Se spune că Lidl UK își va lansa magazinul online la sfârșitul acestui an. Site-ul de comerț electronic nu conține produse alimentare, dar în schimb va vinde vin, băuturi spirtoase și produse nealimentare.

Lanțul de magazine alimentare cu reducere nu a recunoscut oficial lansarea viitoare a magazinului său online britanic, însă Lebensmittel Zeitung spune că persoanele din interiorul industriei britanice susțin că supermarketul va lansa un magazin online pentru vin, băuturi spirtoase și produse nealimentare în acest an.

"În Regatul unitExistă dovezi din ce în ce mai mari că Lidl va oferi în curând un serviciu de livrare online către baza sa de clienți în creștere rapidă ”, ziarul german scrieri.

Lidl a găsit un manager de proiect de comerț electronic

Anul trecut, Lidl Marea Britanie a postat un anunț de angajare, în care căuta un manager de proiect digital / e-commerce. „La începutul unui nou capitol pentru Lidl, există o oportunitate pentru o persoană extrem de organizată să se alăture echipei de comerț electronic. Vei fi responsabil pentru toate proiectele de comerț electronic din cadrul departamentului și al afacerilor mai largi ”, a citit.

Anunțul este acum offline, astfel încât se pare că comercianții și-au găsit managerul de comerț electronic și acum este aproape gata să își lanseze oficial magazinul online în Regatul Unit.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *