnic, prin simpla includere a unui cupon proeminent sau a unei zone de coduri de reducere în experiența lor de plată.

Acei clienți care aveau toate intențiile de a cumpăra fără un stimulent suplimentar au găsit acum un motiv pentru a vâna un cupon online, crescând astfel renunțarea la coș, dacă nu găsesc unul.

Îmbunătățirea fluxului de plăți și concentrarea mai mică asupra câmpurilor de introducere a codului cuponului ar putea crește rata de conversie a plății – fără a fi nevoie sau să te bazezi pe vânzări mai puțin profitabile pentru a-ți atinge obiectivele de venit.

Tipuri de cupoane digitale

Deși există multe cupoane acolo care pot fi aplicate în mai multe moduri, acestea sunt cele mai comune pe care le veți găsi. Retailerii caută mereu modalități inedite de a distra oaspeții și de a-i ține pe site-urile lor mai mult timp. Aceasta poate implica o recompensă sau un stimulent sub forma unui cupon care poate fi aplicat la următoarea lor achiziție.

De asemenea, comercianții cu amănuntul pot solicita o tranzacție pentru această valoare sub formă de informații. În schimbul adresei dvs. de e-mail, completările sondajului sau alte informații pe care le pot utiliza pentru a adapta mai bine experiența la cumpărături, retailerii vor reține sau „vor purta” cuponul până când veți completa solicitarea. Nu este neobișnuit să vezi acest lucru sub forma unui sondaj pop-up sau pe ecran.

1. Cupoane descărcabile.

Aceste tipuri de cupoane sunt accesibile consumatorilor dintr-o serie de locații diferite. Clienții descarcă cupoane de pe site-ul unei companii, direct de pe un e-mail sau prin intermediul social media. De cele mai multe ori, aceste cupoane sunt accesibile de la dispozitive mobile de asemenea.

IMG E9D7B65C008B 1

Vânzător cu amănuntul Michaels utilizează cupoane descărcabile pe parcursul călătoriei clientului, care sunt integrate în aplicația și site-ul lor web.

2. Cupoane mobile.

Platforme de comerț electronic care au integrat aplicații mobile în operațiunile lor, oferă cupoane mobile numai pentru a conduce vânzări ulterioare pe acest canal.

3. Coduri promoționale.

Popularitatea în creștere a comerțului electronic a contribuit în mare măsură la creșterea coduri promoționale. Această formă de reducere este mai rapidă decât descărcarea unui cupon și este mai ușor pentru client să completeze la punctul de vânzare.

Aceste coduri constau dintr-o combinație de numere și litere unice pentru marcă și sunt adesea aplicate în timpul procesului de finalizare. Ele pot fi utilizate o singură dată, personalizate pentru o persoană sau un cod generic care poate fi partajat.

4. Reduceri automate.

Reducerile care se aplică automat la checkout cresc în popularitate, deoarece consumatorul nu trebuie să facă nimic pentru a primi o reducere. Acestea funcționează bine pentru companiile de comerț electronic, deoarece retailerii online atrag clienții cu o ofertă pentru o reducere, reducând prin urmare cărucior de cumpărături rata abandonului și a puterii.

Shot Screen 2019 12 16 la 2.15.25 PM

GameStop include adesea stimulente care nu încalcă regulile privind prețurile anunțate de producător (MAP) cu includerea propriilor carduri cadou cu cumpărarea.

Strategiați-vă cupoanele și stimulați vânzările de comerț electronic

Atunci când sunt utilizate cu înțelepciune, cupoanele pot adăuga o cantitate considerabilă de venituri de primă linie cu doar o mică alocare de dolari de marketing. Un cost, dar cu profituri mari. Iată câteva dintre cele mai mari beneficii potențiale ale încorporării campaniilor de cupon în dvs. marketing eforturi.

1. Scapa de obiectele de vanzare slaba si de miscare lenta.

Unele articole nu se vând doar ca altele. Cel mai bun mod de a scăpa de aceste articole? Oferiți o reducere mai abruptă, astfel încât să puteți măcar face egal. Uneori, o reducere procentuală de până la 10% va ajuta articolele să zboare de pe rafturile digitale.

Cu toate acestea, luați în considerare profitul brut. Cuponarea nu se referă doar la preluarea numerarului. De asemenea, este o oportunitate de a crește sumele cuponului în timp. Este posibil să găsiți o reducere de 15% funcționează la fel de mult ca și reducerea de 25% pe care ați fost dispus să o oferiți mai întâi.

2. Creează-ți lista de e-mailuri.

Datele sunt foarte valoroase, mai ales dacă sunt date de la potențiali clienți. Mulți magazine de comerț electronic oferă o mică reducere dacă vă înscrieți la lista lor de e-mailuri. Puteți face acest lucru și puteți construi rapid o listă de e-mail de peste 1.000 persoane, oferind doar o reducere de 10%! 10% este încă un stimulent valoros, chiar dacă există reduceri mai mari oferite online.

Shot Screen 2019 12 16 la 2.19.49 PM

Vizitatorii Model de trenuri poate primi oferte exclusive și informații despre produse prin înscrierea la lista lor de e-mailuri.

3. Incurajează clienții să cheltuiască mai mult.

Adăugarea pragurilor de cheltuieli este o modalitate excelentă de a stimula valorile medii ale comenzii și de a utiliza cupoane automate în perioadele de promovare. De exemplu, nu este greu să încorporați mesagerie, cum ar fi „aveți doar 20 de dolari de la o reducere de 20% la întreaga comandă!”

Acest lucru oferă consumatorului un motiv pentru a cumpăra mai multe pe site-ul dvs. și crește șansele ca acestea să adauge mai mult la comanda lor. Utilizarea unui cupon sau reducere aplicată automat aici este o recompensă minunată pentru cumpărătorul tău.

4. Măsurați eficacitatea canalului.

Cupoanele pot fi de asemenea utilizate ca tester de canal. Dacă puneți un cod diferit de 10% pe Facebook, Instagram și o campanie de e-mail, puteți vedea care canal are cele mai bune rezultate. Deși nu este un test foarte științific, vă va oferi îndrumări în timp (presupunând că există un volum suficient) în ceea ce privește canalul pe care clienții dvs. reacționează cel mai bine la astfel de oferte. Acest lucru vă poate oferi informații deosebite asupra locației dvs. dolari de marketing.

5. Promovează-ți programul de trimitere.

Majoritatea programelor de recomandare rulează în esență pe cupoane și reduceri. Recomandările sunt destinate atât clienților existenți, cât și noilor achiziții sau „prieteni”. Fiecare primește un cupon pentru a lua măsuri.

Clientul existent introduce un magazin nou în magazin cu un cupon pentru a putea utiliza. Odată ce noul prospect, acum client, plasează o comandă, clientul inițial primește un cupon de reducere sau de recompensă care poate fi aplicat la următoarea comandă.

6. Adăugați o restricție de timp.

„Comandați până la 12 p.m. pe 31 decembrie pentru a beneficia de 20% reducere! ”

Factorul de urgență – sau FOMO (Fear Of Missing Out) – este extraordinar conversie conducător auto. Acest tip de restricție de timp va împinge o mulțime de clienți să verifice. Asigurați-vă că faceți fereastra de oportunitate realistă, dar nu atât de departe în viitor, unde și-ar putea pierde eficiența.

7. Obțineți feedback de la clienți.

„Faceți un sondaj de 5 minute și beneficiați de 20% reducere!”

Aceste scurte sondaje pot fi cheia pentru îmbunătățirea afacerii dvs. într-o mână de moduri și valorează mult mai mult decât cuponul de 20%. În mod colectiv, aceste informații te-ar putea ajuta să creezi mult mai bine experienţă și deveniți mai puțin dependenți de reduceri în viitor.

8. Sărbători țintă.

Folosind „Moș Crăciun” ca cod promoțional pentru Crăciun sau „SUA” pentru 4 iulie, vă poate ajuta să sărbătoriți cu clienții. Este, de asemenea, mai aplicabil și memorabil să folosiți cultura populară în strategiile dvs. de marketing. Este o campanie repetabilă care poate fi modificată pentru a satisface nevoile companiei dvs. anual.

Comercializarea cupoanelor dvs. către clienți

După ce ai o strategie de cupon solidă și previzibilă, trebuie să scoți cuvântul. Iată câteva metode comune care nu vor rupe banca. Acestea sunt tactici dovedite și ar trebui să dea rezultate pozitive. Puteți, de asemenea, să repetați unele dintre acestea în intervalul de timp al campaniei fără a risca atitudinea.

1. Email.

Includeți un cod cupon în e-mailurile dvs. ori de câte ori faceți vânzări de vămuire, lansări de produse noi, etc. Nu uitați nici de e-mailurile generate de sistem și de tranzacții. Deși au un scop specific, atât timp cât informațiile sunt furnizate mai întâi, inclusiv un stimulent suplimentar este un test bun măsura rezultatele.

2. Social media.

Enumerați un cupon de numai 24 de ore pe povestea dvs. de Instagram și Facebook! Acest lucru creează urgență, actualitate și o rețetă pentru ultimele capacități de partajare. Solicitarea unui adept pentru a împărtăși o afacere bună îți crește expunerea, implicarea și eforturile de marcă.

Fii plin de resurse și creativ aici, deoarece există literalmente mii de alte oferte și anunțuri sponsorizate în feed-urile oamenilor. Într-adevăr, trebuie să ieși în evidență din mulțime pentru a face acest lucru un profit profitabil. Asigurați-vă că încrederea pe cuponul dvs. nu este singurul factor cheie.

3. Reclamele.

De la orice Reclame Facebook la Google Display, anunțurile pot avea un cod promoțional în imagine. Acest lucru nu numai că stimulează clienții să facă clic, dar vă ajută să aflați și ce canal au folosit. Anunțurile plătite sunt adesea asociate cu stimulente pentru a compensa unele costuri în timp ce conduce volumul.

4. SMS.

Mai multe magazine optează pentru a trimite reduceri prin intermediul unui mesaj text pentru a-i determina pe clienți să verifice pe platforma mobilă. Permisiunea este esențială, iar ratele de renunțare sunt încă foarte mici și acceptabile. Oferirea unui cupon pentru a permite mesageria prin SMS este o modalitate excelentă de a vă construi lista de text.

Răspundeți cu textul, deoarece acesta este încă un mediu nou pentru comercianți și poate trece cu ușurință linia „ce este acceptabil” atunci când este comunicări directe.

5. Link-uri de afiliere.

ofertă link-uri de afiliere cu reduceri atașate poate fi una dintre cele mai ușoare metode de a-i determina pe clienți să cumpere. Partajarea legăturilor de afiliere este la fel de aproape de comercializarea cuvântului oral, pe cât îl veți obține. Utilizarea unei rețele solide de afiliați poate reduce costurile de marketing, costurile de achiziție și cheltuielile publicitare.

6. Coduri de cupon pentru influență.

Influenții vor avea deseori propriile lor coduri de cupon. În acest fel vă puteți conecta cu un influentator, acordați-le un cod cupon unic și urmăriți cum s-a desfășurat promovarea acelui influencer.

7. Evenimente fizice.

Participarea la târguri comerciale, festivaluri și evenimente locale reprezintă o tactică excelentă de construire a mărcii. Oferirea de stimulente și speciale pentru spectacole sub formă de cupon împreună cu un marketing real față în față crește exponențial șansele de a converti fani și clienți noi.

Concluzie

Cupoanele sunt cu siguranță un mod atractiv de a stimula volumul și vânzările. Incorporarea lor în mixul dvs. de marketing poate construi rapid fișierul dvs. de clienți și crește temporar ratele de conversie. Deși nu există o adevărată înlocuire pentru furnizarea de produse de calitate și prețuri echitabile, cupoanele fac o treabă excelentă în sprijinul acelor eforturi atunci când concurența se încălzește sau așteptările consumatorilor o impun.

Planificați-vă bine și asigurați-vă bugetul în consecință, deoarece conectarea la cuponare poate fi o strategie foarte costisitoare și nesustenabilă pe care multe companii nu și le pot permite. Cupoanele singure nu vă vor construi capitalul de marcă, dar oferind o experiență cu mult superioară cu o strategie inteligentă de cupon și un produs de calitate.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *