Sizebay, o scară care oferă soluții AI pentru site-urile de e-commerce fashion, a dezvoltat un algoritm care recomandă cea mai bună dimensiune și potrivire pentru haine și încălțăminte. Instrumentul are ca scop reducerea randamentelor la jumătate, stimulând în același timp vânzările cu 5%.

Publicitate

Faceți un control gratuit de sănătate a datelor!
Calitatea datelor dvs. influențează eficiența, veniturile și reputația afacerii. Descoperiți cât de curățate sunt datele dvs. și să vă verificați gratuit sănătatea datelor. Solicitați acum auditul.

Sizebay este fondată în Brazilia, dar și-a deschis sediul european în Portugalia anul acesta și acum operează și ca companie portugheză. Recent, furnizorii de servicii au semnat un acord cu retailerul de modă Sahoco din Portugalia, precum și cu brandul de îmbrăcăminte de plajă Cia Marítima din Franța.

Recomandări bazate pe măsurători ale corpului

Deoarece moda este industria de e-commerce cu cea mai mare pondere a veniturilor, Sizebay dorește să ofere o soluție la o problemă care afectează atât comercianții online, cât și clienții. Acesta este motivul pentru care a dezvoltat un algoritm care analizează informații precum măsurătorile corpului clientului și apoi recomandă cele mai bune dimensiuni de haine și încălțăminte.

Abonament Monthtly

Instrumentul este disponibil pentru site-urile de e-commerce de modă pe baza de abonament lunar. Când instrumentul este implementat în magazinul online, clienții săi pot începe să-l folosească. După ce au ales un articol de îmbrăcăminte, clientul poate introduce date precum înălțimea, greutatea și vârsta, urmată de opțiunea de a-și ajusta talia și / sau măsurările șoldului.

„Se întoarce la jumătate”

Această „sală de amenajare virtuală” ar trebui să ofere consumatorilor o experiență de cumpărare mai personală și mai asertivă. Pentru comercianții cu amănuntul online, ar trebui să conducă la conversii mai mari și la un randament mai mic. „Ne așteptăm ca randamentele și schimburile să fie reduse la jumătate odată cu utilizarea instrumentului nostru, iar vânzările să crească cu 5%”, spune cofondatorul Marcelo Bastos.

Creșterea veniturilor de 150% așteptată în 2020

Pentru 2019, compania portugheză prognozează o creștere a veniturilor cu 75 la sută față de anul trecut. Și o creștere a veniturilor cu 150% este prevăzută pentru anul viitor, stimulată de o creștere a vânzărilor în valute puternice.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *