Zalando și-a lansat oficial programul de fidelizare Zalando Plus în Franța. Serviciul complet a fost deja disponibil pentru clienții din Germania și Elveția, în timp ce Italia se va alătura în curând.

Publicitate

Webinar la cerere: marca dvs. lipsește online?
Webinar la cerere: Obțineți sfaturi practice cheie despre cum să identificați și să remediați oportunitățile de vânzare pierdute în comerțul electronic și optimizați cu adevărat potențialul de vânzare al mărcii dvs. în rândul revânzătorilor Urmăriți webinarul aici.

Astăzi, Zalando a introdus Zalando Plus pentru clienții selectați din zona Paris, dar programul va fi extins la mai mulți clienți francezi într-o etapă ulterioară. Cu Zalando Plus, membrii beneficiază de livrare rapidă nelimitată gratuită de 1-2 zile, livrare standard gratuită și oferte speciale și reduceri. Un membru Zalando Plus costă 9,95 euro pe an.

„Franța este importantă pentru Zalando”

Pentru Zalando, Franța este o piață importantă în Europa. „Ca una dintre cele mai mari piețe de modă din Europa, Franţa este important pentru ca Zalando să atingă ambiția companiei de a deveni punctul de plecare pentru modă ”, Riccardo Vola, directorul Europei de Sud și Carduri Cadou la Zalando, a comentat.

Franța este una dintre cele mai mari piețe de modă din Europa și o piață importantă pentru Zalando.

În afară de avantajele menționate mai sus, membrii Zalando Plus din Franța beneficiază și de servicii exclusiviste. De exemplu, ei pot folosi metoda de plată „încercați mai întâi, plătiți mai târziu”, care le permite să încerce cumpărăturile direct acasă și să plătească numai pentru articolele pe care le păstrează. De asemenea, consumatorii francezi pot returna articolele gratuit și direct în căsuța poștală proprie.

Extindere în toată Europa

În mai 2019, gigantul de modă german a anunțat că se va extinde Zalando Plus în toată Europa, Franța și Italia fiind primele două piețe unde va lansa acest program de fidelizare.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *