Lucrurile nu arata bine pentru retailerul Lesara online. Jucătorul de comerț electronic insolvent este în căutarea investitorilor și aproape că are unul interesat să preia controlul. Dar, în ultimul moment, investitorul a renunțat. Acum, inventarul va fi în curând disponibil și există mai multe părți interesate să achiziționeze centrul logistic Lesara.

Căutarea investitorilor pentru comerciantul online Lesara, insolventă, a eșuat în ultima clipă, Wiwo scrie. Conform rapoartelor, administratorul insolvenței a negociat cu un investitor strategic până în ultima noapte a lunii ianuarie. Dar, în cele din urmă, investitorul sa retras, spre surprinderea lui Lesara.

Inventar de vânzare

Vânzarea inventarului Lesara, care constă din multe articole de modă și stil de viață, va avea loc în lunile următoare. Între timp, funcționarea afacerii filialei sale de logistică continuă. Există mai multe părți interesate pentru preluarea centrului de logistică al companiei.

În noiembrie 2018, Lesara a depus cererea de insolvabilitate. Compania germană de comerț electronic a ridicat în ultimii șase ani un total de 90 de milioane de euro. Ultima rundă de finanțare a fost utilizată pentru extinderea activității sale de logistică. În luna august a anului trecut, Lesara și-a deschis primul centru propriu de distribuție, care a costat 45 de milioane de euro pentru construire.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *