Supermercato24, un serviciu de livrare în aceeași zi pentru bacanie online, a anunțat un parteneriat cu Lidl în Italia. Împreună, cele două companii vor permite clienților italieni Lidl să comande alimente de la domiciliu și să le livreze la ușă în aceeași zi, chiar și în decurs de o oră.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Italia este acum una dintre primele piețe în care Lidl se îndreaptă spre abordarea pieței. Platforma online permite clienților să aleagă magazinul preferat din apropiere și să aleagă alimente dintr-un catalog de peste 4000 de produse. Articolele comandate vor fi apoi livrate de către cineva de la Supermercato24 la domiciliul clientului.

Parteneriatul se extinde în Italia

Parteneriatul este în prezent activ numai în provinciile Milano, Roma și Verona, însă se va extinde în curând și în alte orașe pentru o mai bună acoperire și eficiență, comunicatul de presă[[pdf]spune. Parteneriatul a fost inițial activ cu unsprezece supermarketuri Lidl din Milano și zece la Roma și este acum extins cu cinci puncte de vânzare în Verona. La sfârșitul lunii, colaborarea ar trebui să fie operativă și în orașele Bologna, Mantua, Forlì, Cesena, Modena, Pesaro Urbino, Ravenna și Rimini.

Colaborarea între agenții alimentari și facilitatorii de tehnologie

"Este prima dată când Lidl utilizează modelul inovativ al pieței de produse alimentare, care începe să se prindă și noi; asigurați-vă că acest lucru va fi un factor câștigător pentru amândoi ", spune Federico Sargenti, CEO al Supermercato24. "Cred că industria de e-bacanie se îndreaptă din ce în ce mai mult către colaborări între comercianții cu amănuntul tradițional și facilitatorii de tehnologie precum Supermercato24 și ne bucurăm să vedem drumul".

Lidl Italia a adăugat că dorește să utilizeze noul canal, pentru că le permite să atingă obiective noi pentru clienți, fiind loiali propriului ADN. "Prin această platformă, oferim aceeași calitate, comoditate și prospețime pe care le oferim întotdeauna în magazinele noastre", a declarat președintele Massimiliano Silvestri. "Aceasta este o șansă pentru noi să ne întărim în continuare poziționarea, precum și să câștigăm loialitatea clienților care ne-au ales și ne iubesc ani de zile".

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *