Știința somnului a parcurs un drum lung în ultimele decenii.

Cand ResMed în primul rând și-a luat rădăcinile, știința somnului a fost relativ la început. În acel moment, dacă ai fi fost obosit în mod constant, ai fi purtat-o ​​doar ca un ecuson de onoare. Dacă ai sforăit, vei fi trimis să dormi pe canapea. Inutil să spun, acest lucru ar putea fi încă cazul pentru mulți.

Astăzi, ResMed este recunoscut ca un pionier global în dezvoltarea de tratamente pentru o serie de afecțiuni de somn și respirație.

Vinde produse în mai mult de 140 de țări și angajează peste 7500 de angajați. De asemenea, este listat la Bursa din New York (NYSE) și Australian Securities Exchange (ASX) și este evaluat la aproximativ 20 de miliarde de dolari SUA (30 de miliarde de dolari).

Milioane de oameni folosesc produsele noastre, aplicațiile și software-ul de top din industria noastră pentru a-și gestiona somnul și alte afecțiuni respiratorii.

Combaterea disponibilității și conștientizarea celui de-al treilea pilon al sănătății

În urmă cu doar câteva luni, a fost publicat un studiu în Lancet Respirator Medicine – una dintre cele mai importante reviste medicale din lume – a sugerat că un miliard de oameni ar putea avea o afecțiune cunoscută apnee de somn. Mai puțin de 20 la sută dintre acestea primesc tratament.

În Australia, asta înseamnă că aproape 3 milioane de oameni nu primesc ajutorul și somnul de care au nevoie pentru a duce o viață sănătoasă. Obiectivul ResMed este de a crește gradul de conștientizare cu privire la aceste probleme de somn, precum și soluțiile care vă vor ajuta.

Desigur, există mai mult sănătate pentru somn decât apnee în somn.

Comunitatea medicală a crescut recent pentru a înțelege importanța somnului. Acum este considerat pe scară largă „al treilea pilon al sănătății” alături de dietă și exerciții fizice.

Și la fel ca o dietă slabă sau lipsa exercițiilor fizice, sănătatea slabă a somnului poate avea efecte pe termen scurt și lung:

  1. Poate duce la un risc crescut de a dezvolta probleme de sănătate fizică.
  2. Poate contribui la probleme de sănătate mintală.
  3. Se estimează că va provoca 3000 de decese pe an doar în Australia.

Într-un sondaj recent realizat de ResMed în Australia, aproape jumătate dintre cei chestionați au spus că au probleme cu somnul a trei sau mai multe nopți pe săptămână.

res med stat

Patru din zece au spus că nu primesc regulat șapte-nouă ore de somn recomandate pe noapte, majoritatea oamenilor au nevoie de o sănătate bună.

Când cineva crede că este ceva în neregulă cu corpul său, unul dintre primele sale acțiuni este să sară într-o căutare online.

Căutarea informațiilor medicale sau medicale este una dintre cele mai populare activități online.

Macar 5%, dacă nu mai mult, toate căutările Google sunt legate de sănătate.

Noua Față a Sănătății este digitală

Tot mai mulți consumatori la nivel mondial încep să caute online răspunsuri la problemele de sănătate.

În timp ce canalele digitale pot fi diferite între regiuni, intenția consumatorilor este în mare măsură aceeași. De exemplu, starea apneei de somn este aceeași, indiferent dacă sunteți la Sydney, Singapore, Munchen sau San Diego. Dar modul în care oamenii accesează tratamentul diferă de la o țară la alta, în funcție de sistemele de îngrijire a sănătății.

În Australia, Medicare (un sistem de asigurări de sănătate finanțat de guvern) poate acoperi taxele de diagnostic, dar nu va acoperi tratamentul cu apneea în somn. Mulți oameni vor trebui să plătească pentru soluțiile de tratament din propriul buzunar. Din această cauză, mulți ar trebui să se simtă împuterniciți în călătoria lor de sănătate în somn. Acestea ar trebui să aibă acces la asistență personalizată și îngrijiri adaptate pentru ei.

Australianul obișnuit este acum mai conștient de starea lor de sănătate generală ca niciodată – și este mai conștient de influențele asupra acesteia, precum dieta și exercițiile fizice. Conștientizarea importanței somnului în menținerea sănătății bune este în creștere, dar este totuși relativ scăzută.

De exemplu, este încă destul de obișnuit să te simți cu umilință de a ajunge la doar câteva ore de somn. Este mult mai puțin obișnuit să auziți oameni care se laudă cu privire la săritul unui antrenament sau să mănânce prost.

Am fost școliți de la o vârstă fragedă pentru a vedea dieta și exercițiile fizice drept lucruri pe care trebuie să le reușim pentru a avea o sănătate bună, dar, odată cu somnul, mulți dintre noi considerăm că trebuie să ne descurcăm cu tot ce putem obține.

Așadar, prima și cea mai mare barieră este conștientizarea – despre problemele de somn și despre faptul că poate fi un lucru pe care îl puteți trata.

Conținutul online oferă o modalitate excelentă de a atinge și de a vă conecta cu acest interes în creștere, dar și de a vă implica și de a converti.

Din păcate, informațiile sunt rareori într-un singur loc. Deși multe persoane se autoeducă în ceea ce privește sănătatea somnului, nu există nicio garanție că imaginea pe care o obțin este completă, exactă sau relevantă.

La ResMed, dorim să creștem industria sănătății somnului și să facilităm accesul oamenilor la ajutorul necesar. Vrem să creăm un mod nou și complementar de a aborda o problemă comună: numărul de persoane din Australia cu probleme de sănătate netratate.

Cu câțiva ani în urmă, un studiu estimat că somnul slab costă Australia 66,3 miliarde USD3. În urmă cu șase luni, o comisie parlamentară a recomandat Guvernului să facă din sănătatea somnului o prioritate națională. Importanța sa pentru sănătate și bunăstare este la fel de crucială ca și fitness și nutriție.

res med stat 1

Directorul nostru general pentru Australia și Noua Zeelandă, Catherine Delamare, crede cu fermitate că ResMed este într-o poziție unică pentru a face ceva în acest sens.

„Somnul slab este o problemă gravă și comună” Spuse Delamare. „Aproape jumătate dintre noi nu obținem somnul de care avem nevoie și asta ne afectează sănătatea, precum și familiile și comunitatea.”

„Dar nu trebuie să fie așa. Multe probleme legate de somn sunt tratabile. Ne dorim ca mai multe persoane să fie conștiente de opțiuni atunci când au întrebări despre sănătatea somnului și să faciliteze accesul la tratamentele existente. ”

ResMed a fost fondată pentru a da un somn bun oamenilor cărora le-a fost jefuită apnee de somn. Învățând să îi ajutăm pe oameni să gestioneze mai bine apneea de somn, am descoperit o sumă incredibilă despre somn în general și am știință avansată a somnului în cadrul comunității medicale.

Dar după 30 de ani, suntem foarte conștienți că numărul de persoane cu probleme de somn netratate crește, nu scade. Datorită viziunii lui Catherine pentru ResMed Australia și Noua Zeelandă, credem că este timpul pentru o nouă abordare – una care folosește canale digitale pentru a atrage și crește conștientizarea și implicarea.

Cu noua noastră direcție de consum și site-ul nostru web, am putut realiza acest lucru.

Aduceți totul împreună cu o experiență site personalizată

Echipa noastră din Australia caută în mod proactiv să ajute la abordarea unei serii de condiții generale de sănătate a somnului dincolo de apneea de somn.

O mare parte a acestei inițiative se prezintă în modul în care ne prezentăm – online și offline.

Noua direcție „Awake Your Best” din ResMed în Australia a introdus o campanie de conștientizare pentru a concentra atenția publicului asupra sănătății somnului. De asemenea, oferă un aspect nou pentru magazinele noastre de vânzare cu amănuntul și noile resurse online.

Am implementat o strategie de realizat ResMed.com.au o destinație pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai multe despre sănătatea somnului. Site-ul îi va ajuta să își identifice provocările privind sănătatea somnului și să învețe despre ce opțiuni de tratament ar putea fi disponibile.

O altă problemă comună pe care am căutat să o rezolvăm este că o căutare pe web nu este o experiență personalizată. Tastați aceeași căutare la șase luni distanță și puteți vedea aceleași rezultate. Cu toate acestea, cunoștințele, experiența și intenția dvs. s-au putut schimba, deci rezultatele pot fi mai puțin relevante pentru dvs.

Noul site web ResMed încearcă să închidă bucla. Folosind instrumente precum cookie-urile, va adapta informațiile oferite în funcție de istoricul site-ului dvs., de subiectele pe care le-ați uitat deja și, prin urmare, de unde puteți fi în călătoria dvs. de sănătate.

site-ul resmed

Cel mai important, strategia noastră digitală globală este proiectată să nu aibă praguri.

Fiecare parte încorporează un pas următor. Deci, indiferent de pagina de destinație (de exemplu, un articol pe blog despre sfaturile de somn sau o pagină de produs de comerț electronic), fiecare activ digital are un obiectiv și un pas următor determinat.

Nici o conversație despre acces nu ar fi completă fără a vorbi despre costuri. Anterior, oamenii din Australia cu apnee în somn aveau o singură opțiune – să cumpere dispozitivul în mod direct.

Noua noastră abordare introduce mai multe opțiuni noi, inclusiv capacitatea de a privi terapia CPAP ca un serviciu, nu un produs și să plătească o sumă lunară fără dobândă. SDK-ul de plată BigCommerce a permis ResMed să construiască o experiență adaptată utilizatorilor și produselor noastre.

Angajarea clienților de la început până la sfârșit

Una dintre cele mai mari provocări pe care echipa ResMed Australia trebuie să le facă față a fost furnizarea unei experiențe online care a completat ceea ce este deja disponibil offline. Avem nevoie să creăm un sistem fără buclă închisă pentru vizitatori.

Deși există resurse online existente care oferă sfaturi pentru persoanele cu probleme de sănătate în somn, în general nu pot conecta oamenii cu produse care ar putea ajuta la aceste probleme – și mai ales nu le pot livra la ușa unei persoane.

Echipa ResMed a căutat să ofere tot ce este mai bun din ambele lumi. Site-ul nostru este acum un canal care permite persoanelor cu probleme de sănătate în somn să ia măsuri și să obțină ajutor indiferent de ora din zi sau unde se află în Australia.

O parte a acestui sistem cu buclă închisă a pus accentul pe date și ne-am asigurat că toate sistemele noastre lucrează împreună pentru a oferi o experiență online și offline perfectă. Integrarea noastră Comerț electronic CRM și platformele noastre de marketing au fost extrem de importante pentru a permite acest lucru.

O lecție în experiențe medicale

După lansarea ResMed.com.au, există câteva sfaturi cheie pe care le transmit tuturor celor interesați să dezvolte o experiență medicală online.

Pentru a atrage, a vă implica, a converti și a încânta, asigurați-vă că înțelegeți cine sunt utilizatorii dvs. și care sunt tendințele și nevoile lor.

De exemplu, faceți mai ușor pentru utilizatorii dvs. să vă contacteze indiferent de canal. Utilizatorii de Internet sunt acum expuși la o serie de canale de comunicare – e-mail, mesagerie socială, apeluri și chaturi live. Selectați canalele de comunicare pentru utilizatorii dvs., nu pentru compania dvs.

Asigurați-vă că aveți o înțelegere clară a cerințelor legale și de reglementare. Știți ce granițe trebuie să acționați în interior.

Și, în cele din urmă, creați procese care să încânte clienții și să-i facă să se întoarcă pentru mai multe interacțiuni cu marca dvs.

Eforturi de scalare pe tot globul

O parte din ceea ce facem în Australia se întâmplă deja în rețeaua globală ResMed. De exemplu, în Europa și Asia, am operat magazine online și piețe de desfacere vânzarea produselor directe către consumatori de câțiva ani.

Cu aplicații smartphone precum ResMed MyAir, am ajutat pacienții individuali de pe glob să se angajeze mai mult cu terapia lor CPAP. Rezultatul este că aceștia au mai multe șanse să urmeze recomandări cu privire la numărul de ore pe care le folosesc dispozitivul pentru fiecare noapte.

În toate piețele în care ne desfășurăm activitatea, am încercat deja să privim mai holistic călătoria pacientului pentru a construi experiențe mai bune pentru utilizatori. În Australia, a existat o oportunitate fantastică de co-creare directă cu clienții noștri. Și, la rândul său, începe să facă călătoria către o sănătate mai bună a somnului una încântătoare.

Trecerea la BigCommerce

ResMed are o echipă uimitoare, plină de oameni foarte talentați, ceea ce înseamnă că nu am fost niciodată lipsiți de idei despre cum să creștem venituri online.

De-a lungul anilor, am încercat să ne dezvoltăm platforme de comert electronic pentru a livra aceste idei de creștere. Totuși, am constatat că creșterea noastră era limitată de cât de complexe sau inflexibile erau platformele noastre de comerț electronic.

În Australia, am decis să revizuim și să reînnoim acele sisteme de comerț electronic, alegând o nouă platformă care să ofere simplitatea și flexibilitatea dorită de clienți. Am vrut să ne concentrăm mai mult asupra modului în care desfășurăm afaceri online (adică asupra modului în care vindem și servim clienții noștri), mai degrabă decât fundamentele de comerț electronic.

Prin urmare, am ales BigCommerce și nu ne-am uitat în urmă. Cu ajutorul agențiilor partenere Randem. Piatră sărată și Iubit închis încărcat, Am reușit să livrăm în mod creativ multe dintre strategiile noastre de creștere pe platformă, plus multe alte platforme cu care ne-am integrat.

Referințe

  1. Benjafield, A., Ayas, N., Eastwood, P., Heinzer, R., Morrell, M., (2019) Estimarea prevalenței globale și a sarcinii apneei obstructive de somn: o analiză bazată pe literatură. Lancet Respirator Medicine. https://doi.org/10.1016/S2213-2600(19)30198-5
  2. Blog oficial Google. Un remediu pentru întrebările dvs. legate de sănătate: informații despre sănătate în Graficul cunoștințelor (2015) https://googleblog.blogspot.com/2015/02/health-info-knowledge-graph.html
  3. Economie de acces Deliotte. (2017) Adormit la locul de muncă. Costul somnului necorespunzător în Australia. Fundația pentru sănătatea somnului. https://www.sleephealthfoundation.org.au/files/Asleep_on_the_job/Asleep_on_the_Job_SHF_report-WEB_small.pdf
  4. Camera permanentă a Comitetului permanent pentru sănătate, îngrijire în vârstă și sport. (2019) Citirea la culcare. Întrebare privind conștientizarea sănătății somnului în Australia. https://parlinfo.aph.gov.au/parlInfo/download/committees/reportrep/024220/toc_pdf/BedtimeReading.pdf;fileType=application%2FpdfSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *