Când privim la realitatea unui site-ul de comerț electronic care trebuie fie să fie construită de la bază sau înlocuită din mai multe motive, una dintre cele mai mari considerații pentru orice executiv este costul total al proprietății.

Există tone de costuri și provocări ascunse în ceea ce privește crearea unui nou mediu de comerț electronic – și nu toate proiectele sunt identice.

Realizarea deciziei corecte a platformei / agenției poate însemna toată diferența dintre un număr negru sau roșu din partea de jos a bilanțului dvs.

Tipuri de platforme

Vor fi șanțuri.

Fie că sunteți bine familiarizat peisajul platformei de comerț electronic sau doar să începeți să învățați jucătorii, veți distra diverse terenuri de către vânzătorii de platforme.

Adevărul este că toate vor arăta bine în prezentare.

Înțelegerea diferențelor în tipul de platformă vă poate ajuta să decideți ce platforme să ia în considerare și să restrângeți alegerile inițiale.

1. On-Premise.

Soluțiile on-premise sunt instalate pe uneltele pe care va trebui să le găzduiți și, prin urmare, va exista un cost asociat.

Dacă aveți deja o amprentă mare de centre de date și personalul care o gestionează, este posibil să nu doriți să excludeți premisa.

Dar costurile vor fi mai mari decât opțiunile precum SaaS fără nici o întrebare.

Gazduirea, personalul, securitatea, testarea penetrării – costurile vor crește rapid.

Utilizați calculatorul TCO aici pentru a obține un sentiment al diferenței.

Cel mai mare beneficiu al unui scenariu on-premise este controlul propriului dvs. destin cu codul sursă – puteți personaliza platforma la premisa pentru a se integra în orice proces de afaceri existent.

În unele organizații aceasta este o mare victorie – întreprinderile mature au reguli și sisteme rigide care trebuie să rămână în vigoare.

Instalarea și personalizarea unei soluții on-premise vă va oferi o soluție complet unică, specifică afacerii dvs.

E un lucru bun, nu?

Nu intotdeauna.

Personalizările către platformele la domiciliu vin cu două datorii foarte mari.

 1. Codificarea într-un colț: Majoritatea clienților pe care îi vedem la o platformă on-premise nu reușesc să treacă la ultima versiune a platformei deoarece personalizările efectuate au lăsat software-ul într-o stare care nu poate fi actualizată.
 2. Cost: Alegerea agenției potrivite pentru a face personalizarea este esențială aici. Dar fiți conștienți, agențiile știu că acest lucru este adevărat și personalizarea software-ului de calitate este foarte valoroasă și, prin urmare, extrem de costisitoare.

Un ultim lucru de luat în considerare cu alegerea la fața locului este costul diferențierii competitive.

Oferă caracteristici pentru dvs. utilizatorii care conduc conversia este diferența dintre marca dvs. și altele.

Pentru a lansa noi funcții pe care o oferă o platformă on-premise, trebuie să instalați acea versiune, să testați acea versiune și să implementați acea versiune pe toată stivă.

Acest lucru este consumator de timp și ambalat cu risc și cheltuieli.

Ceea ce vedem adesea este că firmele care au folosit anterior pe-premise iau procesul de evaluare a software-ului ca un catalizator pentru a îmbunătăți procesele de afaceri vechi și pentru a se moderniza până la punctul în care majoritatea jocurilor SaaS funcționează.

Este o evoluție naturală.

Software-uri avantajoase și prealabile

 • Pro: Personalizare.
 • Contra: Costuri suplimentare de găzduire, securitatea este răspunderea dvs., personalizarea, adoptarea noilor caracteristici.

2. fără cap.

Atunci când verificați opțiunile de platformă fie pentru comerțul electronic, fie pentru Sisteme CMS, veți auzi termenul fără cap.

Comerțul fără cap este capacitatea de a avea orice platformă sau software să obțină acces și să utilizeze funcțiile de comerț electronic pentru a obține o experiență de comerț electronic (vizualizare produs, adăugare în coș, checkout), indiferent de platforma CMS pe care o executați.

Să presupunem, de exemplu, că aveți un site web de marketing care rulează pe .NET sau o platformă bazată pe .NET și aveți dezvoltatori .NET care sunt excelenți.

Și acum doriți să creați o experiență de conținut și de comerț unificată, imersivă, ceva asemănător Închiriați pista, strict doar pentru exemplu.

Cu o abordare fără cap, dezvoltatorii .NET pe care îi angajați ar putea construi experiența și pot folosi apelurile fără capete API ale motorului de comerț electronic să se ocupe de:

 • Cartușul și regulile de stabilire a prețurilor.
 • SKU combo-uri.
 • Încărcarea catalogului.
 • Expedierea / facturarea / validarea impozitării.
 • Verifică.

Soluții lipicioase de securitate ca Conformitatea PCI, card de credit și detectarea fraudelor sunt manipulate în nor. Deoarece nu există nici un motor de prezentare ecomerce nativ – comerțul electronic este "fără cap" cu codul .NET care rulează spectacolul.

Un bun exemplu este acesta Alecia.comFolosirea API-urilor BigCommerce pentru a permite cumpărăturile de la un videoclip live, streaming.

comisionul de comert electronic

O altă modalitate de a obține capul fără cap sau semi-fără cap este de a avea platforma de comerț electronic SaaS să se ocupe complet de cărucior prin checkout flux.

În acest scenariu, gândiți-vă la Integrarea BigCommerce / WordPress.

O experiență convingătoare despre CMS, cum ar fi WordPress, poate fi integrată în mod inteligent în BigCommerce, unde produsele, categoriile, paginile de căutare și ecranele de conținut pot trăi pe WordPress – iar fluxul de plăți este transferat de la soluția SaaS a BigCommerce.

costul de comerț electronic bc4wp

Aceasta este o soluție excelentă și o modalitate de a integra mai multe piese SaaS (gândiți microsite-uri, lookbooks, vânzări flash, pagini de destinație SEM sau cataloage micro) în infrastructura existentă.

Există câteva capcane care sunt dependente de strategie.

 • Construirea unei experiențe fără de cap este un efort de dezvoltare și unul considerabil. Dacă urmați o abordare CMS / plugin, după cum sa menționat anterior, aceasta va reduce costurile.
 • Dacă este o soluție fără cap, nu va fi susținută comercial, deoarece a fost visată și construită pe deplin de echipa dvs. Există riscuri în asta.
 • De asemenea, reduce impactul și beneficiile unei adevărate platforme SaaS în care caracteristicile sunt introduse în mod continuu – prin utilizarea API-ului singur puteți să pierdeți pe unele dintre acestea sau să trebuiască să puneți bani suplimentari de dezvoltare spre ei.

Headless Commerce Pro & Contra

 • Pro: Abilitatea de a construi experiențe îmbogățite bogate, să rămână pe platforma pe care o cunoașteți și să mențină respectarea PCI și a securității.
 • Contra: Costul de dezvoltare (în cazul în care complet fără cap), timp pentru a pieței (dacă complet fără cap), adoptarea lentă sau scumpă a caracteristicilor SaaS, nu suportate comercial, costul de hosting.

3. SaaS.

Scurt pentru software-ul ca serviciu, platformele SaaS sunt sisteme bazate pe cloud, multi-chiriaș care oferă de obicei o suită imensă de caracteristici care fac apel la majoritatea comercianților cu amănuntul.

Modelul permite o personalizare completă a capătului din față, astfel încât aspectul și simțul pot fi specifice fiecărui brand.

SaaS, cu toate acestea, separă caracteristicile de aspectul și simțul.

Beneficiul acestei abordări este că, deoarece software-ul se află în cloud, caracteristicile noi sunt lansate în mod continuu, iar găzduirea este deja asigurată.

 • Nu există timp de așteptare pentru a adopta noi funcții, pur și simplu le porniți.
 • Securitatea este descărcată în modelul SaaS și timpul de încărcare a paginilor cu fulgere rapidă este un avantaj pe care îl obțineți ca un comerciant cu amănuntul care participă la scalabilitatea modelului SaaS.

Această abordare este cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor, deoarece platformele SaaS protejează împotriva personalizărilor și ofertelor grele ale caracteristicilor cadre frontale ușor de utilizat cum ar fi șablon, în care timpul de construcție tipic este de 50 de zile sau mai puțin de la începerea lansării.

Timpurile de dezvoltare mai mici pentru a vă ridica o soluție vă permit să vă puneți bugetul spre integrarea lanțului dvs. de aprovizionare / furnizare, o componentă a oricărui sistem de comerț electronic care este necesar, indiferent de platforma aleasă.

Un aspect al costului pentru a urmări în mod special cu SaaS este modul în care sunt calculate comisioanele software.

De exemplu, plata unui procentaj de venit către un vânzător pe tranzacție pentru comerțul electronic este o oprire pentru majoritatea utilizatorilor.

Acesta este modul în care sunt facturate unele software-uri SaaS și software-ul cel mai on-premise.

Pe de altă parte, Prețul BigCommerce este mai simplă: o taxă lunară plat care se mărește în benzile și crește odată cu creșterea afacerii.

SaaS Pro & Cons

 • Pro: Cost redus, redirecționări mai rapide, add-on-uri CMS aduc conținut la masă, adăugare mai rapidă a caracteristicilor, securitate și găzduire.
 • Contra: Nu se poate personaliza capătul din spate, pentru cazurile rare în care este necesar.

Găsirea unei agenții

În timpul procesului de selecție a platformei, veți vorbi cu diferite agenții interactive.

De obicei, agențiile reprezintă cel mai mare cost într-un proiect de comerț electronic, deci este important să luați decizia corectă pentru marca dvs.

Aici, experiența în verticala dvs. este mai puțin importantă decât referințele puternice în afara verticalului.

Agențiile cu experiență pe mai multe verticale pot aduce diversitate proiectului.

Costurile se bazează pe serviciile de care aveți nevoie – de exemplu, strategia, designul, dezvoltarea – și este important să înțelegeți dacă proiectul dvs. va fi construit de oameni pe sau pe mal.

Cereți-vă să întâlniți echipa reală care va lucra la proiect și asigurați-vă că nu vorbiți doar cu oamenii de vânzări.

O ultimă notă privind prețul – căutați un contract de tarif fix, mai degrabă decât pe orar.

Agenții cu experiență vor fi dispuși să pună o linie în nisip în ceea ce privește prețul și să o ofere pe cea fixă, spre deosebire de cele mai puțin experimentate, care vor funcționa numai pe baza unei rate orare.

Proiectul tău

Acum că ați ales platforma și agenția, este timpul să faceți lucrul real.

Pe măsură ce începeți să construiți, costurile adiționale apar adesea din cauza unor cerințe imprevizibile sau neacceptabile pentru afaceri.

Elementele rând standard în orice afacere de comerț electronic includ:

Dar ceea ce poate fi neașteptat sunt elementele ascunse includ:

 • CMS plugin-ul costă, cum ar fi Shogun.
 • Pluguri de promovare, cum ar fi Justuno.
 • Detectarea și prevenirea fraudei, cum ar fi Signifyd.
 • Agenda post-lansare a agenției în derulare. Majoritatea agențiilor oferă un pachet bazat pe orele așteptate pe lună pentru a îmbunătăți funcția, testul A / B și îmbunătățirea continuă.
 • Migrarea datelor: Când vine de la o altă platformă, va trebui să treci printr-un transfer de catalog. În funcție de volumul SKY, ar putea fi asociat un cost. BigCommerce are instrumente gratuite de transfer disponibile, precum și opțiuni plătite pentru transferul de catalog personalizat sau cataloage enorme.

Rezumat

Pentru aproape toate scenariile tradiționale de comerț electronic pe care le întâlnim la iMedia, soluțiile on-premise sunt rareori adoptate.

Tendința se îndreaptă către soluțiile bazate pe SaaS, deoarece oferă cea mai mare rentabilitate a investiției (ROI) atât în ​​ceea ce privește nu numai banii, ci și timpul petrecut pentru soluția furnizată.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile hardware, securitatea sau scalarea este o ușurare uriașă care permite comercianților cu amănuntul online să se concentreze asupra a ceea ce contează – mai multe conversii și mai multe venituri.

Soluțiile parțial fără cap sunt, de asemenea, minunate pentru întreprinderile care doresc să ofere o experiență de conținut cu adevărat bogată și imersivă.

Soluții precum BigCommerce pentru WordPress sau parteneriatele adiționale ale BigCommerce, cum ar fi Acquia pentru Drupal, sunt o modalitate excelentă de a obține o valoare ridicată, cu costuri reduse și cu rapiditate.

Dacă utilizați un alt CMS, acest lucru este, de asemenea, realizabil.

De exemplu, am lansat un plugin pe piața BigCommerce pentru o extensie SiteCore CMS pentru extensia BigCommerce care funcționează în mod similar cu integrarea WordPress.

Rețineți că strategia de conținut este un factor important în această decizie.

Rețineți că alegerea agenției potrivite este la fel de importantă ca și modul în care arată site-ul dvs. sau felul în care funcționează lanțul dvs. de aprovizionare.

Înclinați-vă la agenția dvs. pentru a vă ajuta în luarea acestei decizii, dar rețineți că costul total al proprietății este un element P & L care deține doar marca dvs.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *