De Bijenkorf, un lanț de magazine high-end din Olanda, va deschide în curând un magazin online în Germania. Compania cu amănuntul va începe cu site-ul său de comerț electronic german pe undeva în timpul verii.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Compania olandeză a oferit patru oferte de muncă online pentru viitoarea sucursală germană. În prezent, caută un marketer pentru SEA, editor de conținut online, merchandiser online și marketeer SEO. Toate aceste locuri de muncă sunt staționate la sediul companiei din Amsterdam.

Echipa de comerț electronic este cel mai rapid departament în creștere

În oferta de locuri de muncă, De Bijenkorf explică modul în care echipa de comerț electronic este cea mai tânără și cea mai rapidă creștere a departamentului din cadrul companiei. "O echipă de 120 de localnici digitali lucrează împreună la creșterea și profesionalizarea în continuare a serviciilor noastre digitale", se spune.

În 2009, compania și-a relansat magazinul online și de atunci a devenit unul dintre ei cele mai mari magazine online din Olanda. În septembrie 2014, magazinul a început cu livrarea de bunuri către consumatorii care locuiau în Belgia. Și acum, magazinul online se va extinde și în Germania.

DeBijenkorf.de

Pentru moment, DeBijenkorf.de redirecționează imediat la versiunea olandeză a site-ului de comerț electronic. Dar ar putea fi un semn că compania va folosi numele său olandez pe piața germană.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *