Zalando a lansat Zalando Lounge în Republica Cehă. Clubul de cumpărături online pentru produse de modă și stil de viață a ajuns la timp pentru sărbători, începând cu Black Friday din această săptămână. Cehia este 14lea piață în Europa unde Zalando Lounge este activ.

Publicitate

Indicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Zalando Lounge este deja activ în următoarele țări europene: Germania, Austria, Elveția, Italia, Franța, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Regatul Unit, Polonia și Spania. Și acum Cehia a fost adăugată la această listă.

Zalando Lounge urmează după lansarea de Zalando anul trecut

De fapt, nu este de mirare că consumatorii cehi pot beneficia și de reducerile oferite de Zalando. După extinderea companiei de comerț electronic în Republica Cehă în vara anului 2018, site-ul local a crescut semnificativ.

Creștere peste medie în Republica Cehă

În al treilea trimestru al acestui an, site-ul ceh Zalando a înregistrat o creștere peste medie, Neuhandeln.de scrieri. Prin urmare, Zalando a anunțat investiții suplimentare în această țară.

Zalando Lounge constă în oferte zilnice, limitate timp. Membrii pot cumpăra anumite articole pentru o perioadă limitată de timp sau până la finalizarea livrărilor. Doar atunci când un client a făcut clic pe butonul de cumpărare, mărfurile sunt comandate de la furnizor. Zalando verifică apoi articolele din propriul centru logistic înainte de a le trimite clientului. Drept urmare, termenul de livrare poate fi de până la șase săptămâni.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *