Magazinele ICA opresc comerțul electronic după acaparare


Câteva magazine ICA din Suedia au fost nevoite să oprească activitățile sale de comerț electronic, după ce consumatorii au rămas ca nebuni. În principal în zona Stockholm, unele magazine ICA au oprit complet sau parțial posibilitatea de a ridica comenzi în magazine.

Publicitate

IRX 2020: prosperați în lumea digitală
Cu sesiuni de conferințe de actualitate, clinici de experți, ateliere de lucru, teme noi și produse și mai inovatoare expuse, IRX este evenimentul obligatoriu în calendarul de vânzare cu amănuntul. Rezervați-vă locul GRATUIT astăzi!.

În prezent, ICA, care vinde produse alimentare și alte produse alimentare, experimentează timpi de așteptare semnificativ mai lungi decât de obicei, atât pentru livrarea la domiciliu, cât și pentru ridicarea în magazin. "Acest lucru se datorează creșterii puternice recente a comerțului nostru electronic, unde vedem și că mulți clienți fac comenzi mai mari", a spus managerul de comerț al ICA, Marcus Ahlmalm. Ehandel.

Timp de așteptare de 10 zile

El subliniază că timpul de așteptare variază mult, în funcție de locul în care locuiește clientul. Dar în zona Stockholm, de exemplu, există timpi de așteptare de până la zece zile. „Lucrăm în permanență pentru a reduce timpul de așteptare pentru clienții noștri și ne uităm la soluții diferite care, sperăm, să conducă la timpuri de așteptare mai scurte”, spune Ahlmalm.

Dar, după cum spune Ehandel, nu numai că pick-up-urile din magazin sunt rănite de acest lucru. De asemenea, la livrările la domiciliu, există perioade imense de așteptare de aproximativ două săptămâni. Nu doar la ICA, ci și la concurenți.

Există timpi de așteptare de 2 săptămâni la ICA și concurenți.

Etichete

Acțiune



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *